Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα weekend για 2 άτομα στην Αίγινα (και ένα νεσεσέρ με προϊόντα ομορφιάς!)

VAGIA1

VAGIA7-BEACH

Φαντάσου ότι έχεις ένα πανέμορφο παραδοσιακό εξοχικό στην Αίγινα. Που όμως δεν χρειάζεται να κουραστείς για να το διατηρήσεις γιατί η μανούλα σου έχει φροντίσει να σε περιμένει και τα πάντα να είναι έτοιμα και στην εντέλεια για σένα, την φίλη σου ή τον αγαπημένο σου. Ακόμα και ένα απίστευτα νόστιμο, πλούσιο, σπιτικό πρωινό με βιολογικά προϊόντα .

Αυτό ακριβώς σου προσφέρει το Hotel Vagia στην Βαγία της Αίγινας και τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα weekend (2 βράδια με πρωινό) εντελώς δωρεάν!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς τρία λεπτά με τα πόδια από την αμμουδερή παραλία της Βαγίας  και εγώ δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο – απλά ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες ή κάνε κλικ εδώ.

Το Σαββατοκύριακο που μπορείς να κερδίσεις είναι ή 10 -11-12 Σεπτεμβρίου ή 16-17-18 Σεπτεμβρίου (επέλεξε ανάμεσα στις 2 ημερομηνίες). Σου υπενθυμίζω ότι μπορείς να μείνεις 2 βράδια (ή Παρασκευή και Σάββατο ή Σάββατο και Κυριακή)

O διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα  26 Ιουλίου και λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου όπου θα ανακοινώσουμε την νικήτρια/ή. Εσύ απλά άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post από το mail σου και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις για να μας πεις ποια ημερομηνία προτιμάς να πας.

Ακόμα όμως και αν δεν κερδίσεις σημείωσε το τηλέφωνο του ξενοδοχείου γιατί είναι ιδανικό για μια μίνι απόδραση από την Αθήνα! Τηλ.  22970 71179 και 6951708121

ΕXTRA BONUS: Στο δωμάτιο σου θα σε περιμένει και ένα νεσεσέρ με υπέροχα προϊόντα ομορφιάς γιατί και στο Σαββατοκύριακο σου το beautyblog θέλει να είσαι κούκλα!

VAGIA2

VAGIA3

VAGIA4

VAGIA5

VAGIA6

VAGIA8

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες:

Βαγία, ένα γραφικό χωριό στους πρόποδες του προφήτη Ηλία, στη βόρια πλευρά της Αίγινας. Αμμουδιές και κατάφυτοι από πεύκα λόφοι. Το παραδοσιακό μας ξενοδοχείο μεταξύ όλων αυτών σε απόσταση αναπνοής από τη παραλία. Λιτό και απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο. Οι αυλές μας σκεπασμένες με κληματαριές,  μπουκαμβίλιες και γιασεμιά σας προσφέρουν δροσιά κα γλυκέςι μυρωδιές.. Τα δωμάτια μας ευρύχωρα, δροσερά, πλακόστρωτα με θέα θάλασσα και βουνό. Απολαύστε την ησυχία του χώρου με μια υπόνοια μουσικής jazz το πρωί και το απόγευμα με blues…  Αφήστε να σας κοιμίσουν το βράδυ τα τριζόνια και το πρωί να σας ξυπνήσουν τα τζιτζίκια μόνο  για να απολαύσετε το σπιτικό πρωινό της κυρίας Μαρίας.  Ξέρουμε πως θέλετε να κοιμηθείτε άλλο λίγο γι αυτό σας κακομαθαίνουμε και σας σερβίρουμε το μυθικό πρωινό μας με πίτες κέικ και γλυκά από βιολογικά προϊόντα από τα χεράκια της κυρίας Μαρίας. Διαφοροποιούμαστε από το απρόσωπο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου και σας κάνουμε να νοιώσετε πως είστε στο εξοχικό σας! Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από το λιμάνι του Πειραιά,και με καθημερινά και πολύ συχνά δρομολόγια πλοίων,  το παραδοσιακό μας ξενοδοχείο προσφέρεται για διήμερες αποδράσεις αλλά και για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

 

 

147 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφο και προσεγμένο το ξενοδοχείο (λάτρεψα το σιδερένιο κρεβάτι!) και η Αίγινα, αν και τόσο κοντά, κουβαλάει την αίσθηση νησιού πολύ μακριά από τη βαβούρα και το άγχος της Αθήνας. Καλή επιτυχία. 🙂

  2. tipota den afinete sthn tixh! ta kanonizete ola eseis gia emas!
    to weekend auto 8a’nai aksexasto…filakia!

  3. Καταπληκτική προσφορά..η Αίγινα είναι πολύ όμορφο νησί….θα ήθελα πολύ να ξανα πάω!!

  4. teleio dwro!!!oti prepei gia mia kontini apodrasi!!!makari na eimai i tuxeri!!! 🙂

  5. ouaou!!!ti grafiko meros einai auto!tha ithela poli na to dw apo koda!

  6. Αχ , μόλις γύρισα από διακοπές ( στο εξοχικό μου ήμουν , όχι σε κάποιο νησί , πού τέτοια τύχη … ) και μου ακούγεται τέλειο !!!! Θέλω να ξαναφύγω επειγόντως !!!!

  7. τελειο τελειο τελειο!
    ο,τι πρεπει για διακοπες!!!!:ο)

  8. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΕ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ?

  9. Αχ πόσο πολύ έχω ανάγκη από διακοπές!!!!!

  10. Πολύ όμορφα!! Ευχαριστούμε και καλή μας τύχη!!!

  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

  12. super…..giati akoooomh den euxomaste kalo xeimwna….ooooxi to kalokairi synexizetai!!!!

  13. Ωραία θα ήταν να κερδίσω, δεν πήγα πουθενά φέτος!!
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!!

  14. monadikos proorismos kai kalluntika o pio super sundiasmos!!!!to thelw!!!aderfoula etoimasou gia aigina!!

  15. katapliktiki eukairia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! makari……to ehw poly anagkiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

  16. Υπέροχο καλοκαιρινό δώρο!!! Καλή μας επιτυχία!!!

  17. φοβερος διαγωνισμός!!!!!!πραγματικα εχω πολυ μεγαλη αναγκη απο εναν προορισμό αναψυχής!!!!

  18. ΔΟΚΊΜΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΗΜΈΡΑΣ ΤΗΣ BIOTEN ΓΙΑ ΗΛΙΚΊΕΣ 25-35. ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΏ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΜΑΤΙΏΝ!!!

  19. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΟΦΊΑ! ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΆΕΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΠΙΟ ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ. ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΘΑ ΉΤΑΝ ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΔΏΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΈΨΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΚΆΠΟΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΆ.

  20. Αχ… Τι ωραία!!! Τη χρειάζομαι μια μίνι απόδραση…!!!

  21. φοβερά προιόντα…τα έχω δοκιμάσει όλα και φυσικά θα συνεχίσω αφού μου ταιριάζουν ταμαμ!!! η τυχερή που θα κερδίσει θα είναι πολύ τυχερή τελικά:-) καλή επιτυχία και καλές διακοπές…….!!!

  22. πολύ καλό…ευχαριστούμε για το δώρο…καλή τύχη σε όλες μας!

  23. Δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα, αλλά άς δοκιμάσουμε..το ξενοδοχείο είναι καταπληκτικό και στην Αίγινα δεν έχω πάει ποτέ..άντε να δούμε!

  24. Τι τέλεια και σκεφτόμαι να πάω Αίγινα για πσκ με μια φίλη μου…:D

  25. Δεν εχω παει ποτε στην Αιγινα και θα ηθελα πολυ να παω γιατι μου εχουν πει οτι ειναι υπεροχος προορισμος.Και σε συνδιασμο με τα καλλυντικα,απλα ΤΕΛΕΙΑ!!

  26. kalispera koritsia foveros diagwnismos kai uperoxo meros bebaia opou kai na pas stin elada einai katapliktika!!kali epituxia se olous na eiste oloi kala!!

  27. Φαίνεται πολύ όμορφο… καλή μας επιτυχία!!!

  28. need it!!! Αλλιώς θα παραλογιστώ στην Αθήνα… Για την ακρίβεια ίσως πάω Αίγινα, τρυπώσω στο ξενοδοχείο, πάρω το νεσεσέρ και χάσετε τα ίχνη μου… :PPPP

  29. Τελειοο! μακαρι να κερδίσω!! αν και μεχρι τοτε θα το χω ξεχασει.. θα ναι ευχαριστη εκπληξη όμως!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.