Tα μυστικά ομορφιάς της Eva Mendes

Beverly Hilton Hotel

 

“Καπέλα, νερό και βούτυρο κακάο”: Μπορεί να μην ήταν αυτά που περιμένατε να ακούσετε αλλά είναι τα τρία μυστικά της ομορφιάς της που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη η φλογερή Eva Mendes.

Τα καπέλα τα χρειάζεται για να μαζεύει τα πλούσια μαλλιά της που όπως λέει η ίδια «παραείναι πολλά». Από την άλλη ορκίζετε ότι είναι οι αμέτρητες ποσότητες νερού που κάνουν το δέρμα της να λάμπει.

 

Και τέλος το βούτυρο κακάο –συμβουλή της Κουβανέζας μητέρα της – είναι η μόνη μορφή ενυδάτωσης που επιτρέπεται να αγγίζει το πρόσωπό της (και πάλι, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια – εγώ διατηρώ επιφυλάξεις)

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες – το αστραφτερό χαμόγελο, η μικρή σέξι ελιά και το σταράτο δέρμα της – είναι θέμα γονιδίων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακόμα και η Mendes δεν χρειάζεται καλλωπισμό. «Λατρεύω το μακιγιάζ» εξομολογήθηκε  η καλλονή. « Είμαι υπέρ του δέοντος κορίτσι. Δεν έχω καλύτερο από το να με μακιγιάρουν και να μου φτιάχνουν τα μαλλιά» Πάντως μέχρι τώρα η εμφάνισή της μόνο καλό της έχει κάνει. Οι συμπρωταγωνιστές της από τον Denzel Washington στην ταινία Training Day μέχρι τον Will Smith στο Hitch τη θεωρούν ακαταμάχητη. Πάντως στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι θα της άρεσε κάποια στιγμή να βάψει τα μαλλιά της κυπαρισσί πράσινο(!!).

Τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της; Α, τα συνηθισμένα. Καυτά ραντεβού, κοκτέιλ με τις φίλες της, δείπνα σε ακριβά ρεστοράν.

Ψιλοχάλια δηλαδή. Κακοπερνάει το κορίτσι όπως καταλάβατε.

3 Σχόλια
  1. ok τα καπέλα, οΚ το νερό αλλά θέλει να μας πείσει ότι μένει στο Hollywood και χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ βούτυρο κακάο?????
    πάραυτα δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότί έιναι μια very sexy woman:-)))

  2. θα συμφωνήσω μαζί σου Vicky, δεν πίστευω οτι είναι μόνα αυτά τα μυστικά της ομορφιάς της, εκτός και αν είμαστε όλες τόσο κούκλες και δεν το έχουμε καταλάβει.

  3. As min koroideuomaste…einai gegonos pos oi eteries ekemetaleuomenes to star quality orismenon ek ton gnoston omorfon kai sexy ginekon…proothoun ta proionta tous me skopo na thesoun se leitourgia mia stratigiki tou marketing tous…tora oson afora tin ”omorfia” alla kai tin igeia tou prosopo sas…an me tin parodo ton xronon den ginete h sosti prolipsi…to voutiro kai to kakao den tha voithisoun kai poli…diladi an mia gineka den provei se kapies epemvatikes therapeies h epemvaseis plastikis xeirourgikis se sindiasmo me proiontikes paroxes kai fisika enesimes den borei na ”nikisei” tin varitita me tipota…kai eimai sigouros oti to xerete poli kala…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.