Jane Iredale: Απολέπιση για τα χείλη, βούτυρο κακάο και μια καλή πράξη

JANE1

Εγώ την πρώτη φορά που το είδα αυτό το ροζ πραγματάκι την πάτησα και δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήταν γι αυτό θα σου το εξηγήσω για να μην πάθεις τα ίδια. Κατ αρχήν θυμάσαι το βούτυρο κακάο το πρώτο καλλυντικό που μας επιτράπηκε να χρησιμοποιήσουμε εκεί γύρω στα 12 διότι έδινε μια απαλή γυαλάδα στα χείλη; Εγώ πάντα έλεγα ότι το φοράω για να μην «σκάνε» τα χείλη μου (και καλά,..) αλλά βέβαια άλλος ήταν ο λόγος.

Στο προϊόν της Jane Irredale Sugar&Butter Phoenix από την μια πλευρά θα βρεις ένα πολύ πλούσιο βούτυρο κακάο και από την άλλη ένα απολεπιστικό στικ με ζάχαρη. Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός: Πρώτα θα κάνεις ελαφριά απολέπιση στα χείλη σου και έπειτα θα απλώσεις το βούτυρο κακάο. Είναι αλήθεια ότι τα χείλη σου  θα γίνουν απαλά και ζουμερά στη στιγμή (εγώ το δοκίμασα –έφαγα και λίγη ζάχαρη -και πραγματικά είχε αποτέλεσμα).

Βέβαια, αν και όλα τα παραπάνω που σου έγραψα αποτελούν νέο εν τούτοις πρέπει να μάθεις και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από το ίδιο το προϊόν: Για κάθε Sugar&Butter Phoenix που πωλείται (από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2011) η Chrysallis Proderma η εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα Jane Irredale θα χαρίζει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό κατά του Καρκίνου του Μαστού «Άλμα Ζωής» 2,00€. To Sugar&Butter Phoenix κοστίζει 29Ε αλλά φίλη μου για έναν τέτοιο σκοπό νομίζω τα αξίζει τα λεφτά του…

Τα προϊόντα Jane Iredale διανέμονται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Επικοινώνησε στο τηλέφωνο 2109329800 ώστε να ενημερωθείς για το κοντινότερο σημείο διανομής.

JANE2

3 Σχόλια
  1. 2 σε ένα 1 τέλειο. Μου αρέσουν πολύ τέτοια προιόντα, αποτελεσματικά και πιάνουν λίγο χώρο στο νεσεσέρ μας!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.