Estee Lauder: Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

estee1

Αυτό και αν είναι νέο: Για πρώτη φορά στην ιστορία των 64 χρόνων της, η Estee Lauder ανέλαβε να δημιουργήσει το beauty look στο μακιγιάζ και τα νύχια, στην επίδειξη της νέας συλλογής για το Φθινόπωρο 2010 του Derek Lam που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

estee2

Έντονο μπλε χρώμα στα μάτια, χείλη στις αποχρώσεις του χαλκού, ματ επιδερμίδα, διάφανα ζυγωματικά και ουδέτερα νύχια είναι αυτά που κυριάρχησαν περισσότερο στην πασαρέλα.

Ο Creative Makeup Director της Estee Lauder, Tom Pechaux, επικεφαλής μιας ομάδας 15 makeup artists, δημιούργησε το μακιγιάζ σε 22 μοντέλα, ενώ παράλληλα η Jin Soon Choi, διάσημη manicurist, και η ομάδα της είχαν την επιμέλεια για την περιποίηση των νυχιών των μοντέλων με τα νέα χρώματα της Estee Lauder.

estee3

O Tom Pechaux δήλωσε για την έμπνευση του makeup look στο show του Derek Lam:

“Όταν ο Derek μου έδειξε τα υφάσματα που ενέπνευσαν την φετινή κολεξιόν του για το Φθινόπωρο 2010, σε έντονους αλλά και απαλούς τόνους μπλεγμένους με γήινες πινελιές, όπως terracotta, πράσινο, και καφέ, σκέφτηκα ότι και οι αποχρώσεις του μακιγιάζ θα πρέπει να είναι και οι ανάλογες.  Έτσι διαλέξαμε ένα μείγμα από έντονο μπλε στα μάτια, ιριδίζουσα απόχρωση του χαλκού για τα χείλη, άψογη ματ επιδερμίδα με λίγο foundation… μια ματιά στο τι θα δούμε το Φθινόπωρο του 2010”

estee4

Από ότι φαίνεται ετοιμαζόμαστε για μπλε του χρόνου το χειμώνα. Πάντως δεν είναι απίστευτο το πώς λειτουργούν οι εταιρείες; Aκόμα δεν έχει τελειώσει ο χειμώνας του 2010 και ήδη μας προτείνουν τι θα φορέσουμε τον χειμώνα του 2011. Τρελό;

estee5

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.