Vaseline με Άρωμα Καρύδας: Μύρισε Παραλία!

vaseline1

Κάθε καλοκαίρι ψάχνω να βρω ένα ενυδατικό προιόν για το σώμα μου, που θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές, χωρίς όμως να μου κοστίσει και μια περιουσία (γιατί δυστυχώς την κρέμα σώματος την απλώνω με το κιλό οπότε μου τελειώνει γρήγορα) και για φέτος μου φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να ψάξω άλλο γιατί πριν λίγο ήρθαν στο γραφείο δυο τόσο λαχταριστά προϊόντα από τη Vaseline που δεν άντεξα και τα δοκίμασα επί τόπου!

Τα δυο προϊόντα, το Vaseline Cocoa Butter ένα μεταξένιο λάδι σώματος και το Vaseline Body Butter ένα πλούσιο body balm,  μόλις τα άπλωσα έδωσαν απίστευτη λάμψη στο δέρμα μου (ειδικά το λάδι) ενώ το body butter άφησε το δέρμα μου σούπερ απαλό και ενυδατωμένο (φαντάσου ότι μετά από 7 ώρες στο γραφείο το δέρμα μου δεν είναι και στα καλύτερά του…)

Και τα δυο προϊόντα είναι ιδανικά για μεσογειακές και σταράτες επιδερμίδες όπως η δική μου και τονίζουν ακόμα περισσότερο το μαύρισμα ενώ παράλληλα περιποιούνται και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Και το καλύτερο; Tο πλούσιο άρωμα από καρύδα που αναδύουν και τα δυο είναι απλά κορυφαίο. Με το που ανοίξεις την συσκευασία  θέλεις να τα …φας (ή να σε φάνε…).  Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα (εγώ ήδη τα πήρα σπίτι μου…).

 

Και η τιμή τους;

4,75E για το Λάδι (200ml)

5, 92Ε για την Κρέμα (250ml)

Σώθηκα!!!

vaseline

2 Σχόλια
  1. Δεν δυσκολευτικα να σε πιστέψω καθόλου και μόνο το όνομα vaseline μιλάει από μόνο του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.