Sephora Colorful Mascara: H τέλεια τυρκουάζ μάσκαρα

sephora-blue

Δεν είχα υπ όψιν μου να κάνω post τώρα, αλλά μου συνέβη κάτι και πήδαγα από τον ενθουσιασμό μου και έπρεπε οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν μου συμβαίνει συχνά. Καθίστε ένα λεπτό, γιατί από τα πολλά που θέλω να γράψω μπορεί να μην βγάζω νόημα.

 

Λοιπόν για να μπείτε λίγο στο πνεύμα μου, κατ αρχήν πρέπει να παραδεχτώ ότι με τα προϊόντα ομορφιάς είμαι λίγο σνομπ. Εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο να το παραδέχομαι αλλά πρέπει να με καταλάβετε. Βλέπω κάθε μέρα καινούργια προϊόντα, δοκιμάζω ότι καλύτερο και πιο νέο κυκλοφορεί στον χώρο της κοσμετολογίας, ψεκάζομαι κάθε μέρα και με μια καινούργια οσμή, δεν έρχεται ποτέ μόνο ένα κραγιόν στο γραφείο για φωτογράφηση, αλλά είκοσι κραγιόν σε διαφορετικές αποχρώσεις, οπότε εντάξει, είναι πλέον πολύ δύσκολο να με ενθουσιάσει κάτι.

 

Γι αυτό και όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το blog, ήθελα – εκτός από διάφορα νέα από τον χώρο της ομορφιάς -να γράφω για κάποιο προϊόν μόνο όταν αυτό πραγματικά μου αρέσει.  Και αυτό που δοκίμασα χθες το βράδυ όχι μόνο μου άρεσε – με ενθουσίασε!

Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν από περίπου δυο μήνες είχα πάει στην παρουσίαση των νέων προϊόντων για την καλοκαιρινή σεζόν των καταστημάτων Sephora όπου είχα την ευκαιρία να δω και να δοκιμάσω αρκετά προϊόντα, και μάλιστα για αυτά τα οποία μου άρεσαν περισσότερο έκανα και ένα post. Μέσα σε όλα τα νέα προϊόντα υπήρχαν και δυο μικρές μάσκαρα με την ονομασία Colorful Mascara, η μια σε τυρκουάζ και η άλλη σε έντονη πράσινη απόχρωση.

 

Την τυρκουάζ θυμάμαι ότι την έβαλα στο νεσεσέρ μου αλλά από τότε μέχρι και χθες το βράδυ για κάποιο λόγο δεν την είχα χρησιμοποιήσει. Χθες το βράδυ είχα κέφια. Ήμουν σε καλή διάθεση, θα έβγαινα για φαγητό με αγαπημένους φίλους, δεν χρειαζόταν να κάνω κανένα ιδιαίτερο μακιγιάζ και ξαφνικά το χέρι μου μέσα στο νεσεσέρ έπιασε την τυρκουάζ μάσκαρα. Και –what the hell – την άνοιξα και άρχισα να την απλώνω στις βλεφαρίδες μου. Κορίτσια το εφέ ήταν Α Π Ι Θ Α Ν Ο!

 

Η μάσκαρα μάκρυνε τις βλεφαρίδες μου και ταυτόχρονα τις έβαψε με αυτό το υπέροχο, σούπερ εντυπωσιακό αλλά για κάποιο λόγο καθόλου ψεύτικο χρώμα. Ήταν, για να το εξηγήσω καλύτερα, σαν να είχα βάλει μια τυρκουάζ σκιά σύριζα στις βλεφαρίδες που όμως έκανε τα μάτια μου να φαίνονται πιο έντονα, πιο λαμπερά και πιο φωτεινά! Μάτια Avatar όπως είπα μετά από λίγο στον κολλητό μου τον Πάνο ο οποίος (δεν του ξεφεύγει τίποτα) πρόσεξε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα μάτια μου.

Πρέπει να την δοκιμάσετε.  Να πάτε στα Sephora και να ζητήσετε το tester. Μόνο τότε θα καταλάβετε τι εννοώ. Χωρίς αμφιβολία είναι η πιο εντυπωσιακή χρωματιστή μάσκαρα που έχω βάλει. Τώρα θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω και την πράσινη. Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι δυο μάσκαρα θα γίνουν το φετίχ μου στις καλοκαιρινές  διακοπές.

 

sephora-blue sephora-green

5 Σχόλια
  1. Μμμμ, ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα! Ξέρεις τιμή; Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την Estee Lauder Sumptuous Color mascara, που κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε διάφορα χρώματα και ήθελα να την δοκιμάσω. Αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε ένα καλό dupe όταν μάλιστα (υποθέτω) ότι θα είναι και σε πολύ καλύτερη τιμή!
    Φιλιά!
    Υ.Γ. Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια στο προηγούμενο σχόλιό μου!!!

  2. Αριέτα αυτό το γλυκό μασκαράκι που βλέπεις κοστίζει 5,10Ε!
    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. Τέλεια μάσκαρα μου φαίνεται! Θα την αγοράσω σίγουρα και εγώ!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.