L’Oreal Paris, Perfect Clean: Αναμνήσεις από το παρελθόν

loreal1

Όταν ήμουν μικρή περίπου 14-15 ετών είχα ανακαλύψει ένα σφουγγαράκι που έκανε και τον καθαρισμό του προσώπου μου παιγνιδάκι αλλά και το δέρμα μου απίστευτα απαλό και λαμπερό και χωρίς ίχνος από ατέλεια και σπυράκια (μην ξεχνάτε μιλάω για τα εφηβικά μου χρόνια). Το σφουγγαράκι το έλεγαν Buff-Puff και ήταν σκληρούτσικο και λίγο άγριο έτσι ώστε ταυτόχρονα καθάριζε αλλά έκανε και μια απαλή απολέπιση στην επιδερμίδα μου.

Καταλαβαίνετε λοιπόν την έκπληξή μου όταν προχθές ήρθαν στα χέρια μου τα  Perfect Clean τα δυο νέα προϊόντα καθαρισμού της L’Oreal Paris που έχουν ενσωματωμένα στην συσκευασία τους ένα ειδικό πλαστικό σφουγγαράκι το Clean Pod, που μου θύμισε έντονα το δικό μου των εφηβικών χρόνων.

Στη μπλε συσκευασία το τζελ καθαρισμού κάνει για κανονικές και μικτές επιδερμίδες ενώ η ροζ συσκευασία περιέχει μια πιο απαλή αφρώδη κρέμα που είναι ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

 

loreal2

 

Σχεδόν αμέσως με το που γύρισα πίσω στο σπίτι θέλησα να το δοκιμάσω για να δω αν πραγματικά κάνει δουλειά. Έβγαλα το σφουγγαράκι άπλωσα πάνω την κρέμα, έβρεξα το πρόσωπό μου και άρχισα να κάνω απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξέβγαλα με άφθονο χλιαρό νερό και όταν σκουπίστηκα μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ.

 

Αισθάνθηκα ότι ο καθαρισμός μου ήταν πιο ολοκληρωμένος και πιο βαθύς και το πρόσωπό μου πιο απαλό και πιο λαμπερό. Τώρα το αν θα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα είναι μια άλλη ιστορία (εκτός από τεμπέλα, δεν έχω και πολύ χρόνο) πάντως σε βράδια που θέλω έναν πιο καλό και βαθύ καθαρισμό είναι σίγουρο πως θα γίνει σύμμαχός μου.

2 Σχόλια
  1. Νομίζω ότι είναι το κατάληλο προίον για μένα που χρειάζομαί οπωσδήποτε νερό όταν καθαρίζω το πρόσωπο μου και η ιδέα με το σφουγγαράκι μου αρέσει πολύ. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το πάρω.

  2. Τέλειο. Ευχαριστώ beautyblog. Είανι 2 σε 1 καθαριστικό και απολεπιστικό μαζί. Πάντα βαριόμουν lotion-toner και οπωσδήποτε ξέπλημα με νερό, τώρα σε 2 λεπτά έχω καθαρό πρόσωπο και είμαι έτοιμη για ύπνο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.