Κερδίστε σετ με καλοκαιρινό μακιγιάζ, Madina Milano αξίας 110 Ευρώ!

Gift-1new

Gift-1new

 

Νομίζω ότι οι καλοκαιρινές διακοπές για πέντε ΣΟΥΠΕΡ τυχερές από εσάς θα ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο! Το beautyblog με την ευγενική χορηγία του ηλεκτρονικού καταστήματος καλλυντικών www.beautypaths.eu. σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε προϊόντα (καθώς και ένα όμορφο νεσεσέρ) από την καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Madina Milano αξίας 110Ε!.

 

Λοιπόν, σημειώστε τι περιλαμβάνει το σετ:

  • Madina Milano Sensual Beauty All Over: Μια bronzing πούδρα για όλο το πρόσωπο σε τρεις κολακευτικές αποχρώσεις που αναμειγνύονται τέλεια μεταξύ τους, φωτίζοντας την επιδερμίδα και τονίζοντας το μαύρισμά σας. (24E)
  • Madina Milano Eye-Lock Νο 3: Μια διπλή υγρή σκιά σε καλοκαιρινή καφέ- μπρονζέ απόχρωση. Μπορείτε πρώτα να απλώσετε την σκιά και μετά με το πινελάκι της άλλης πλευράς που περιέχει διάφανο υγρό, να την κάνετε αδιάβροχη με μεγάλη διάρκεια και να χαρίσετε στο βλέμμα σας ένα λαμπερό glossy εφέ. (16E)
  • Madina Milano Glam Up Gloss Νο 708: Ένα lip gloss που εκτός από απαλό χρώμα χαρίζει όγκο και extra λάμψη στα χείλη. (15E)
  • Madina Milano Double Eye Pencil: Ένα διπλό μολύβι ματιών σε bronze και γαλάζια απόχρωση για δυο διαφορετικά look: Πιο φυσικό κατά τη διάρκεια της μέρας και πιο εντυπωσιακό και σέξι για το βράδυ (15E)
  • Επαγγελματικό πινέλο για ρουζ και πούδρα: Επειδή το σωστό πινέλο είναι το πιο σημαντικό εργαλείο του μακιγιάζ το συγκεκριμένο είναι με φυσική τρίχα κολένσκι για τέλεια εφαρμογή. (32E)
  • Το Νεσεσέρ: Ένα όμορφο νεσεσέρ σε καλοκαιρινή φούξια απόχρωση με ενσωματωμένο καθρεφτάκι για να κάνετε παντού το μακιγιάζ σας. (8E)

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε αυτό το απίθανο δώρο, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο από σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Δευτέρα στις 12 Ιουλίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το σετ με όλα τα προϊόντα για να είναι σίγουρο ότι θα το έχετε μαζί σας στις διακοπές σας!

ΥΓ: Η Madina Milano, πρωτοπόρος εταιρία make up της Ιταλίας, κατασκευάζει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της,  στο μεγαλύτερο εργοστάσιο καλλυντικών της Ευρώπης, την Intercos, όπου όλες οι μεγάλες εταιρείες της επιλεκτικής διανομής παράγουν τις δικές τους σειρές. Έτσι, η Madina Milano εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα, το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές και δημιουργεί τις τάσεις στα χρώματα και τη μόδα κάθε εποχής.  Η Madina Milano είναι το ισχυρό brand name της Ιταλικής ομορφιάς, με πολλές boutique σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Tα προιόντα Madina Milano τα βρίσκεις και on line στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu

267 Σχόλια
  1. Θα ήθελα πολύ να τα έχω γιατί το μακιγιάζ είναι η αγαπημένη μου ασχολία…..

  2. Τέλεια προσφορά..μπράβο σας…όλα τέλεια

  3. iperoxos diagonismos!!!!ta 8elo epeigodosssss!!!!einai pragmatika apistefta ta proionta makigiaz tis Madina Milano!ta 8eloooooooo!!!!

  4. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!!!!ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!

  5. wo0ow..!!! teliooo..!!! poli 8a i8l ena set kalintikon..! hope na ime mia apo tis 5 tixeres..!

  6. Μένω στην Κηφισιά κοντά στην μπουτικ Madina και πραγματικά λατρεύω τα προιόντα της…

  7. Από τα πιο καλά και ακριβά δώρα μιας πραγματικά μοναδικής Ιταλικής εταιρείας καλλυντικών. Καλή επιτυχία σε όλες μας:)

  8. Καταπληκτική προσφορά. Και ποιά γυναίκα δεν θα ήθελε να κερδίσει?

  9. Πραγματικά ένα σπουδαίο δώρο για το καλοκαίρι!

  10. Ναι πιστεύω ότι μπορεί να είμαι εγώ η τυχερή γιατί το θέλω τοοοοσο πολύ!!!

  11. Θα ήθελα ειλικρινά να κερδίσω αυτό το δώρο γιατί είναι μοναδικό!

  12. Μου αρέσει πάρα πολύ η πούδρα και η αποχρώσεις του μολυβιού. θα κάνω το τέλειο μακιγιάζ!

  13. Θα το δώσω δώρο-έκπληξη στη γυναίκα μου!!

  14. Πολύ μοναδικά καλλυντικά και τέλειες αποχρώσεις για το καλοκαιράκι

  15. Πρόκειται για έναν καλό τρόπο ώστε να γνωρίσει κανείς αυτά τα προιόντα.Ωραία πρωτοβουλία!

  16. I love Madina Milano! I was born in Italy and I know that its the best!

  17. ΑΜΑΝ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΤΙ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

  18. τα είχα δει αυτά τα καλλυντικά αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν και στην Ελλάδα.. ευχαριστούμε!

  19. Συγχαρητήρια για το μοναδικό σας δώρο

  20. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΕΣΕΣΕΡ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.