Μακιγιάζ Armani: Ερωτεύτηκα μια σκιά…

Armani1

 

Έπεσα πάνω σε μια σκιά και ειλικρινά τρελάθηκα. Την φαντάστηκα να την φοράω το καλοκαίρι πάνω στο μαυρισμένο μου δέρμα και να την συνδυάζω με ένα αέρινο λευκό ή ιβουάρ φορεματάκι και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.

 

Αναφέρομαι στην παλέτα από το καλοκαιρινό μακιγιάζ,  Armani Nude Contrasts No 2,  η οποία έχει αποχρώσεις του ανοιχτού ροζ, του σαμπανί και του λευκού.

 

Armani3

Και αν νομίζετε ότι υπερβάλω δείτε από μόνες σας την φωτογραφία στο backstage ντεφιλέ του Armani. Sorry, αλλά είναι θεϊκό το αποτέλεσμα. Η σκιά είναι βελούδινη, μεταλλική, λαμπερή χωρίς όμως να είναι υπερβολική και βαριά.

Μάλιστα οι make up artists του οίκου συμβουλεύουν ότι το αποτέλεσμα είναι σούπερ αν συνδυαστεί με μαύρο eyeliner και λέω να το δοκιμάσω.

Armani2

Κοίτα τώρα, η παλέτα αυτή κοστίζει 50Ε , δηλαδή φθηνή δεν θα την έλεγα αλλά αν ήταν να πάρω 3-4 σκιές που τελικά να μην τις χρησιμοποιήσω ποτέ, χίλιες φορές να δώσω ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά να είμαι ερωτευμένη με το αποτέλεσμα που θα μου δώσει.

Δίκιο δεν έχω?

Tα προϊόντα μακιγιάζ Armani τα βρίσκεις μόνο στο Hondos Center στο  Κολωνάκι, Μέρλιν 6.

7 Σχόλια
  1. Exeis dikio. Kamia fora kalytera na dinoume liga parapano xrimata alla na axizei ayto pou agorazoume. fandastiki skia!

  2. Νομίζω ότι το λευκό χρωμα γενικά κολακεύει πολύ ειδικά αν είσαι μελαχρινή ή μαυρισμένη από τον ήλιο. Αλλά 50Ε? Λίγο τσουχτερό…

  3. Έχω ένα μέικ απ armani και είναι απλά τέλειο! Μάλλον πρέπει να δοκιμάσω και αυτή την παλέτα!!

  4. Δεν είναι και πολύ οικονομική, αλλά αν σκεφτείς σε πόσα πράγματα έχουμε πετάξει κατα καιρούς τα χρήματα μας δεν νομίζω οτι θα με πειράξει πολύ να δώσω 50Ε για να πάρω μία παλέτα που θα γίνει το must του καλοκαιριού μου και επιπλέον και τα 3 χρώματα είναι τέλεια γιατί πολλές φορές ειδικά σε 5πλες σκιές τέλειώνουν τα δύο χρώματα και πάει τζάμπα η παλέτα. Ερώτηση που μπορώ να υην προνηθευτώ

  5. Τζένη καλημέρα! Τα προιόντα Armani τα βρίσκεις στο Hondos Center στο Κολωνάκι στην οδό Μέρλιν 6. Εκεί θα βρεις και αυτή την παλέτα.

    Φιλάκια
    η blogger σου

  6. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν τέλεια σε σκούρες επιδερμίδες!

    Eλπίζω μόνο να υπάρχει στα Hondos στην Κέρκυρα γιατί αρκετές φορές έχω πάει να πάρω κάτι που βλέπω στο site και δεν υπάρχει και αναγκάζομαι και τα παραγγέλνω από ένα online shop που έχω ανακαλύψει,το οποίο μπορεί να έχει όλες τις επώνημες μάρκες και να βρίσκεις τα πάντα αλλά πρέπει να περιμένεις!
    Και δεν έχω χειρότερο από το να περιμένω, όταν θέλω κάτι το θέλω τώρα! 😛

  7. Hello.. eimai apo kypro kai xreiazimai epeigontos tin paleta gia to makigiaz tou gamou m.. mipws 3ereta pou borw na tin vrw edw??
    xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.