Lancome: Θα είσαι αύριο Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας;

lancome-event

 

Σε ρωτάω, διότι αν πρόκειται να βρεθείς αύριο στο κέντρο θα είναι κρίμα να χάσεις ένα σούπερ event που διοργανώνει η Lancome. Στα πλαίσια της γιορτής μόδας Fashion’s Night Out το κέντρο της Αθήνας, θα είναι για ένα απόγευμα το κέντρο της μόδας, γεμάτο μοντέλα, σχεδιαστές, celebrities και φυσικά πολλές προσφορές και δώρα.

 

Εκεί θα βρίσκεται και η Lancome όπου από τις  5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ θα σε περιμένει στο Attica στην Πανεπιστημίου αλλά και στο Hondos Center στο Κολωνάκι. Στο Attica θα απολαύσεις ένα tango-show από επαγγελματίες χορευτές όπου μπορείς και εσύ να συμμετέχεις κάνοντας γρήγορα μαθήματα ταγκό ή αν προτιμάς μπορείς να δοκιμάσεις ή να τονίσεις το μακιγιάζ σου με τα προϊόντα από το νέο Φθινοπωρινό μακιγιάζ της Lancome με την βοήθεια επαγγελματιών make up artists.

 

Την ίδια ώρα στο Κολωνάκι (Hondos Center Μέρλιν 6) στο χώρο της Lancôme, θα μπορέσεις να δεις το νέο μακιγιάζ  σε εντυπωσιακά μοντέλα και βέβαια να το δοκιμάσεις κι εσύ κρατώντας στο χέρι σου ένα ποτήρι  σαμπάνιας που θα σε κεράσουν. Τέλος μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στην κλήρωση με δώρα Lancôme. Τι λές; Θα τα πούμε εκεί;

5 Σχόλια
  1. AX GIATI NA GINONTAI OLA STHN ATHNA KAI EMEIS TA THESSALONIKOPOULA TI THA KANOUME THA MARAZONOUME EDO AX AX!!!!

  2. Απόλυτο δίκιο έχεις Μαριάννα μου! Μήπως να ανεβούμε και να κάνουμε ένα τρελό beautyblog πάρτι???

  3. Το πόσο αγαπώ τα κορίτσια μου της Θεσσαλονίκης δεν φαντάζεστε! Λοιπόν για αρχή θα εισηγηθώ στη Lancome!

  4. Μπράβο Τζούλια!!! Έτσι ! Να μη μένουν παραπονεμένες οι φίλες μας στη Θεσσαλονίκη!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.