To νέο άρωμα του Tom Ford (και το ιδιωτικό νησάκι Mystique στην Καραϊβική)

AZURE LIME

Aν είσαι θαυμάστρια των ομολογουμένως ασυνήθιστων αρωμάτων του Αμερικανού δημιουργού (λέω δημιουργού διότι ο Tom δεν κατατάσσετε πλέον μόνο στο πάνθεον των σχεδιαστών μόδας, πρόσφατα μας εντυπωσίασε και με τις σκηνοθετικές του ικανότητες στην ταινία “A single man”) τότε θα σε ενδιαφέρει να μάθεις ότι σύντομα φτάνει στην Ελλάδα το νέο του unisex άρωμα Azure Lime, το οποίο ο ίδιος εμπνεύστηκε από το ιδιωτικό παραδεισένιο νησί Mystique στην Ανατολική Καραϊβική, κοντά στα Barbados. Ένα νησί που επισκέπτονται τακτικά οι πιο πλούσιοι και διάσημοι του πλάνήτη όπως ο Mick Jagger ο Tommy Hilfiger, η Kate Moss κ.α.

Οι νότες του Azure Lime ανοίγoυν με άνθη από lime και juniper berry. Πορτοκάλια Βαλένθιας, λεμόνι και περγαμόντο σε συνδυασμό με  μέντα και βασιλικό, πλούσιο Αιγυπτιακό Γιασεμί,  Neroli Τυνησίας, φύλλα βιολέτας και άνθη πορτοκαλιού.  Στη βάση του, καθώς το άρωμα αγκαλιάζει το δέρμα, ένας ζεστός αισθησιασμός από σανταλόξυλο, πατσουλί, Tonka beans και νότες από musk αρχίζουν και αναδύονται κάνοντας το άρωμα αισθησιακό και ελαφρά πικάντικο.

Το άρωμα θα το βρεις στη γνωστή συσκευασία Private Blend, η οποία βασίζεται σχεδιαστικά στο σκούρο καφέ γυαλί των εργαστηριακών μπουκαλιών που χρησιμοποιούνται στην αρωματοποιία. Το μπουκάλι των 50 ml έχει βαριά αίσθηση και κομψή σχεδίαση και θα σου θυμίσει πιόνι σκακιού.

Σημείωσε ότι θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τον Σεπτέμβριο.

Και τώρα ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες του πιο καλά κρυμμένου μυστικού των εκατομμυριούχων του πλανήτη το ιδιωτικό νησί Mystique – που ταιριάζει και με την εποχή- γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να σου τα φέρει η ζωή…

mystique1

mystique2

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.