Τα Μυστικά Ομορφιάς της Scarlett Johansson

scarlet-small

 

Μόλις ήρθε στο γραφείο μου το αμερικανικό τεύχος του περιοδικού In Style με εξώφυλλο την σούπερ σέξι Scarlett Johansson που σύντομα θα απολαύσουμε στον ρόλο της Black Widow στην πολύ-αναμενόμενη συνέχεια του Iron Man με τον Robert Downey Jr. H 25χρονη καλλονή, και σύζυγος του πολύ σέξι Ryan Raynolds μιλάει για όλα. Ακολουθούν τα πιο ενδιαφέροντα:

 

  • «Δεν θα με βρείτε ούτε τώρα αλλά ούτε και στο παρελθόν σε κάποιο κλαμπ να πίνω ποτά στις 4 το πρωί. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα κοινωνική ούτε μου αρέσει η νυχτερινή ζωή.»
  • «Μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι αφιερωμένο στο γκρι χρώμα.»
  • «Μου αρέσει να μαγειρεύω μόνη μου – το βρίσκω σχεδόν «θεραπευτικό». Ακούω μουσική, βάζω ένα ποτήρι κρασί και φτιάχνω μια από τις συνταγές μου όπως γαλοπούλα μπολονέζ.»

  • «Όταν είσαι παντρεμένη, και έχεις την δική σου οικογένεια  υπάρχει μια άνεση και μια ηρεμία στην καθημερινότητά σου. Ξέρεις ότι τουλάχιστον μια πτυχή της ζωής σου έχει ολοκληρωθεί.»
  • «Τρελαίνομαι για τους Guns N’Roses και εδικά για τον Axl Rose.»
  • «Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου, γιατί αν δεν πιστέψεις εσύ δεν θα σε πιστέψει και κανένας άλλος»
  • «Οι Dolce&Gabbana μου ζήτησαν να γίνω το πρόσωπο του μακιγιάζ τους. Πως μπορούσα να αρνηθώ σε δυο τόσο γλυκούς ανθρώπους; Έτσι κι αλλιώς λατρεύω τα ρούχα τους και πάνω απ όλα τρελαίνομαι για το μακιγιάζ!»
  • «Μου αρέσει πολύ το στυλ του παλιού Χόλυγουντ των 40’ και 50’ς. Για μένα τότε υπήρχε πραγματικό γκλάμουρ. Και είναι λογικό να με αποκαλούν “bombshell” γιατί είναι μια ταμπέλα που βοήθησα και εγώ να μπει με τον τρόπο μου. Από το ντύσιμο, το μακιγιάζ μου και τις φωτογραφίες μου σε διαφημιστικές καμπάνιες.»

Πηγή: In Style USA May 2010

3 Σχόλια
  1. Κουκλάρα είναι !!! Ωραία και αυτά που λέει! Δείχνει προσγειωμένη!

  2. Ποτέ δεν περίμενα να διαβάσω τέτοιες κουβέντες από μία star και ακόμα περισσότερο από τη συγκεκριμένη (κούκλα και μικρή σε ηλικία). Μπράβο και πάλι μπράβο της!!!!!

  3. Κορίτσια έχετε δίκιο. Άν σκεφτείτε όλες αυτές τις τρελο-στάρλετ που κυκλοφορούν στο Χόλυγουντ (Lindsey Lohan, Paris Hilton κλπ)οι οποίες δημιουργούν καριέρα μέσα από σκάνδαλα, η Scarlett είναι μακράν και πιο όμορφη, και πιο σοβαρή, και πιο ταλαντούχα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.