Clinique Even Better: Για ακόμα καλύτερο δέρμα

clinique1

 

Είναι δύσκολο να μιλάμε για όμορφο δέρμα όταν οι επιδερμίδα μας έχει κηλίδες, δυσχρωμίες και σημάδια ακμής. Ακόμα και το πιο επαγγελματικό μακιγιάζ δύσκολα μπορεί να καλύψει αυτές τις ατέλειες του δέρματος.

Δεν έχετε προσέξει ότι συνήθως μετά τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουν την εμφάνισή τους κάτι σκούρα σημάδια στο πρόσωπο; Εγώ έβγαλα ένα μετά τις διακοπές ακριβώς στο μάγουλο (στο μέγεθος ενός μικρού νυχιού) και κάθε πρωί που ξύπναγα το μάτι μου έπεφτε ακριβώς σε αυτή μου την ατέλεια.

Μέχρι τώρα πάντως δεν είχα ανακαλύψει ένα προϊόν που να καταπολεμά με επιτυχία το πρόβλημά μου. Και ούτε ήθελα να δοκιμάσω την λύση του λέιζερ. Γι αυτό όταν μου ήρθε στο γραφείο ο νέος ορός της Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector δεν σας έγραψα κάτι γιατί ήθελα πρώτα να τον δοκιμάσω ακριβώς εκεί που είχα την κηλίδα.

Λοιπόν είχα επιτυχία. Ξεκίνησα να φοράω τον ορό κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό μου και πριν την κρέμα ημέρας και μετά από περίπου δυο εβδομάδες η κηλίδα είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Σαν να ήταν κάποιο προϊόν που είχα αγοράσει με συνταγή δερματολόγου – τόσο δραστική ήταν η αποτελεσματικότητά του!

Τώρα που σας γράφω τρεις εβδομάδες μετά από την μέρα που άρχισα να την χρησιμοποιώ, η κηλίδα όχι μόνο δεν φαίνεται έχω σχεδόν ξεχάσει το σημείο που την είχα βγάλει!

Και για να σας πω και κάποια επιστημονικά στοιχεία, η δράση του συγκεκριμένου προϊόντος,  βασίζεται στο σύμπλεγμα CL-302, μία νέα τεχνολογία φυτικής προέλευσης, η οποία βελτιώνει κατά 53% τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ένα σπάνιο βοτανικό εκχύλισμα του φυτού Dianella Ensifolia, ένα ισχυρό παράγωγο της Βιταμίνης C (Ascorbyl Glucoside), καθώς και Γλυκοζαμίνη και Σαλικυλικό Οξύ και μπορεί με επιτυχία να καταπολεμήσει κηλίδες και σημάδια ακμής για ακόμα καλύτερο δέρμα – κάτι που σίγουρα όλες θέλουμε. (Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε κάποια από τα φυσικά συστατικά που περιέχει ο ορός)

Κοστίζει 59,50Ε

GPC

Trametes Versicolor

56298523

3 Σχόλια
  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αν και εμένα δεν μου χρειάζεται προς το παρόν, το χρειάζεται οπωσδήποτε η μητέρα μου και επιπλέον έχει πολύ καλή τιμή.

  2. Τζένη, χαίρομαι που δεν το χρειάζεσαι αλλά θέλω να σου πω κάτι: Το συγκεκριμένο προιόν δεν έχει να κάνει με ηλικία αλλά με ανάγκη. Δηλαδή να σου δώσω να καταλάβεις εμένα κολλητή μου φίλη που είναι μόνο 32 ετών το βρήκε πάρα πολύ καλό σε κάποια σημάδια ακμής που είχε!
    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. Αγαπημένη Τζούλια, συχνά πυκνά καταφεύγω σ’ εσένα για χρήσιμες συμβουλές, επίτρεψέ μου όμως αυτήν τη φορά να σου πω εγώ μια «πολύτιμη» ανακάλυψη ομορφιάς που έκανα πρόσφατα. Ακούει στο όνομα Biophycée της Galénic και είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου με καθαρό απόσταγμα μπλε φυκιών. Δοκίμασα 2 προϊόντα: το élixir (ορός επανόρθωσης και σύσφιγξης με μπλε φύκια και μικροσφαιρίδια υαλουρονικού εξέος – δροσερός, λεπτόρρευστος, αναζωογονητικός) και την αντίστοιχη κρέμα νύχτας – μου διαφεύγει το όνομά της (με γαλάζιο χρώμα που σε ηρεμεί, καθόλου λιπαρή αλλά άκρως ενυδατική, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό σαν σατέν μετάξι· δεν έχω καλύτερο να τη φοράω και να πέφτω για ύπνο). Εμπιστεύσου (εμένα αλλά και) τα μπλε φύκια κι ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία προσθαλάσσωσης στην ομορφιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.