To Mακιγιάζ της Estee Lauder: Φθινόπωρο 2010

estee1

 

Τίποτα δεν μπορεί να μου φτιάξει περισσότερο το κέφι τον Σεπτέμβριο από μια ολοκαίνουργια παλέτα σκιών. Είναι αυτή η αίσθηση των νέων χρωμάτων που δεν έχουν φορεθεί ακόμα και που εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω την ώρα να κάνω δοκιμές με αυτά μόνη μου μπροστά στον καθρέπτη μου.

 

Μια από αυτές τις παλέτες που μάλλον δεν θα λείψει από το νεσεσέρ μου είναι η Pure Color Blue Dahlia της Estee Lauder. Tον Ιούλιο είχαν πάντως πολύ ενδιαφέροντα νέα να μας πούνε στα γραφεία της Estee Lauder όταν βρέθηκα εκεί  για την παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν μακιγιάζ.

Κατ’ αρχήν νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας είναι ο Tom Pechaux ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και διάσημους  make up artists που από ότι φαίνεται φέρνει κάτι από την γαλλική του φινέτσα στην διάσημη μάρκα. O ίδιος για την νέα συλλογή Pure Color εμπνεύστηκε από το μπλε χρώμα και δήλωσε «Το μπλε χρώμα, φέτος το φθινόπωρο θα είναι το «σήμα κατατεθέν» στο μακιγιάζ της Estee Lauder.  Θέλω κάθε γυναίκα να κάνει μοναδικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις.  Να μεταμορφώνει εύκολα ένα φυσικό μακιγιάζ σε εντυπωσιακό και smoky και ένα μοντέρνο σε βραδινό, πάντα με «πρωταγωνιστή» το μπλε χρώμα».

Την παρουσίαση του μακιγιάζ εδώ στην Ελλάδα έκανε ο αγαπημένος make up artist της Estee Lauder Τάκης Μαυριγιαννάκης. Ρίξε μια ματιά σε κάποια από τα προιόντα της νέας συλλογή που θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

esteelook1

mov-estee2

O Τάκης Μαυριγιαννάκης κάνει “live” μακιγιάζ  στη Φένια

takis1-small

takis2-small

Τα «εργαλεία» του Τάκη Μαυριγιαννάκη

takis-ergaleia-small

7 Σχόλια
  1. Δεν είναι τέλειο να γυρνάς απο τις διακοπές σου και να βλέπεις καινούργια πράγματα (νέα χρώματα στο μακιγιάζ, νέα ρούχα κλπ) και η estee κακα τα ψέματα έιναι μακράν!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.