Mac: Οι τέλειες φθινοπωρινές παλέτες μακιγιάζ

FabulousFelines-LeapordLuxe

 

Αυτά τα χρόνια που είμαι beauty editor έχω δει, έχω αγγίξει και έχω δοκιμάσει στην κυριολεξία χιλιάδες προϊόντα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια από αυτά τα θεωρώ απόλυτο must για κάθε γυναίκειο νεσεσέρ. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι οι τετραπλές παλέτες σκιών της Mac πάντα με πολύ ασυνήθιστα χρώματα που με βοηθούν πάρα πολύ να κάνω διάφορους συνδυασμούς ή ακόμα και να τις φοράω μεμονωμένα.

 

Ειλικρινά μόνο μια τέτοια παλέτα είναι αρκετή και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να έχω μαζί μου και άλλες σκιές που να φορτώνουν το νεσεσέρ μου (ειδικά όταν φεύγω για Σαββατοκύριακο ή πηγαίνω κάποιο ταξίδι).

Από την φθινοπωρινή συλλογή της Mac, Fabulous Felines (πού είναι αφιερωμένη στα σέξι αιλουροειδή με έμφαση  στα έντονα «γατίσια» μάτια και τα απαλά ροζ χείλη) ξεχώρισα αυτές τις τρεις παλέτες και θέλω να τις δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας:

PALACE PEDIGREED

FabulousFelines-PalacePedig

LEOPARD LUXE

FabulousFelines-LeopardLuxe

BURMESE BEAUTY

FabulousFelines-BurmeseBeau

Τώρα ρίξτε μια ματιά σε όλα τα προϊόντα της συλλογής:

PALACE PEDIGREED

FabulousFelines-PalacePedig

LEOPARD LUXE

FabulousFelines-LeopardLuxe

BURMESE BEAUTY

FabulousFelines-BurmeseBeau

9 Σχόλια
  1. Είναι όλες τέλειες, τι κοινότυπο, αλλά είναι η αλήθεια. Όλα τα προιόντα της MAC είναι τέλεια μην πω για τα πινέλα που είναι φανταστικά.

  2. parakalw na kanete syhna anafores sta proionta mac,einai fovera!!!!!!

  3. tzoulia mou oles einai teleies…. ola ta proionta tis mac einai teleia….. h deuterh paleta omos einai pio konta sta dika mou xromata opote tha po oti oi gihnes apoxroseis mou aresoun perisotero….

  4. Το μονο κακο με τα MAC Ειναι οτι τα Limited edition δεν τα προλαβαινεις ΠΟΤΕ…
    Ειναι ομως πολυ καλα προιοντα (τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα) !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.