Η Φιλοσοφία της Donna Karan

dkny

Είναι αλήθεια ότι ενώ αυτό το blog έχει δημιουργηθεί για να δίνει πληροφορίες καθώς και αισιόδοξα και χαρούμενα μηνύματα η αλήθεια είναι ότι διανύουμε – δεν θέλω να πω δύσκολες – αλλά πάντως λίγο διαφορετικές εποχές από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Kαι ίσως αυτό να μην είναι κατ’ ανάγκη κακό. Ίσως μας κάνει να επιστρέψουμε σε πιο ουσιώδη πράγματα και να ξαναθυμηθούμε τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής η Donna Karan δημιούργησε ένα άρωμα το pure DKNY που  περικλείει  κάτι περισσότερο από μια οσμή -μια ψυχική διάθεση, έναν τρόπο ζωής, μια φιλοσοφία υπευθυνότητας. Αλλά πάνω από όλα οτιδήποτε αγνό και πέρα για πέρα αληθινό:  Ένα χάδι από τον άνθρωπό μας. Ένα παιδικό χαμόγελο. Τη ζεστασιά του ήλιου πάνω στο δέρμα μας.

pureDKNY1

H ίδια η Donna Karan λέει: «Το pureDKNY εκφράζει αυτό που είμαι ως άνθρωπος στο βάθος και όλα όσα θέλω να αγγίζω –τους ανθρώπους και τα παιδιά που αγαπώ, και την αίσθηση της αρμονίας με τη φύση. Αυτές τις μικρές στιγμές που σου δίνουν χαρά, απλά και καθαρά.»

Αισθησιακό και τρυφερό, το pureDKNY είναι η επιτομή της απλής πολυτέλειας –μια στάλα Βανίλια σε νερό είναι η νότα που το ξεχωρίζει. Το απαλό αυτό άρωμα περιλαμβάνει επίσης μια Σύνθετη Νότα Δροσερών Πετάλων (Dew-drop Petal Accord), Άνθος του Λωτού και Τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, τα οποία εναρμονίζονται με την ανθισμένη καρδιά του, που αποτελείται από Διάφανο Γιασεμί, Φρέζια και Χυμώδη Ορχιδέα. Οι τελικές νότες είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά –Λευκό Κεχριμπάρι, Βελούδινο Σανδαλόξυλο και μια στάλα Βανίλιας σε νερό.

Το πιο σημαντικό όμως απ όλα είναι ότι η βασική νότα του pureDKΝΥ,  η σταγόνα της Βανίλιας σε νερό κάθε αρώματος προέρχεται από καλλιεργητές βανίλιας στην Ουγκάντα, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες. Το pureDKNY συνεργάζεται με την CARE, έναν κορυφαίο ανθρωπιστικό οργανισμό που καταπολεμά την παγκόσμια φτώχια, για να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες, οι οποίες παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του αρώματος. Για να συμβάλλει σε μια μικρή αλλαγή στον κόσμο. Σταγόνα τη σταγόνα.

Στα βίντεο ακούστε την ίδια την Donna Karan να μιλάει για το νέο της άρωμα, δείτε την ατμοσφαιρική και υπέροχη διαφήμιση του αρώματος καθώς και ένα μικρό ντοκυμαντέρ για την καλλιέργεια της βανίλιας στην Ουγκάντα.

[vimeo]http://www.vimeo.com/10693843[/vimeo]

[vimeo]http://www.vimeo.com/10693799[/vimeo]

[vimeo]http://www.vimeo.com/10693934[/vimeo]

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.