Essie: Πόσο πράσινο μπορεί να είναι το βερνίκι σου;

essie1

Πολύ πράσινο, αν είναι το νέο Essie με την ονομασία Pretty Edgy. Λοιπόν, μόλις έφτασε στο γραφείο άλλη μια φουρνιά από καλοκαιρινά βερνίκια Essie – αλήθεια πόσες συλλογές κάνει αυτή η γυναίκα το χρόνο; Θυμάστε, δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες και σας έχω ήδη γράψει και για τη συλλογή με τα νυφικά βερνίκια σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και την αμέσως προηγούμενη με χρώματα εμπνευσμένα από καλοκαιρινές διακοπές.

 

Ακούραστη η κυρία Essie Weingarten, μας προτείνει άλλη μια collection (που θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου) και αυτή τη φορά την ονομάζει “Slip into Something More Colorful” σε ελεύθερη μετάφραση “Βαλε λίγο χρωματάκι πάνω σου” και προτείνει έξι  βερνίκια που όπως λέει η ίδια « θέλω να ταιριάζουν με τα νεανικά, παιγνιδιάρικα, καλοκαιρινά φορέματα».

Στην ρητορική ερώτησή μου λοιπόν, για το πόσο πράσινο μπορεί να είναι το βερνίκι σου, βλέπεις ότι τώρα μπορείς πραγματικά να συνδυάσεις ένα πράσινο φόρεμα με αυτό το (πολύ) πράσινο βερνίκι που βλέπεις στην φωτογραφία! Εγώ πάντως έχω ένα ζευγάρι καλοκαιρινά σανδάλια σχεδόν στην ίδια απόχρωση με αυτό το βερνίκι και λέω να το δοκιμάσω για αρχή στο πεντικιούρ. Εσύ θα έκανες μανικιούρ ή πεντικιουρ σε αυτή την απόχρωση;

Please απαντήστε μου! Είμαι πολύ περίεργη αν θα το φοράγατε!

Στην ίδια συλλογή θα βρεις το Demure Vixen σε σούπερ μοβ απόχρωση, το HauteAsHello  ένα έντονο ροζ, το Knockout Pout  καθαρόαιμο φούξια και το Vermillionaire ένα πολύ έντονο καρπουζί (Αλήθεια, μπορώ να πω τη λέξη καρπουζί;  Αν ακούει κάποια φιλόλογος ας μου απαντήσει – πολύ θα το εκτιμήσω)

essie2essie3

essie4

essie5

5 Σχόλια
  1. Από τότε που διάβασα το προηγούμενο post για τα essie τα βλέπω συνεχώς μπροστά μου , σε κομμωτήρια ,beaute κλπ . :))
    Όταν πήγα λοιπόν πρόσφατα για μανικιούρ , πεντικιούρ , δοκίμασα ένα έντονο φούξια και μου αρέσει πάρα πολύ!!!Το είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη φορά που μας τα δείξατε!!!!!!!
    Τώρα για το πράσινο , ναι θα το δοκίμαζα σίγουρα σε πεντικιούρ ειδικά αν φορούσα κάποιο λευκό φορεματάκι και ταιριαστό πεδιλάκι !!
    Στα χέρια θα έκανα μια δοκιμή να δω αν θα μου άρεσε και αναλόγως με την εντύπωση που θα μου έκανε.Το καλοκαίρι είναι ωραία τα ”τρελά” χρωματάκια !!!!!

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κατερίνα! Αν μια εποχή “σηκώνει” και λίγο τρέλα, αυτή είναι σίγουρα το καλοκαίρι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.