Προσφορά: Τροπικό μαύρισμα με 30Ε !

tanning-kist

 

Επειδή σας άρεσε πολύ το χθεσινό post που είχε να κάνει με την εφαρμογή του self tan βήμα – βήμα σήμερα σας έχω μια έκπληξη:Λοιπόν, υπάρχει κάποια από σας που να θέλει να βγει στην παραλία λευκή σαν το γάλα; Φαντάζομαι πως όχι. Επίσης με ένα δυο μπάνια το Σαββατοκύριακο πριν αρχίσουν οι κανονικές διακοπές – κακά τα ψέματα – αυτό το λίγο χρώμα που θα πάρεις είναι δύσκολο να διατηρηθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

 

Επίσης επειδή αυτή την εποχή γίνονται συνέχεια γάμοι, βαπτίσεις και πάρτι δεν θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό να αναδείξεις το αέρινο και εξώπλατο φορεματάκι σου πάνω σε ένα σέξι μαυρισμένο κορμί;

Τι θα έλεγες λοιπόν αν σου έλεγα ότι μέσα σε λίγες ώρες (χωρίς να κάνεις self tan στο σπίτι) μπορείς να αποκτήσεις ένα όμορφο μπρούτζινο χρώμα και να εμφανιστείς μαυρισμένη την άλλη μέρα στην παραλία;

Σήμερα λοιπόν θα σου αποκαλύψω ότι σταρ όπως η Britney Spears, η Catherine Zeta Jones, η Jennifer Aniston – τις οποίες δεν θα δεις ποτέ χωρίς ένα απαλό χρυσαφένιο μαύρισμα – κάνουν Fake Bake,  το οποίο υπάρχει και εδώ στην μπουτίκ καλλυντικών Madina Milano.

To σύστημα Fake Bake είναι μια απόλυτα ασφαλής τεχνική αυτό-μαυρίσματος με ψεκασμό από αερογράφο που δεν αφήνει λεκέδες και που χαρίζει μέσα σε λίγες ώρες ένα φυσικό ηλιοκαμένο χρώμα (την ένταση του μαυρίσματος μπορείς να την καθορίσεις εσύ από πολύ φυσική έως έντονα μπρούτζινη ανάλογα με τι προτιμάς). Εγώ πάντως που το έκανα ξετρελάθηκα. Το μαύρισμα διαρκεί από μια εβδομάδα έως δέκα μέρες και μετά αν θέλεις μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία.

Και τώρα η προσφορά για τις φίλες του beautyblog: Από σήμερα και μέχρι τις 30 Ιουνίου μπορείς να κάνεις Fake Bake στην απίθανη τιμή των 30Ε (!!) σχεδόν δηλαδή όσο θα σου στοίχιζε για να αγοράσεις μια λοσιόν self tan! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις όταν πάρεις τηλέφωνο είναι να πεις ότι διάβασες αυτή την πληροφορία στο beautyblog.

Κορίτσια κλείστε τώρα τα ραντεβού σας στα τηλέφωνα που βλέπετε γιατί προβλέπεται χαμός! Αχ… κούκλες θα είσαστε όλες με το μαύρισμά σας!

Madina Milano

Αγίου Τρύφωνος 6, Κηφισιά Τηλ. 210 8010648

Δημητρίου Σούτσου 10, Αθήνα Τηλ. 210 6440227

Ρίξε μια ματιά για να πάρεις μια ιδέα για το πριν και το μετά με Fake Bake

BEFORE AFTER

8 Σχόλια
  1. EΓΩ ΕΚΑΝΑ TO FAKE BAKE ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ!

    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

  2. Ιωάννα, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σχόλιο. Πάντως, έπειτα από έρευνα αγοράς που έχουμε κάνει σε πολλά ινστιτούτα, η διαδικασία Fake Bake, με την τεχνική του αερογράφου, για πρόσωπο και για σώμα διάρκειας περίπου μιας ώρας δεν κοστίζει λιγότερο από 50 έως 70Ε . Εσύ το Fake Bake το έκανες με την τεχνική του αερογράφου ή μόνο με την επάλειψη της self tan κρέμας Fake Bake; Aν το έκανες με αερογράφο και όντως και για πρόσωπο και για σώμα σου στοίχισε 30Ε (κανονική και όχι φιλική τιμή) θα θέλαμε πολύ να μας γράψεις την διεύθυνση και το τηλέφωνο της αισθητικού σου και του ινστιτούτου της, διότι τέτοιες πληροφορίες ενδιαφέρουν πολύ και εμάς αλλά και τις αναγνώστριες του beautyblog. Περιμένω την απάντησή σου!

    Φιλάκια
    Η blogger σου

  3. Η τεχνική του αερογράφου που κάνουν στη Madina έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η τιμή εννοείται ότι είναι πολύ φιλική, διότι αν κάνετε έρευνα αγοράς (Κηφισιά, Κολωνάκι, Γλυφάδα) θα πάθετε πλάκα. Ο κόσμος έχει τρελαθεί με τις τιμές που χρεώνει. Το έκανα για το γάμο της αδερφής μου την περασμένη εβδομάδα και εννοείται ότι θα επαναληφθεί άμεσα! Επίσης και τα self tan που έχει η σειρά είναι κατά τη γνώμη από τα καλύτερα. Μου είχε φέρει πρώτη φορά η αδερφή μου από το Λονδίνο (όπου εκεί θεωρούνται Νο1) και πολύ χαίρομαι που υπάρχουν και στην ελλάδα.

  4. Αγαπητή Julia,

    για άλλη μια φορά να σε συγχαρούμε για τα υπέροχα άρθρα σου!
    Θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες σου ότι τα προϊόντα της εταιρείας Fake Bake θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμα και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!
    Για τις αναγνώστριες του blog σου που θέλουν να τα δοκιμάσουν θα υπάρχει έκπτωση 15%. Μόλις περαστούν τα προϊόντα στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο, θα σε ενημερώσουμε!
    Ευχαριστούμε,

    Φιλικά,
    Η Ομάδα Beautypaths
    http://www.beautypaths.eu

  5. mexri stigmis vlepo mono ginekes sto site ,ego omos eimai 20 xronon kai eimai antras me ksantha malia kai levki epidermida.tha ithela para poli na mavriso kata avton ton tropo .to erotima mou inai epitrepete se antres ?.
    evxaristo,
    perimeno apantisi.

  6. Και βέβαια επιτρέπεται Αχιλλέα. Επιβάλεται κιόλας θα έλεγα για να μην βγεις λευκός “σαν το γάλα” στην παραλία. Εμένα το έκανε ο καλύτερός μου φίλος και έμεινε πολύ ευχαριστημένος! Περισσότερες λεπτομέρειες θα σου στείλω στο mail σου!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  7. Kalispera sas! thelw na rwtisw giati endiaferomai gia tin texniki maurismatos epidi exw parastasi ginete me aerografo? posi wra diarkei i diadikasia kai poses meres dirkei to maurisma kai an meta tin efarmogi mporei kapios na paei sti thalassa kai poses episkepseis xreiazonte gia na maurisei na parei ena bronze xrwma…euxaristw poli

  8. καλησπερα σας γνωριζετε εαν υπαρχει στο ηρακλειο κρητης?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.