Κερδίστε την σούπερ μάσκαρα Lancome Hypnose Precious Cells!

lancome-hypnose

 

Από σήμερα Δευτέρα, έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 5 σούπερ τυχερές αναγνώστριες του beautyblog θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την απίθανη ολοκαίνουργια μάσκαρα της Lancome, Hypnose Precious Cells.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι από σήμερα έως την  Παρασκευή το μεσημέρι να στείλετε ένα σχόλιο που να αφορά στις μάσκαρα της Lancome ή γενικά τι σας αρέσει περισσότερο από την μάρκα Lancome.

Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το απόγευμα. Αν είσαι εσύ η τυχερή θα στείλεις την διεύθυνση σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα λάβεις την μάσκαρα σύντομα στον χώρο σου.

Καλή επιτυχία!

 

139 Σχόλια
  1. Εγώ επειδή χρησιμοποιώ τις μασκαρα Lancome μπορώ να πω οτι ανταπεξέρχονται ακριβώς στις προσδοκίες του πελάτη!Δίνουν όγκο, κάνουν μακριές και τέλειες βλεφαρίδες για εντυπωσιακές εμφανίσεις!!!

  2. Έχω δοκιμάσει μάσκαρα Lancome hypnose και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη, αλλά όχι την συγκεκριμένη. Καλή επιτυχία σε όλες μας !!!

  3. Έχω δοκιμάσει μάσκαρα lancome hypnose και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη, αλλά την συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει.

  4. Ανάπλαση+Αναδόμηση = Σαγηνευτικό αποτέλεσμα
    Αυτή είναι η νέα μάσκαρα της Lancome Hypnese Precious Cells!!

  5. Hi beautyblog :-)))) Ομολογώ ότι κάποτε ήμουν τρελλή με την Lancome, ότι αγόραζα ήταν απο το δικό της Stand μόνο: απο κρέμες, αρώματα, καλλυντικά….
    δεν θυμάμαι ακριβώς πότε σταμάτησα να προμηθεύομαι αποκλειστικά απο την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να αγοράζω μάσκαρα της Lancome.
    thn συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι περίργεη να δω την αποτελεσμάτικοτητα της¨-)))

  6. Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη μάσκαρα!Έχω δοκιμάσει άλλη μάσκα ρα lancome και έχω μείνει ικανοποιημένη !!

  7. Έχω ακούσει ότι η συγκεκριμένη μάσκαρα είανι πολύ καλή!Η Lancome έχει πολύ ωραία και ποιοτικά καλλυντικά!

  8. Η lancome πάντα ήταν πρωτοπόρα στις mascaras της. Αν όντως τα claims του προϊόντος (ενδυνάμωση, αναδόμηση) ισχύουν, τότε θα μιλάμε για δυνατό sell out.
    http://www.beautypaths.eu

  9. Είναι πολύ καλή !!!Την δοκίμασα και πραγματικά ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα……..

  10. Teleio to beautyblog…

    Perimenw me agwnia ton diagwnismo gia na ginei diki mou mia apo autes tis super mascara!!!!!

  11. Η αγαπημένη μου μάσκαρα είναι από άλλη μάρκα. Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την νέα μάσκαρα της Lancome γιατί γνωρίζω ότι κάνει καλά προιόντα!

  12. Είναι δυνατόν μια μάσκαρα να μπορεί να μεγαλώσει τις βλεφαρίδες; φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στην κοσμετολογία ή απλώς κάποιος μας κοροιδεύει. Πάντως θα ήθελα να την δοκιμάσω

  13. Μακάρι να νικήσω γιατί μου αρέσει πολύ η Hypnose. Άλλωστε αυτή είναι η μάσκαρα που φοράω και θέλω να δω πόσο καλύτερη είναι η καινούργια.

  14. Μόνο και μόνο που την διαφημίζει η αγαπημένη μοηυ γυναίκα όλων των εποχών, η μοναδική, τέλεια, ακαταμάχητη, φοβερή Julia Roberts μου φτάνει! Ακόμα και αν δεν κερδίσω θα την αγοράσω οπωσδήποτε!

  15. Ωραίο δώρο beautyblog! θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτή την μάσκαρα γιατί την ακούω πολύ τώρα τελευταία. Νομίζω την δίνουν δώρο και σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό:))))

  16. Οι βλεφαρίδες μου είναι πολύ κοντές και πραγματικά αν έχει βγει ένα προιόν που να καταφέρει να τις μεγαλώσει δεν θα το αλλάξω ποτέ! Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αλλά και να μην κερδίσω σίγουρα θα πάω να την αγοράσω!

  17. Τέλεια μάσκαρα! Τη θέλω! Thank you για τον ωραίο διαγωνισμό!

  18. Το όνομα Lancome εμπνέει εμπιστοσύνη άρα πιστεύω ότι πραγματικά αυτή η μάσκαρα θα είναι κάτι το μοναδικό!

  19. Den xero kata poso h epistimi ton vlastokytaron borei na epireasei mia mascara. Eimai periergi…

  20. Σχεδόν ότι αγοράζω είναι Lancome. Είμαι σίγουρη ότι αυτή θα είναι η καλύτερη μάσκαρα της αγοράς!

  21. Tέλειο το beautyblog! Μας ενημερώνει, μας διασκεδάζει και μας κανει και δωράκια!

  22. Η μάσκαρα είναι το αγαπημένο μου προιόν. Μια στρώση μάσκαρα λίγο κονσήλερ και gloss και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο. Τώρα φοράω της L’Oreal αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την Lancome!

  23. Ευχαριστώ για την εύκαιρία να κερδίσω ένα ωραίο προιόν!

  24. Το πρώτο μου καλλυντικό μου το έκανε δώρο η μαμά μου όταν ήμουν 17 ετών και ήταν ένα υπέροχο ροζ κραγιόν Lancome. Είμαι συναισθηματικά δεμένη με την μάρκα. Από τότε και 10 χρόνια μετά η Lancome εξακολουθεί να είναι πρώτη στην καρδιά μου – αλλά δεν σου κρύβω ότι πλέον δοκιμάζω και άλλες μάρκες. Πάντως η νέα της μάσκαρα σίγουρα θα μπει στο νεσεσερ μου!

  25. Μπαίνω στον διαγωνισμό και ελπίζω να κληρώσετε και μένα παρότι άντρας. Όπως θα καταλάβατε θέλω να την κάνω δώρο στην κοπέλα μου!

  26. Τι να πω για την Lancome; Απλά μια από τις καλύτερες μάρκες καλλυντικών ever!

  27. Κάθε φορά που πηγαίνω σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών σχεδόν πάντα το μάτι μου θα πέσει στα προιόντα της Lancome. Τι να πρωτοθυμηθώ; Αρκεί να πω ότι πρώτο μου και μοναδικό lip gloss είναι το αξεπεραστο juicy tubes. Τώρα περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αλλά είτε κερδίσω είτε όχι το σίγουρο είναι ότι έτσι κι αλλιώς θα την αγοράσω!

  28. Ευχαριστώ beautyblog για την ενημέρωση! Ελπίζω να κερδίσω γιατί θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκαρα και να δω αν πραγματικά σε ένα μήνα θα μεγαλώσουν οι φυσικές μου βλεφαρίδες!

  29. Μου αρέσει πολύ η μάρκα Lancome αν και αγοράζω καλλυντικά από διάφορες μάρκες. Πάντως αυτή η μάσκαρα φαίνεται μοναδική! Συγχαρητήρια για το blog!

  30. Πολύ έξυπνη η διαφημιστική καμπάνια της Lancome με τη Θεά Julia Roberts. Πραγματικά ελπίζω η μάσκαρα να κάνει ότι υπόσχεται και μετά θα μιλάμε για φαινόμενο στην αγορά των καλλυντικών!

  31. Den xero alla nomizo oti ayti h mascara tha spasei ta tameia an pragmatika kanei ayto pou lete!

  32. Ευχαρστούμε για την ευακαιρία να κερδίσουμε ένα όμορφο δώρο ομορφιάς!

  33. Καλημέρα! Θα ήθελα να εγώ να πω ότι πραγματικά η Lancome είναι μια μάρκα που δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Πάντα μένω ευχαριστημένη από τα προιόντα που αγοράζω. φανταζομαι ότι και αυτή η μάσκαρα θα είναι φανταστική!

  34. Είναι αλήθεια ότι η Lancome είναι μια μάρκα με ιστορία. Τέλεια καλλυντικά, πολύ καλές κρέμες και υπέροχα αρώματα.

  35. Η κάθε κοπέλα θα ήθελε να έχει αυτή τη μάσκαρα στο νεσεσέρ της! μακάρι να την κερδίσω! Ωραίο το blog!

  36. Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται! Καλή επιτυχία!

  37. Από τις διάφορες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά ξεχωρίζω την Lancome για την αξιοπιστία της και τα πολύ καλά της προιόντα. Είναι μια μάρκα σύμβολο και ακόμα αξεπέραστη. Η απόλυτη γαλλική φινέτσα.

  38. Θα ήθελα να πω ότι εγώ ήδη την έχω αγοράσει, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουν περάσει ακόμα οι 30 μέρες για να δω αν όντως οι βλεφαρίδες μου έχουν μεγαλώσει. Πάντως όταν την απλώνω οι βλεφαρίδες μου γίνονται πολύ πιο μακριές και πολύ πιο πυκνές χωρίς να κολλάνε. Καλή επιτυχία!

  39. Αν από τη μια βάλεις την τεχνολογία και από την άλλη το πρόσωπο της καμπάνιας που είναι η one and only Julia Roberts πιστεύω ότι αυτή η μάσκαρα θα σκίσει!

  40. Σούπερ επιτυχία της lancome να έχει πρόσωπο την Julia Roberts. Δίνει άλλο βάρος σε κάποιο προιόν. Νομίζω λοιπόν ότι αν η μάσκαρα δεν κάνει αυτό που λέέιδύσκολα μια σταρ όπως η Julia θα δεχόταν να τη διαφημίσει

  41. Ωραία ιδέα ο διαγωνισμός πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τέτοιο προιόν. Θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκαρα.
    ευχαριστώ για τις πληροφορίες

  42. Υπάρχει περίπτωση η lancome να μην κάνει ένα φοβερό προιόν; Ανυπομονω για τα αποτελε΄σματα του διαγωνισμού!

  43. Ποιά από εμάς δεν θα ήθελα τεράστιες βλεφαρίδες? Εγώ τρελαίνομαι πάντως για τις ψεύτικες και αν μια μάσκαρα μπορεί να μου δώσει αυτό το μάκρος τότε μιλάμε για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!!

  44. μακάρι να κερδίσω γιατί μου τελειώνει η μάσκαρά μου!!!
    Ωραίο blog!

  45. Πολλές φορές δοκιμάζω κάποια καλλυντικά για τα οποία ακούω ότι κάνουν “θαύματα” και τελικά απογοητεύομαι. Επειδή είμαι τρελλή με τα προιόντα ομορφιάς ακομα και αν δεν κερδισω θα πάω να την αγοράσω. Απλά ελπίζω να μην με απογοητεύσει

  46. θα ήθελα πολύ να κερδίσω αυτή τη μάσκαρα γιατί διαβάζω πολλά τώρα τελευταία γιαυτή και μου έχει εξάψει την περιέργια

  47. Συγχαρητήρια! Διαβάζω καθημερινά το blog και κάθε φορά μας κάνει και μια έκπληξη! φοβερός διαγωνισμός! Καλή επιτυχία!

  48. Πάντα μου άρεσαν οι μάσκαρες τησ Lancome αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω την Hypnose. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία. Άλλωστε πιστεύω ότι θα είναι ένα καταπληκτικό προιόν

  49. θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για μια γυναίκα από όταν ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο καλλυντικό και το δοκιμάζει μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου της! Πόσο μάλλον όταν αυτό το καλλυντικό είναι μια φαναστική μάσκαρα που μπορεί να μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες και από μικρές να τις μεγαλώσει!

  50. Teleia mascara! Ego exo thn palia Hypnose se ble xroma kai einai fandastiki! Tha ithela poli na dokimaso kai tin kainourgia!

  51. I love Lancome! Its my favorite brand! everything they make is perfect!

  52. Είμαι αισθητικός και έχω να πω ότι τα προιόντα lancome είναι από τα καλύτερα και τα πιο αποτελεσματικά. Ειδικά οι κρέμες είναι άπαιχτες! Τις φοράει όλη μου οι οικογένεια!

  53. Ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτή την μάσκαρα. Ευχαριστώ.

  54. xrisimopoio idi lancome mascara! eimai fanatiki k tha ithela na dokimaso tin kainourgia!!!!!!! thnx!

  55. prosfata thn agorase mia filh mou kai thn dokimasa! ektos tou oti tonise pragmatika ro blemma m einai apo tis kaluteres poiothtes p exw dokimasei gt den “barenei” to mati. I wish to have one! 😀 tnx

  56. Από τις καλύτερες μάσκαρα με την καλύτερη ποιότητα! Πραγματικά αξίζει! Την αγόρασα το Πάσχα και θα ήθελα να κέρδιζα άλλη μια γιατί σίγουρα θα την ξαναγοράσω!

  57. Oi mascara tis Lancome exoun grapsei istoria! Ego den alazo tin Definicil alla sigoura tha ithela na dokimaso kai thn Hypnose!

  58. Θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω μια μάσκαρα της Lancome γιατί συνήθως αγοράζω πιο φθηνές μάρκες. Μακάρι να δίνατε πιο πολλές δώρο!! ελπίζω να κερδίσω!!

  59. Σήμερα περασα από το Golden Hall και την διαφήμιζαν και εκεί! Άρα μάλλον πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό προιόν. Συνήθως αγοράζω κραγιόν Lancome. καλή επιτυχία!

  60. Με όλα αυτά τα νέα προιόντα που κυκλοφορούν καμιά φορά μπερδευόμ;αστε και δεν ξέρουμε τι να αγοράσουμε. Ελπίζω αυτό το προιόν να κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται!

  61. Oles theloume ena proion pou na mas kanei pio omorfes. Ayti i mascara isos adapokrithei stis prosdokies mas!

  62. Ήμουν πρόσφατα στο εξωτερικό και πραγματικά την διαφημίζουν πάρα πολύ και εκεί! Πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα προιόντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να την κερδίσω!

  63. Tη θέλω! Τη θέλω! Τη θέλω! νομίζω είμαι ξεκάθαρη!!!!

  64. Γειά σας! πολύ ωραίο το blog και θα ήθελα να συμετάσχω και εγώ στον διαγωνισμό σας γιατί είναι μια καλή ευκαιρία αν κερδίσω να δοκιμάσω το προιόν μιας εταιρείας από την οποία δεν έχει τύχει να αγοράσω ένα προιόν μέχρι τώρα.

  65. Για κάποιο λόγο έχω κάτι χρόνια να αγοράσω προιόν από την συγκεκριμένη εταιρεία. Αλλά τώρα αυτή η μάσκαρα φαίνεται ότι θα είναι το φαινόμενο αν υποτεθεί ότι κάνει “δουλειά’. Για να δούμε…

  66. Πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει το πρώτο μου μέικ απ από την Lancome και είχα ενθουσιαστεί. Από τότε και μέχρι σήμερα είναι από τις μάρκες που σπάνια λείπουν από το τσαντάκι μου. Αυτή η μάσκαρα πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταια χρόνια

  67. Yparxei periptosi mia mascara na megalonei tis vlefarides??? eimai poli periergi na tin dokimaso…

  68. Έχω να πω ότι εκτός από καλά καλλλυντικά η Lancome έχει και τα καλύτερα ντεμακιγιάζ προιόντα για το πρόσωπο και τα μάτια. Απλά αξεπέραστα!

  69. Κραγιόν, λιπ γκλος, σκιές, μολύβια, μάσκαρα η lancome απλά δεν παίζεται!!

  70. I love the Lancome brand. Every time I buy one of its products I feel like I am in Paris living the “parisian” life…

  71. Υπάρχει περίπτωση η Lancome να βγάλει και κάποιο κραγιόν που να μεγαλώνει εκτός από τις βλεφαρίδες και τα χείλη???

  72. Πρόσφατα η Lancome είχε βγάλει και μια άλλη μάσκαρα με μηχανικό βουρτσάκι και πραγματικά είχε βοηθήσει τις βλεφαρίδες μου να γίνουν πιο μακριές.

  73. Προφανως αυτη η μασκαρα πρεπει να ειναι φοβερη γιατι βλεπω να την διαφημιζουν παντου.

  74. Μια φορά και έναν καιρό που ήμουν κοριτσάκι 15 χρονών η θεία μου (τότε ήταν 29 και μου φαινόταν πολύ μεγάλη…) μου έκανε δώρο το πρώτο μου ροζ κραγιόν κάποια Χριστούγεννα. Ήταν μαύρο, γυαλιστερό και απ έξω έγραφε Lancome. Από τότε ξεκίνησε η ιστορία αγάπης μου με αυτή τη μάρκα (έχουν περάσει 20 χερόνια από τότε…)

  75. Πραγματικά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτή τη μάσκαρα και σε ευχαριστώ beautyblog που μου δίνεις αυτή την ευκαιρία!

  76. θα λάβω μέρος στον διαγωνισμό για το κορίτσι μου που γουστάρει τρελλά τα καλλυντικά!!

  77. Μια φοβερή μάσκαρα από μια φοβερή εταιρία με μεγάλη ιστορία….

  78. Η Julia είναι μια κούκλα. Την είδα στα Όσκαρ και έπαθα!! Καλά τι κάνει αυτή η γυναίκα εκτός από το να φοράει την Hypnose????

  79. Η Lancome κάθε φορά μας τρελαίνει με τα νέα της !!! ελπίζω να κερδίσω αυτή τη φοβερή μάσκαρα! Τhank you!

  80. H κολλητή μου είναι τρελή με την Lancome και με ζάλισε να σας στείλω σχόλιο!!!!!!!!!!!!!!

  81. Τέλειο δώρο για όλες εμάς που αγαπάμε την μάρκα Lancome. Ευχαριστούμε.

  82. Thank you beautyblog for a great opportunity to win a wonderful product!

  83. My wife loves every cosmetic in the world. If I win she will be delighted!!

  84. Φοβερή μάρκα η Lancome! Εγώ την έχω αγαπήσει από την μητέρα μου η οποία την χρησιμοποιεί εδώ και 30 χρόνια!

  85. Καλησπέρα! Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι πολλές φορές διάφορες εταιρείες υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Πως δηλαδή θα μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες? Και αν υποθέσουμε ότι αυτό μπορεί να γίνεςι πως μπορούμε να τις μετρήσουμε??

  86. Ωραία η μάσκαρα αλλά μήπως την επόμενη φορά μπορείτε να κάνετε διαγωνισμό για το άρωμα Tresor????

  87. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι που είχα αγοράσει μια αδιάβροχη μάσκαρα της Lancome και την φόραγα ακόμα και στη θάλασσα χωρίς να μουτζουρώνει! Πραγματικά φανταστικά προιόντα φτιάχνει αυτή η εταιρία και πιστεύω ότι αυτή η νέα μασκαρα θα ειναι ένα μοναδικό προιόν. Δεν βλέπω την ώρα να την δοκιμασω!

  88. Ωραίο δώρο! Να κάνετε τέτοιους διαγωνισμούς πιό συχνά :)))

  89. Είναι ωραίο να βλέπεις μια γυναίκα σαν την Julia Roberts που έχει πατήσει τα 40 να εξακολουθεί να είναι μια κούκλα. Και βέβαια πιστεύω ότι δεν θα δεχόταν να διαφημίσει οποιοδήποτε προιόν απλά διότι είναι μια σούπερ σταρ. Άρα και η μάσκαρα αυτή μάλλον θα γίνει σούπερ σταρ. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα.

  90. Thank you beauty blog for the gift. i love lancome and I hope i have a chance to win this competition

  91. Ακόμα και να χρησιμοποιείς μια άλλη μάσκαρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην θέλεις να δοκιμάσεις την νέα Hypnose. Εγώ αν και χρησιμοποιώ μια άλλη μάρκα θα ήθελα πολύ να δω τι μπορεί να μου προσφέρει

  92. Ότι και να παρουσιάσει αυτή η εταιρεία δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι τέλειο! Το ίδιο ισχύει και για αυτή τη μάσκαρα. εγώ την αγόρασα πριν από δυο εβδομάδες και μου αρέσει πάρα πολύ! Συγχαρητήρια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.