Μακιγιάζ: Μάσκαρα με χρώμα!

sensai-mascara

sensai-mascara

 

Όταν έχω κέφια και δεν θέλω απλά να κάνω ένα συμβατικό μακιγιάζ αλλά πραγματικά θέλω να παίξω και να τραβήξω την προσοχή με το μακιγιάζ μου, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάλω από το συρτάρι με τα καλλυντικά μου μια μάσκαρα με χρώμα. Συνήθως το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο, (μου αρέσει πολύ η σκούρα πράσινη μάσκαρα 38C Smoky Green της Sensai) αλλά μου αρέσουν και οι  μπλε και μωβ αποχρώσεις.

Κάτι άλλο που κάνω είναι να συνδυάζω το μολύβι ματιών με την μάσκαρα (το απλώνω συνήθως στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου) και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

 

Το ξαναλέω: Εντυπωσιακό, δηλαδή με τίποτα διακριτικό και φυσικό. Είναι το είδος του μακιγιάζ που βάφεσαι για να βαφτείς και να φανεί και όχι απλά για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Για αυτό είναι ιδανικό για τις τρελές βραδιές clubbing ή για μια βραδιά με τις κολλητές.

 

Η μάσκαρα με χρώμα είναι χαριτωμένη και girlie, αλλά καλό είναι αν την χρησιμοποιήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να είναι σε απαλούς τόνους, ροδακινί ρουζ, απαλό γκλος κ.λ.π., αλλιώς το αποτέλεσμα αντί για σέξι και εντυπωσιακό θα είναι υπερβολικό και «βαρύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.