Mac: Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ με πολύ χρώμα!

flower

 

Τόσο πολύ που με “έχει πιάσει” η Άνοιξη που σήμερα το πρωί ήμουν έτοιμη να βάλω ένα σόρτς που φόραγα το καλοκαίρι. Εντάξει δεν θα το έβαζα με πέδιλο και ξεκάλτσωτη αλλά με ένα μαύρο οπάκ καλσόν και χαμηλές μπαλαρίνες. Τελικά συγκρατήθηκα και έβαλα για χιλιοστή φορά αυτόν το χειμώνα το μαύρο μου κολάν. (πόσο βαρετό…)

Με το που φτάνω στη δουλειά τι να δω; H φίλη μου η Εύα (προφανώς πιο θαρραλέα από εμένα) φόραγε ένα τζιν σορτσάκι το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο οπάκ καλσόν και μπαλαρίνες (!!).

Εννοείτε ότι την ρώτησα αν την είχε πιάσει και αυτή η Άνοιξη και μετά της εξομολογήθηκα ότι το πρωί ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο ντύσιμο.

Και δεν έφτανε όλο αυτό το μαρτιάτικο ξεσήκωμα, δεν πέρασε λίγη ώρα και κατέφτασε στο γραφείο το νέο Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ της Mac. Ένα σούπερ απίστευτο, ζουμερό μακιγιάζ με λαχταριστά προϊόντα σε απίθανες ανοιξιάτικες συσκευασίες εμπνευσμένες από το στυλ του  διάσημου fashion πολυκατάστημα του Λονδίνου Liberty of London.

MAC

Και τώρα πώς να αγιάσω και να συγκεντρωθώ για να γράψω κανένα κείμενο;

Tο μόνο που έκανα για την επόμενη ώρα ήταν να ανοίγω και να κλείνω κραγιόν, γκλος, σκιές και ρουζ να δοκιμάζω, να βάφομαι κρυφά στην τουαλέτα του γραφείου κλπ κλπ. κλπ. – καταλάβατε τώρα.

Πάντως επειδή αυτά θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σας ρίξτε μια ματιά και εσείς στη νέα συλλογή και πείτε μου αν έχω άδικο που ξεσηκώθηκα.

mac1+

mac2+

mac3+

mac4+

mac5++

mac6+

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.