Sex & the City 2: Το μπάνιο της Carrie και του Mr Big

carrie2

carrie2

 

Eίδατε το Sex and the City 2; Eγώ πήγα χθες το βράδυ με τις φίλες μου Κορίνα και Ροζαλί και περιττό να σας πω ότι περάσαμε τέλεια. Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο στην αίθουσα και έτσι ξεφωνίσαμε όσο θέλαμε και με τα ρούχα αλλά και με τους άντρες της ταινίας.

 

Αλήθεια, τι άντρες κούκλοι μαζεμένοι σε αυτή την ταινία; Απίστευτο! Μετά πήγαμε για ένα ποτό και πάλι για την ταινία συζητούσαμε ενώ η Κορίνα ετοιμάζεται ήδη να την δει και δεύτερη φορά! Εντάξει, μπορεί να μην είναι Σκορτσέζε αλλά σίγουρα είναι το απόλυτο chick flick (καρα-γυναικείο έργο)  και όσες δεν το έχετε δει ακόμα δεν πρέπει να το χάσετε.

 

Πάντως σε μια σκηνή του έργου που η Carrie και ο Mr Big βρίσκονται στο μπάνιο τους εγώ (αδιόρθωτη άλλωστε) τι λέτε ότι πρόσεξα; Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί το ζευγάρι είναι Lancome.  Kαι επειδή ήθελα να το τσεκάρω στα σίγουρα, έψαξα και βρήκα και ποια ήταν αυτά:

 

Λοιπόν, το κραγιόν  Color Fever Lipstick, το λιπ γκλος La Laque Fever Lipshine, το ντεμακιγιάζ ματιών Bi-Facil, η τονωτική λοσιόν Tonique Radiance και oι κρέμες περιποίησης Rénergie Microlift and Hydra Fraîchelle.

 

Δεν ξέρω τι χρησιμοποιεί η Sara Jessica στην καθημερινότητά της πάντως το alter ego της η σούπερ Carrie Bradshaw είναι φανατική της Lancome. Να το θυμάμαι για καμιά ερώτηση στο Trivial Pursuit.

 

ΥΓ:  Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα η Sara Jessica Parker στο αμερικανικό In Style είχε πει ότι για τα μαλλιά της χρησιμοποιεί την μάσκα Kerastase Masque Oleo Relax. Λογικό. Τα μαλλιά της είναι φυσικά σγουρά και άγρια (όπως τα δικά μου) και μόνο αυτή η μάσκα τα συνεφέρνει.

 

 

9 Σχόλια
  1. Εγώ πάλι δε θέλω τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Carrie, αλλά το μπάνιο της πολύ ευχαρίστως θα το έπαιρνα!!! Τέλειο μιλάμε!!

  2. Καλησπέρα! Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το blog και χαίρομαι ιδιαίτερα! Ειμαι free lance Make Up Artist και έχω κι εγώ ένα blog και ένα κανάλι στο youtube για μακιγιάζ, tutorials κλπ. Anyway, στο θέμα μας, ήθελα να σχολιάσω για την ταινία καταρχήν οτι ήταν εξαιρετική (γέλασα με την καρδιά μου), τα ρούχα απίστευτα ως συνήθως, αλλά το μακιγιαζ…. δεν μου άρεσε καθόλου! Είδα την ταινία από τη 2η σειρά στην αίθουσα VMax που σημαίνει ότι τους έβλεπα όλους τεράστιους και από πολύ πολύ κοντά! Και παρατήρησα ότι τα κραγιόν που φορούσαν ήταν ως επί το πλείστον πολύ σκούρα και δεν τις κολάκευαν και τόσο (της Carrie μόνο ήταν πιο απαλά, nude χρώματα). Μου φαινόταν σαν να τονίζονται με κάποιο τρόπο οι λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλια. Έχει μήπως και κανείς άλλος την ίδια εντύπωση ή είναι μόνο δική μου ιδέα;!!!

  3. Καλησπέρα Αριέτα! Λοιπόν συμφωνώ και εγώ μαζί σου- θεωρώ οτι όντως τα κορίτσια θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο μακιγιάζ, ειδικά η Samantha και η Miranda. Anyway, πιστεύω οτι μια γυναίκα μετά τα 40 καλό είναι να μην το παρακάνει με έντονα χρώματα στα χείλη και στα μάτια γιατί καμιά φορά τονίζουν περισσότερο τις ατέλειες! Χαίρομαι που σου αρέσει το beautyblog. Και τα δικά σου video με συμβουλές μακιγιάζ είναι πολύ καλά! Keep up the good work!
    Φιλάκια
    η blogger σου!

  4. Μόνο το μπάνιο, Σταυρούλα; Άστα όλα ήταν τέλεια σε αυτό το σπίτι και πάνω απ όλα ο Big μέσα σε αυτό… σκέφτεσαι καλύτερη διακόσμηση;

  5. Αν και φανατική του Sex and the City την ταινία δεν έχω καταφέρει να τη δω ακόμα. Αλλά συμφωνώ με τη beautyblog όλο το σπίτι είναι φανταστικό και ακόμα πιο τέλεια η ντουλάπα της carrie

  6. Egw loipon auto pou prosexa Julia mou einai oti ex aristerwn o mr Big eixe proionta Dior kai Kiehl’s… Sto lew gia na min niwtheis moni sou se auton ton planiti!!!!

    SE filw
    Great Job

  7. Korina as always I LOVE YOU!! YOU ARE THE BEST!! Εγώ γιατί πρόσεξα άραγε μόνο εκ δεξιών της Carrie???

  8. Πήγα λοιπόν κι εγώ με την σύζυγό μου σε θερινό(παράσταση 8.20). Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο 20λεπτο δεν είχε απόλυτο σκοτάδι…”Μπαίνοντας” λοιπόν στη σκηνή του μπάνιου του ζεύγους, άρχισα να λέω στη Δήμητρα (η σύζυγος): Κοίτα, Dior, Lancome κλπ. Και μου λέει με το δικό της στυλ: Ε, δεν πας καλά! Είσαι άρρωστος με τη δουλειά σου. Ακόμα γελάμε!!!
    See you, BeautyBlog!

  9. Ο Big είναι η καλύτερη διακόσμηση ever!!! χαχαχαχα!!!!
    Παιδιά λίγα για τη Samantha ε, ο,τι και να κάνει η γυναίκα είναι απλά ΘΕΑ!!!!! Παρεπιπτόντως νομίζω πως η Carrie φαινόταν πολύ “σπασμένη” στην ταινία, πολύ γερασμένη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.