Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα weekend για 2 άτομα στην Αίγινα (και ένα νεσεσέρ με προϊόντα ομορφιάς!)

VAGIA1

VAGIA7-BEACH

Φαντάσου ότι έχεις ένα πανέμορφο παραδοσιακό εξοχικό στην Αίγινα. Που όμως δεν χρειάζεται να κουραστείς για να το διατηρήσεις γιατί η μανούλα σου έχει φροντίσει να σε περιμένει και τα πάντα να είναι έτοιμα και στην εντέλεια για σένα, την φίλη σου ή τον αγαπημένο σου. Ακόμα και ένα απίστευτα νόστιμο, πλούσιο, σπιτικό πρωινό με βιολογικά προϊόντα .

Αυτό ακριβώς σου προσφέρει το Hotel Vagia στην Βαγία της Αίγινας και τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα weekend (2 βράδια με πρωινό) εντελώς δωρεάν!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς τρία λεπτά με τα πόδια από την αμμουδερή παραλία της Βαγίας  και εγώ δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο – απλά ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες ή κάνε κλικ εδώ.

Το Σαββατοκύριακο που μπορείς να κερδίσεις είναι ή 10 -11-12 Σεπτεμβρίου ή 16-17-18 Σεπτεμβρίου (επέλεξε ανάμεσα στις 2 ημερομηνίες). Σου υπενθυμίζω ότι μπορείς να μείνεις 2 βράδια (ή Παρασκευή και Σάββατο ή Σάββατο και Κυριακή)

O διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα  26 Ιουλίου και λήγει την Τρίτη 3 Αυγούστου όπου θα ανακοινώσουμε την νικήτρια/ή. Εσύ απλά άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post από το mail σου και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις για να μας πεις ποια ημερομηνία προτιμάς να πας.

Ακόμα όμως και αν δεν κερδίσεις σημείωσε το τηλέφωνο του ξενοδοχείου γιατί είναι ιδανικό για μια μίνι απόδραση από την Αθήνα! Τηλ.  22970 71179 και 6951708121

ΕXTRA BONUS: Στο δωμάτιο σου θα σε περιμένει και ένα νεσεσέρ με υπέροχα προϊόντα ομορφιάς γιατί και στο Σαββατοκύριακο σου το beautyblog θέλει να είσαι κούκλα!

VAGIA2

VAGIA3

VAGIA4

VAGIA5

VAGIA6

VAGIA8

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες:

Βαγία, ένα γραφικό χωριό στους πρόποδες του προφήτη Ηλία, στη βόρια πλευρά της Αίγινας. Αμμουδιές και κατάφυτοι από πεύκα λόφοι. Το παραδοσιακό μας ξενοδοχείο μεταξύ όλων αυτών σε απόσταση αναπνοής από τη παραλία. Λιτό και απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο. Οι αυλές μας σκεπασμένες με κληματαριές,  μπουκαμβίλιες και γιασεμιά σας προσφέρουν δροσιά κα γλυκέςι μυρωδιές.. Τα δωμάτια μας ευρύχωρα, δροσερά, πλακόστρωτα με θέα θάλασσα και βουνό. Απολαύστε την ησυχία του χώρου με μια υπόνοια μουσικής jazz το πρωί και το απόγευμα με blues…  Αφήστε να σας κοιμίσουν το βράδυ τα τριζόνια και το πρωί να σας ξυπνήσουν τα τζιτζίκια μόνο  για να απολαύσετε το σπιτικό πρωινό της κυρίας Μαρίας.  Ξέρουμε πως θέλετε να κοιμηθείτε άλλο λίγο γι αυτό σας κακομαθαίνουμε και σας σερβίρουμε το μυθικό πρωινό μας με πίτες κέικ και γλυκά από βιολογικά προϊόντα από τα χεράκια της κυρίας Μαρίας. Διαφοροποιούμαστε από το απρόσωπο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου και σας κάνουμε να νοιώσετε πως είστε στο εξοχικό σας! Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από το λιμάνι του Πειραιά,και με καθημερινά και πολύ συχνά δρομολόγια πλοίων,  το παραδοσιακό μας ξενοδοχείο προσφέρεται για διήμερες αποδράσεις αλλά και για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

 

 

147 Σχόλια
  1. Υπέροχη προσφορά!!Καλημέρα και πάντα τέτοια!

  2. KALIMERA , KALH VDOMADA KAI KALOTYXH NE EIMAI S AYTON TON KATAPLIKTIKO DIAGVNISMO!!!!!!!!!!TO NA VRE8EIS SE ENA TOSO OMORFO TOPO EINAI KATI POU OLOI MAS TO EXOUME ENAGKH, KALH EPITYXIA K SE SAS LOIPON KORITSIA!!!!!!….bb SE EYXARISTOUME GIA THN EYKAIRIA POU MAS DEINEIS ALLA KYRIOS POU KRATAS PANTA ZONTANH THN FOTIA TOU ONOIROU MAS……………

  3. Καλημέρα και ευχαριστούμε πολύ!! Μας κακομαθαίνετε με τόσους ωραίους διαγωνισμούς χεχεχε! 🙂

  4. υπέροχος διαγωνισμός! Μπράβο! είχα περάσει πριν απο πολλά χρόνια ένα υπέροχο 2ήμερο στην Αίγινα! Είχαμε ξεκινήσει παρέα για μονοήμερη, αλλά “ξεχαστήκαμε” σε κάποιο beach bar και χάσαμε το καράβι της επιστροφής! πολύ γέλιο!!!! ωραίες ανα΄μνήσεις…

  5. Καλημερα..Τελειος διαγωνισμος..Φαινεται καταπληκτικο το μερος και το ξενοδοχειο…Μπραβο σας που μας δινεται την ευκαιρια να λαβουμε μερος για να περασουμε τελεια σε εναν παραδεισο οπως αυτο το ξενοδοχειο!!!

    Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!

  6. Oti prepei gia ton Septembrio…..
    I teleutaia apodrasi einai panta i kaluteri!!!!

  7. Πολυ ωραιο το δωματιο περοποιημενο και σε πολυ ωραιο μερος!!Λατρευω Αίγινα!!!

  8. Υπέροχο το ξενοδοχείο, υπέροχη και η προσφορά σας!!!

  9. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ .

  10. Καλημέρα!!
    Το δώρο σας είναι φανταστικό….!!!Ο ενθουσιασμός μου από τη στιγμή που το είδα δεν περιγράφεται….!!(Πού να το κερδίσω κιόλας….χιχι!)
    Αυτές τις μέρες σκέφτομαι πολύ έντονα πού θα μπορούσα να πάω ένα 3ημερο μες στο Σεπτέμβρη,κοντά στα γενέθλιά μου και η πρότασή σας είναι τέλεια…!!Και τί ωραία η “λεπτομέρεια” με το νεσεσέρ που θα περιμένει την τυχερή….Μακάρι να είμαι εγώ αυτή…!!Αλλά και να μην είμαι εγώ, να περάσει τέλεια όποια κι αν είναι…!!!
    Ευχαριστούμε…!!

  11. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ..

  12. Φανταστικό δώρο!!! Θέλω πολύ να κερδίσω.

  13. Kalimera!!!

    To dwro einai yperoxo makari na to kerdisw.To xenodoxeio fantastiko.ena teleio psk stis 10-11-12/9.FILAKIA & GOOD LUCK.

  14. τελειο δωρο!δεν εχω παει αιγινα φαινεται πολυ ωραια και ο ξενωνας φανταστικος !

  15. σουπερ δωρο, σουπερ σαιτ! συνεχιστε ετσι!

  16. teleio!!! yperoxos proorismos!!! kai twra me tin krisi to kalitero doro mias pou fetos den provlepontai diakopes…

  17. Μικρή είχα διαβάσει το βιβλίο “Ο θησαυρός της Βαγίας” και η Αίγινα έχει μπει στην καρδιά μου.

  18. Kalispera!!!teleios diagwnismos-teleios proorismos!!!!mia eidulliaki mini apodrash apo tous trelous ru8mous tis polhs!!!i cross my fingers!!! keep walking!!!xxxx!!!

  19. geia sas! einai para poly wraio! Den exw paei Aigina pote! Prepei na einai poly wraia!

  20. καλημερα . Τελειο μερος απιθανη προσφορα .Καλη επιτυχια σε ολους μας

  21. ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

  22. Αντε καλα να περασει οποιος απο εμας κι αν παει 😀

  23. Επειδή φέτος δεν θα πάω διακοπές, θα ήταν ότι καλύτερο αν κέρδιζα το διαγωνισμό και απολάμβανα ένα weekend στην Αιγίνα!!!!

  24. Το ξενοδοχείο φαίνεται πάρα πολύ ωραίο ! Τέλειο το δώρο !

  25. πηγαινω συχνα στην Αιγινα. ειναι ο αγαπημενος μου προορισμος. ειναι γραφικη και με πολυ ωραιες παραλιες! δεν μπορω να πω οχι λοιπον σε μια ακομα ευκαιρια. ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολες! βικυ

  26. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!

  27. Φαινεται πολυ ονειρεμένο!!! Ετσι γιατι το καλοκαιρι δεν τελειωνει τον Αυγουστο χιχιχι!!!

  28. AIGINA E??
    XM, K DEN EXW PAEI POTE EKEI..
    K NESESER ME KALLYNTIKA E??
    ANTE KALH MAS EPITYXIA KORITSIA!!

  29. Po po teleio fainetai to meros!
    Oti prepei gia weekend.
    I cross my fingers!
    Thanks

  30. προσφατα εγινα μανουλα , οποτε μια αποδραση στην αιγινα θα ηταν
    ιδιαιτερως αναζωογωνητικη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. A relaxing stay in a wonderful stylish hotel, located in a quiet areaof the island, close to one of the best beaches of Aegina island! If you would visit 16, 17 & 18 September the hotel, you will be there during the Aegina Fistiki Fest!

    Great gift from beautyblog.gr!!!!!

  32. thelw epigontws diakopes beautyblog team… kai to dwraki sas einai yperoxo. aigina – thalassa- ksekoyrash gia ena 3 hmero! teleia! kalh mas epityxia…

  33. teleio dwro apo tin avon..exete uperoxa proionta..paraggelnw kathe mina..makari na kerdisw giati de tha paw fetos diakopes 🙁

  34. τέλειο δώρο!!!!!!! ότι πρέπει για μια μίνι απόδραση!!!!!!

  35. Πολύ όμορφη η Αίγινα! Πολύ τέλειο το ξενοδοχείο! ευχαριστούμε!

  36. Θα κάνω έκπληξη στον άντρα μου αν κερδίσω!!

  37. Καταπληκτικό δώρο! Η Αίγινα είναι υπέροχη αυτή την εποχή. Ότι πρέπει ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας και χαλάρωσης

  38. Επιτέλους και ένας διαγωνισμός που μπορούμε και εμείς οι άντρες να πάρουμε μέρος!!!

  39. Θα κερδίσω, θα κερδίσω, θα κερδίσω!! Θέλω Vagia Hotel τώρα!!!!

  40. Είναι από τα πιο όμορφα κοντινά νησάκια και πολύ κοντινό! I LOVE AIGINA!!!

  41. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω γιατί δεν προβλέπονται διακοπές για φέτος…

  42. απίθανο δώρο για όλες εμάς που θέλουμε να πάρουμε μια φίλη μας και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα!!

  43. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά ακούσει τα καλύτερα! Το ξενοδοχείο δείχνει υπέροχο…

  44. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτό το νησί….

  45. Μια φορά είχα πάει στην Αίγινα και είχα πέσει σε καύσωνα! Παρόλα αυτά είχαμε περάσει τέλεια! Θυμάμαι ήμασταν στην πόλη και πίναμε κοκτέιλ σε φοβερό μπαράκι!!!

  46. Κάποτε όταν ήμουν μαθήτρια με κάλεσε μια φίλη μου που είχε σπίτι και είχα περάσει πολύ όμορφα! Έχω να πάω 10 χρόνια. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω!!

  47. Τέλεια προσφορά σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Ευχαριστούμε

  48. Θα πάρω το αγόρι μου και φύγαμεεεε!!!!!!!!!!!

  49. katapliktikh h prosfora!! super, mpravooooo sas… kalh epityxia se oloys k kales diakopoyles…

  50. τέλειο δώρο!!!! Αχ beautyblog δεν ξέρεις μόνο να μας περιποιείσαι αλλά να μας κάνεις να περνάμε και καλά! Ευχαριστούμε!!!

  51. αχ οτι πρεπει μια αποδραση λιγο πριν μπει το φθινοπωρο!!

  52. Pwpw fantastiko dwrooooooooooooooooooo apisteuto!!!!!!elpizw na eimai egw h nikitria gia na xarw kai to fantastiko neseser!!!

  53. ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  54. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ;

  55. Θέλω κι εγώ Αίγινα… έχω τόσο ανάγκη για ένα ρομαντικό σ/κ με τον καλό μου.. pleaseeeee…..

  56. Μας… κακομαθαίνετε αγαπητό μας blog, αλλά μας αρέσει!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.