First Time Mommy: Για τις μέλλουσες μαμάδες (και τις φίλες τους!)

Ένα πολύ ωραίο site δημιούργησε η πολυμήχανη φίλη μου Παυλίνα και θέλω πολύ να σας ενημερώσω γι αυτό. Το www.firstimemommy.gr απευθύνεται στις μέλλουσες και τις νέες μαμάδες και εκεί από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να βρείτε σικάτα και μοντέρνα ρούχα εγκυμοσύνης, έξυπνα t-shirts με σλόγκαν, όμορφα φορέματα, άνετα παντελόνια, τσάντες για την προίκα του μωρού και γενικά ότι χρειάζεται για να είσαστε κούκλες αυτή την τόσο σημαντική εποχή της ζωής σας.

 

Πάντως το site δεν ξεχνάει και τους μπαμπάδες και έχει προβλέψει να τους «ντύσει» και αυτούς με μπλουζάκια που έχουν πανέξυπνα λογότυπα. Αυτό πάντως που μου άρεσε περισσότερο απ όλα είναι ότι μπορείτε να κάνετε πραγματικά ένα μοναδικό δώρο στη φίλη σας που περιμένει παιδί (ή και στον εαυτό σας) αφού μπορείτε να σκεφτείτε μια δική σας φράση και να την τυπώσετε σε ένα μπλουζάκι –ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο δώρο αντί ας πούμε για άλλο ένα άλμπουμ για φωτογραφίες (τέτοια θα πάρει πολλά από τις θείες άλλωστε) Τι περιμένετε girls; Check it out!

 

mommy1

mommy2

mommy3

mommy4

mommy5

9 Σχόλια
  1. είναι φανταστικά!! υπέροχη ιδέα!! θα ψωνίσω για όλες τις φίλες μου μέλλουσες μαμάδες!!

  2. Τα ρούχα είναι όλα υπέροχα…Λυπάμαι τόσο που δεν είμαι μαμά ακόμα…αλλά μόλις γίνω ξέρω από που θα ψωνίσω. Προς το παρός έχω να εφοδιάσω συγγενείς και φίλους!! Μπράβο στους δημιουργούς!

  3. Συγχαρητήρια!!! Είναι super wow!!! Θα πάρω δώρο σε ένα φίλο μου (dad to be) που δηλώνει ότι δεν πρόκειται να το κάνει… ότι real men change diapers!!
    καλές πωλήσεις Π&Κ!!!
    χχχχ

  4. Μπορεί να μην είμαι firsttime mommy, Μπορεί να μην είμαι mommy’s prince, Μπορεί να μην change diapers, Μπορεί να μην είμαι daddy’s boy αλλά είμαι σίγουρα daddy’s girl!
    Φοβερό site!

  5. Τέλεια τα μπλουζάκια ! Ότι πρέπει για δώρο !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.