Lays: Τσιπς με λιγότερες θερμίδες!

lays-photo

 

Είτε είσαι σε διακοπές ή ακόμα και αν δεν είσαι – καλοκαίρι είναι όλο και περισσότερο βγαίνεις, όλο και περισσότερα ποτάκια πίνεις και τα ποτάκια πρέπει να τα συνοδεύσεις και με κάτι που θα μασουλάς, για να πάνε πιο όμορφα κάτω.

Και συνεχίζω. Ακόμα και αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και απλά τρελαίνεσαι για τσιπς, κατ αρχήν join the club (και εγώ το ίδιο) και κατά δεύτερον πρέπει οπωσδήποτε να σε ενημερώσω (γιατί σε αγαπώ) για τα νέα Tasty Lays με 50% λιγότερο αλάτι.

Διάβασε τι λέει το επίσημο Δελτίο Τύπου:

«Τα Lays 50% λιγότερο αλάτι απευθύνονται σε όσους χρειάζεται ή επιθυμούν να περιορίσουν την ημερήσια πρόσληψη αλατιού, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να μπορούν να απολαμβάνουν όποτε το επιθυμούν τη μοναδική τραγανή γεύση των Lays. Τα Lays 50% λιγότερο αλάτι, παράγονται από εκλεκτές πατάτες με απλές διαδικασίες: επιλογή πατάτας, πλύσιμο, ξεφλούδισμα, κόψιμο και τηγάνισμα σε αραβοσιτέλαιο. Παράλληλα, τα Lays,  δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό, συσκευάζονται σε polymount, ένα πρωτοποριακό υλικό με τρείς στρώσεις, το οποίο  προσφέρει στο προϊόν προστασία από την υγρασία, το φως και τον αέρα. Το υλικό αυτό συσκευασίας σε συνδυασμό με τη σύντομη ημερομηνία λήξης (12 εβδομάδες), εγγυώνται την φρεσκάδα των Lays»

 

Πολύ μπούρου – μπούρου, γι αυτό άκου και το ρεσουμέ τώρα από μένα: Λιγότερες θερμίδες sista! Απλά και ωραία. Δε φαντάζομαι να σε χαλάει;  Εξάλλου δεν πρέπει να φροντίσουμε και τη σιλουέτα μας καλοκαιριάτικα; Και επειδή τα δοκίμασα ένα θα σου πω: Μια χαρά νοστιμότατα είναι!

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.