Syoss: Νέα σειρά σαμπουάν

sayoss1

Δεν πιστεύω να μην έχετε δει τις γιγαντοαφίσες που έχουν κατακλύσει την Αθήνα και διαφημίζουν τα νέα σαμπουάν Syoss; Λοιπόν τα είχα δει και εγώ και μεταξύ μας ήθελα πάρα πολύ να πάω στην συνέντευξη τύπου που έγινε για όλες τις δημοσιογράφους ομορφιάς σήμερα το πρωί για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και να τις μοιραστώ μαζί σας.

Έχουμε και λέμε: Τα Syoss ανήκουν στην γνωστή εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών Schwarzkopf και είναι η νέα άφιξη του χώρου.

Τα βασικά σημεία κλειδιά που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι τα βρίσκεις σε μεγάλες επαγγελματικές συσκευασίες των 750ml και 500 ml και 200ml και κοστίζουν πραγματικά φθηνά.  Μόνο 4,95Ε για κάθε προϊόν πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζοντας και το σαμπουάν και το conditioner και την μάσκα δίνεις περίπου 15Ε λιγότερα λεφτά δηλαδή από ότι θα σου στοίχιζε ένα καλό σαμπουάν κομμωτηρίου, και τα βρίσκεις σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης, σούπερ μάρκετ και καταστήματα καλλυντικών.

Οι σειρές είναι τέσσερις: Η Color (για βαμμένα μαλλιά) η Repair (για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά) η Shine (για θαμπά, άτονα μαλλιά) και η Volume (για όγκο) που καλύπτουν τις περισσότερες βασικές ανάγκες των μαλλιών.

Τώρα όλο το θέμα είναι η φόρμουλά τους. Οι ειδικοί της εταιρείας λένε ότι οι φόρμουλές τους είναι πολύ ενισχυμένες και καθαρά επαγγελματικές αφού δημιουργήθηκαν με την συνεργασία χημικών και κομμωτών για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή ένα λούσιμο σαν αυτό που μόνο σε ένα κομμωτήριο μπορείς να απολαύσεις.

Εγώ επειδή δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα δεν μπορώ να σας πω την άποψή μου. Πάντως πήρα για να δοκιμάσω τη σειρά Repair και θα σας γράψω πως μου φάνηκε το συντομότερο δυνατόν.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποια από εσάς εκεί έξω που να έχει ήδη δοκιμάσει τα Syoss; Θα θέλαμε σχόλια please!

Syoss2

SYOSS4

1 Comment
  1. Το syoss color το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου ίσως και λίγο παραπάνω, το προμηθεύτικα από τα HONDOS και μου το πρότεινε η πωλήτρία (ως επαγγελματικό και οικονομίκο παράλληλα) η αλήθεια είναι ότι μέχρι τότε δεν το είχα ξανακούσει. Το αποτέλεσμα: αρκετά ικανοποιήμενη, τα μαλλιά μου φαίνονται περιποιημένα δεν έχουν ξεραθεί όπως συνήθως οι άκρες τους, πρέπει να πω ότι δεν χρησιμοποίησα όλο το πακέτο κρέμα και μάσκα για να ξέρω αν τα αποτελέσματα θα ηταν καλύτερα όσο αφορά τη διάρκεια του χρώματος και αυτό είναι το μόνο μου παράπονο. Το σύγουρο είναι ότι θα το αγόρασώ ξανά αλλά πρώτα θα δοκιμάσω το garnier που δοκίμασε η Ειρήνη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.