Hei Poa: Αντηλιακά με “γεύση” από την εξωτική Ταϊτή

heipoa1 heipoa2heipoa3

 

Ήθελα εδώ και μέρες να κάνω ένα post για την μοναδική μάρκα αντηλιακών, αρωμάτων και προϊόντων σώματος και μαλλιών Hei Poa με τις πολύχρωμες συσκευασίες και τις σούπερ λαχταριστές μυρωδιές που σε ταξιδεύουν κατ’ ευθείαν στην εξωτική Ταϊτή αλλά μόλις σήμερα μου ήρθε στο γραφείο από την φίλη μου την Κατερίνα των Beautyworks ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Δελτία Τύπου που έχω διαβάσει (πιστέψτε με τα Δελτία Τύπου είναι στο σύνολό τους εξαιρετικά βαρετά) οπότε σαν το παραθέτω αυτούσιο για να ανακαλύψετε τι σημαίνει Hei Poa:

 

HEI POA

Monoi de Tahiti

«Η Ταιτή είναι το μεγαλύτερο και το πιο γνωστό νησί της Γαλλικής Πολυνησίας. Έχει θερμοκρασία 25-35 °C όλο το χρόνο, με κλίμα τόσο ζεστό όσο και υγρό, με αποτέλεσμα η βλάστηση στην περιοχή να βρίσκεται στο αποκορύφωμα της.

Οι γυναίκες της Πολυνησίας θεωρούνται από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με λαμπερό – μαυρισμένο δέρμα και πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν. Το μυστικό τους είναι το εξαιρετικά αγνό Monoi. To Monoi, είναι μια παραδοσιακή συνταγή από τη Πολυνησία που αποτελείται από καθαρό λάδι καρύδας σε συνδυασμό με άνθη από το παραδοσιακό λουλούδι Tiara. Έχει πολλές θεραπευτικές, ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες και αφήνει το δέρμα και τα μαλλιά πραγματικά λαμπερά.

Η εταιρία Hei Poa ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1988 με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες της Ταϊτής  την ευκαιρία να πάρουν φεύγοντας λίγες από τις γεύσεις και τα αρώματα του νησιού και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα Παράδεισου στο σπίτι. Περιλαμβάνει εξωτικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά στα οποία έχουν προστεθεί βιταμίνες, εκχυλίσματα από φρούτα, άνθη και μαργαριτάρια για να δημιουργηθεί μια πλήρη σειρά από μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσετε.»

Εγώ να προσθέσω μόνο ότι τα Hei Poa τα βρίσκετε αποκλειστικά στα Βeautyworks (Κηφισιά 210 8089070-1, Κολωνάκι 210 7225511 και στα Attica, Πανεπιστημίου και Golden Hall)

 

 

6 Σχόλια
  1. Τι ωραίες συσκευασίες ειναι αυτές?Και ωραία χρώματα! Πρώτη φορά τα βλέπω!Πρέπει να είναι πολύ ωραία!! Το attica νομίζω ότι με βολεύει καλύτερα για να τα εξερευνήσω και να τα δοκιμάσω.

  2. Ειλικρινά αξίζει να τα δεις από κοντά και να τα μυρίσεις Κατερίνα! Είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερα και unique προιόντα!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. Μου φαίνονται πολύ ελεαστικά όλα αυτά. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα δόκιμάσω. Ευχαριστούμε beautyblog που μας ενημερώνεις για τις νέες κυκλοφορίες.

  4. exw to ladi hei poa to opoio myrizei fantastika kai exakolouthousa
    to to vazw meta to ntous, otan xafnika to eida kai pagwse /
    stereopoiithike mesa sto mpoukali.
    yparxei tropos na to epanaferw ?

    thanks

  5. Μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία Beautyworks που εισάγει το προιόν στο τηλέφωνο 210-6018460-1
    Φιλάκια
    η blogger σου

  6. an pagwse to ladi mporeis na to zestaneis ligo kai tha ftiaksei eixa paraggeilei kapote aythentiko ladi karydas gia mageirikh kai an exei katw apo 25 bathmous nomizw pagwnei apla balto se mia sompa dipla kai ola ok :))) koritsia tha paw shmera ki olas sto attica na to parw trelainomai gia karyda

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.