Essie Wedding Collection: Συλλογή για γάμο

essie1

 

Μήπως πρόκειται να παντρευτείς σύντομα;  Ή η κολλητή σου; Ή να γίνεις κουμπάρα; Αν απάντησες ναι σε μια από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε ίσως πρέπει να μάθεις ότι η Essie παρουσίασε πρόσφατα μια νέα ανοιξιάτικη συλλογή από βερνίκια νυχιών ειδικά αφιερωμένα στον γάμο και στις μέλλουσες νύφες.

Η Wedding Color Collection αποτελείται από έξι βερνίκια με «γαμήλιες» ονομασίες σε πολύ γλυκές παστέλ αποχρώσεις ιδανικές για την ημέρα του γάμου σου:

Petal Pink – γλυκό και φίνο ροζ

BBF Best Boyfriend – κλασσικό και πλούσιο μοβ

Pillow Talk – αραχνοΰφαντο, απαλό μπεζ

Walk Down the Aisle – ζωντανό και πλούσιο λευκό

Show Me the Ring – ιριδίζον περλέ

Main Squeezeλαμπερό, ιριδίζον λιλά

Η ίδια η Essie Weingarten, ιδρύτρια και πρόεδρος της Essie Cosmetics, είπε για αυτή την νέα της έμπνευση: “Κάθε νύφη είναι στο επίκεντρο την ημέρα του γάμου της και ήθελα να της δώσω την αυτοπεποίθηση που της αξίζει με τις νέες αποχρώσεις. Οι γάμοι είναι γεμάτοι από προσωπικές χρωματικές πινελιές, από τα λουλούδια μέχρι τα φορέματα και τα επιδόρπια,” αναφέρει η Essie. “Το τέλειο μανικιούρ προσθέτει στην μοναδικότητα αυτής της ειδικής μέρας με τρόπο που μόνο ένα βερνίκι νυχιών μπορεί.”

Αν πάντως σου αρέσει ένα από τα νέα βερνίκια ζήτησέ το από την μανικιουρίστ σου ακόμα και αν δεν παντρεύεσαι. Εγώ ήδη πήρα το BBF Best Boyfriend. Μου κόστισε 10Ε .

essie2

essie3

essie5

essie6

2 Σχόλια
  1. Μακράν το BBF Best Boyfriend είναι το καλύτερο και θα τρέξω να το αγοράσω και εγώ. Είναι φοβερή απόχρωση τέλεια για το καλοκαίρι και πάει φανταστικά με το φόρεμα που θα βάλω την ημέρα που θα παντρέψω την κολλήτη μου. Καλό το γαλλίκο αλλά να μην έχουμε όλες το ίδιο μανικιούρ. Φιλιά πολλά, ευχαριστώ beautyblog!!!!!!!

  2. κουμπαρούλα μου (Τζένη) πολύ ωράιο το χρωματάκι,,πηγαίνει τέλεια με το φόρεμα. εγώ πάλι σαν νύφη θα προτιμήσω το show me the ring..
    φιλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.