Essie: Βερνίκια Νυχιών σαν τροπικά πουλιά του Παραδείσου

Lapis_ofLuxury-bot2010

Μόλις έφτασε η τσάντα με το δημοσιογραφικό υλικό στο γραφείο,  δεν άντεξα, άνοιξα το τσαντάκι έβγαλα από μέσα το βερνίκι και σε τρία λεπτά είχα βάψει τα νύχια μου επιτόπου με το πλούσιο γαλάζιο.

 

Εντάξει με κοίταζαν λίγο περίεργα αλλά ξέρουν ότι αυτή είναι η δουλειά μου να βγάζω και να δοκιμάζω νέα προϊόντα για να τα γράφω μετά και να ενημερώνω εσάς, οπότε δεν τους έκανε και μεγάλη εντύπωση

Δεν βγάζω νόημα ε; Ok, το κατάλαβα και εγώ. Πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή: Χθες έλαβα στο γραφείο την νέα (μικρή) συλλογή των βερνικιών Essie με την ονομασία The Resort Collection που περιλαμβάνει τέσσερις αποχρώσεις, φούξια, γκρι, πράσινο και γαλάζιο.

Η Resort Collection δημιουργήθηκε με έμπνευση από τους εξωτικούς προορισμούς του κόσμου με έντονα και τολμηρά χρώματα:

Splash of Grenadine, ένα παιγνιδιάρικο φούξια, ροζ

SplashofGrenadine-bot2010

Playa del Platinum, ένα λαμπερό γκρι της πλατίνας

PlayaDelPlatinum-bot2010

Turquoise & Caicos, ένα τσαγαλί πράσινο

Turquoise_&_Caicos-bot2010

Lapis of Luxury, ένα πλούσιο γαλάζιο του ωκεανού.

Lapis_ofLuxury-bot2010

Όπως κατάλαβες σε αυτό που δεν μπόρεσα να αντισταθώ ήταν στο γαλάζιο του ωκεανού και έχω να πω ότι μόλις τέλειωσα το βάψιμο των νυχιών μου η απόχρωση ήταν σχεδόν ίδια με το ξεβαμμένο μου τζιν, κάτι που δεν περίμενα και για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε. Ήταν σαν να είχα σετάρει ρούχο με βερνίκι νυχιών.

Τώρα βέβαια μεταξύ μας δεν είναι και ένα χρώμα που περνάει απαρατήρητο ούτε θα το έλεγα “σοβαρό” για να εμφανιστείς σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού αλλά για τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές μου, νομίζω ότι δεν θα λείψει από το νεσεσέρ μου.

Το βράδυ που βγήκα με την φίλη μου τη Ροζαλί το σχόλιο της ήταν ότι δεν ξετρελάθηκε με τον χρώμα στα χέρια μου αλλά θα της άρεσε πολύ για καλοκαιρινό πεντικιούρ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μου έδωσε ιδέα!

2 Σχόλια
  1. Από τα τέσερα θα προτιμούσα το φούξια αν και συνηθισμένο, αλλά το αγαπημένο μου είναι το μωβάκι που μας έδειξες την προηγούμενη φορά

  2. το φούξια φαίνεται πολύ ωραίο.Τα άλλα δείχνουν λίγο εκκεντρικά αν και το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται ! Το θέμα είναι να στρώνει καλά το βερνίκι και να στεγνώνει γρήγορα !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.