Review: Το σχόλιο της Αγγελικής για την Galenic

Galenic

Το καλύτερο που συμβαίνει σε αυτό το blog είναι ότι οι φίλες μας, μας ενημερώνουν για τις δικές τους εμπειρίες όσο αφορά προϊόντα που έχουν δοκιμάσει και έχουν ενθουσιαστεί. Για αυτό θα ήθελα να διαβάσετε το σχόλιο της Αγγελικής και μετά θα σας ενημερώσω και εγώ για τα πρoιόντα που αναφέρει.

 

Αγαπημένη Τζούλια, συχνά πυκνά καταφεύγω σ’ εσένα για χρήσιμες συμβουλές, επίτρεψέ μου όμως αυτήν τη φορά να σου πω εγώ μια «πολύτιμη» ανακάλυψη ομορφιάς που έκανα πρόσφατα. Ακούει στο όνομα Biophycée της Galénic και είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου με καθαρό απόσταγμα μπλε φυκιών. Δοκίμασα 2 προϊόντα: το élixir (ορός επανόρθωσης και σύσφιγξης με μπλε φύκια και μικροσφαιρίδια υαλουρονικού εξέος – δροσερός, λεπτόρρευστος, αναζωογονητικός) και την αντίστοιχη κρέμα νύχτας – μου διαφεύγει το όνομά της (με γαλάζιο χρώμα που σε ηρεμεί, καθόλου λιπαρή αλλά άκρως ενυδατική, αφήνει το δέρμα λείο και απαλό σαν σατέν μετάξι· δεν έχω καλύτερο να τη φοράω και να πέφτω για ύπνο). Εμπιστεύσου (εμένα αλλά και) τα μπλε φύκια κι ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία προσθαλάσσωσης στην ομορφιά.

Λοιπόν, επειδή σε αυτό το blog δεν το παίζουμε «ξερόλες» θα σας πω με πλήρη ειλικρίνεια ότι αν και ήξερα ότι τα προϊόντα Galenic που τα βρίσκεις μόνο στα φαρμακεία είναι πραγματικά καλά – εν τούτοις δεν τα είχα δοκιμάσει ποτέ. Έψαξα όμως και βρήκα για εσάς περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τα προϊόντα της σειράς Biophycée- τα αγαπημένα της Αγγελικής.

 

Η BIOPHYCEE είναι μια σειρά προηγμένης τεχνολογίας με βάση ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό: το καθαρό απόσταγμα μπλε φυκιών. Τα μπλε φύκια του γλυκού νερού υπάρχουν στη γη από τη γέννησή της εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Η εξαιρετική ανθεκτικότητά τους αποτέλεσε αντικείμενο πολλών μελετών με στόχο την καταπολέμηση της γήρανσης. Από τα μπλε φύκια, τα εργαστήρια Galénic έλαβαν ένα καθαρό δραστικό απόσταγμα με πρωτοφανείς ιδιότητες. Το μοναδικό αυτό συστατικό έχει τριπλή αποτελεσματικότητα επαναδομεί το δέρμα σε βάθος κάνοντάς το ορατά πιο λείο, πιο τεντωμένο και πιο σφικτό, δηλαδή πιο νεανικό.

Το Biophycée Elixir de Jeunesse είναι ένας λεπτόρρευστος και πολύ δροσερός ορός που συνδυάζει το καθαρό απόσταγμα μπλε φυκιών με μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος για άμεση αντιρυτιδική και συσφικτική δράση που διαρκεί. Αμέσως μετά την εφαρμογή η αναζωογόνηση είναι ορατή. Το δέρμα γίνεται εξαιρετικά λείο  το δέρμα ανακτά νεανικότητα και λαμπερή όψη.

Η κρέμα νύχτας – η Biophycée Soin Nuit Antirides Raffermissant είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δρα τη νύχτα που το δέρμα δέχεται καλύτερα τη δράση των προϊόντων φροντίδας (αρκεί βέβαια να μην έχεις λιπαρή επιδερμίδα γιατί γενικά οι δερματολόγοι δεν συνιστούν κρέμες νυκτός στα λιπαρά δέρματα). Χάρη στην οσμοενεργή σύνθεσή της αποδεσμεύει σταδιακά τα συστατικά της για μια σταδιακή αντιρυτιδική και επανορθωτική δράση. Το πρωί τα χαρακτηριστικά είναι πιο λεία και οι ρυτίδες απαλαίνουν και λειαίνουν.

Περιμένω και άλλα τέτοια σχόλια όπως της Αγγελικής γιατί καλό είναι μεταξύ μας να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας!

 

Φιλάκια

η blogger σας

3 Σχόλια
  1. Πριν λίγες μέρες μπήκα σε ένα φαρμακείο για να ρίξω μια ματιά στη νέα σειρά της vichy την essentielles .Η κοπέλα του φαρμακείου με τραβάει από τη vichy και επέμενε να μου δείξει αυτή τη σειρά της galenic , μου έβαλε λίγο στο χέρι,απορροφήθηκε κατευθείαν.Εγώ τη ρωτούσα για τη vichy εκείνη επέμενε στην galenic (με πολύ αστείο τρόπο)!Η κρέμα προσώπου αν θυμάμαι καλά είχε γύρω στα 30 ευρώ και έχει και ένα πακέτο δώρου με κρέμα προσώπου,ματιών και ένα καθαριστικό προσώπου ή body lotion ,δεν θυμάμαι καλά σε κανονικές συσκευασίες με 50 ευρώ .Τελικά έφυγα με δειγματάκια της galenic τα οποία δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα , αλλά από ότι καταλαβαίνω και από τα σχόλιά σας μάλλον είχε δίκιο που επέμενε η κοπέλα !!!
    Αααα να σας πω και για τα vichy essentialles , δεν ξέρω αν είναι καλά αλλά οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές,κρέμα προσώπου 9€,καθαριστικό προσώπου 5€ ,αφρόλουτρο 7€.Αυτά… Ελπίζω να μη κούρασα 🙂

  2. κατερίνα ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Πάντως να ξέρεις το σέρουμ που χρησιμοποεί η Αγγελική κοστίζει 42Ε.

    Φιλάκια
    η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.