Η Δέσποινα Βανδή “μούσα” της Oriflame

vandi3

Πριν λίγο καιρό σας είχα γράψει τα νέα ότι η Δέσποινα Βανδή έγινε το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Oriflame και είχατε σχολιάσει με διάφορους τρόπους.

H γνωστή τραγουδίστρια πάντως έχει πάρει τον ρόλο της ως πρέσβειρα της μάρκας πολύ σοβαρά ενώ πρόσφατα γιόρτασε μαζί με την εταιρία, σε Αθήνα και Κύπρο, την παγκόσμια ημέρα Επικοινωνίας και Προσέγγισης Νέων Mελών της Oriflame που γιορτάζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου στις 26 Φεβρουαρίου.

Η Δέσποινα βρέθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο εμπορικό κέντρο My Mall της Λεμεσού και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο The Mall Athens, όπου την υποδέχτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Μαρινάκης. Φορώντας στο λαιμό της ένα εντυπωσιακό κολιέ με το χρυσό «Ο» της Oriflame, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από τον οίκο «Lalaounis», δοκίμασε τα νέα προϊόντα, φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους της εταιρίας και μοίρασε αυτόγραφα. Στο τέλος της βραδιάς ο Γιάννης Αγγελάκης, make-up artist της Oriflame στην Κύπρο, ανανέωσε το μακιγιάζ της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία με την Oriflame, καθώς τα φυσικά καλλυντικά της εταιρίας ταιριάζουν απόλυτα με τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.

Τέλος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει πολλές ακόμη εκπλήξεις μαζί με την εταιρία τους επόμενους μήνες.

Περιμένουμε να δούμε τι.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.