Καλημέρα από την Κρήτη!

hotel melia

Εδώ είμαι! Στην πανέμορφη, αγαπημένη Κρήτη, που περνάω τέλεια όποτε έρχομαι! Αυτή τη φορά είμαι καλεσμένη του ξενοδοχείου “Gran Melia Daios Cove Crete”, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το οποίο φιλοξενεί στους χώρους του το απίστευτο The Spa by Germaine de Capuccini, με υπηρεσίες beauty υψηλών προδιαγραφών με τα ομώνυμα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς που βρίσκονται σε πάνω από 70 χώρες του κόσμου.

Από αύριο να περιμένετε να σας γράψω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και του spa αλλά προς το παρόν σας αφήνω για να απολαύσω ήλιο, θάλασσα και κρητικούς μεζέδες (με μέτρο πάντα γιατί κάθε φορά που γυρνάω από Κρήτη αντί για ρακή φέρνω μαζί μου για ενθύμιο  κανά δυό κιλά παραπάνω…)

Αν με διαβάζει κάποια Κρητικιά φιλενάδα πάντως, θέλω να σου πω ότι σε ζηλεύω τρελά που ζεις εδώ!

Φιλάκια!!!

2 Σχόλια
  1. Ελπίζω να περάσατε καλά και να νιώσατε αυτό που νιώθω και εγώ καθημερινά ζώντας σε αυτόν τον παράδεισο. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και ελπίζω να ξαναπούμε σύντομα απο κοντά εδώ στο Gran Melia Daios Cove και στο Spa by Germaine de Capuccini.

  2. Πραγματικά ένας παράδεισος Γιάννη! Αλλά η αλήθεια είναι, ότι εκτός από πανέμορφους τόπους – που η χώρα μας έχει αρκετούς – παίζει μεγάλο ρόλο και η ανθρώπινη επαφή με γνώστες που σε κάνουν να περάσεις ακόμα πιο μοναδικά! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά για την εκπληκτική φιλοξενία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.