Επιτέλους! Μια Aniston αλλιώτικη από τις άλλες

anistonbazaar

Δεν λέω. Είναι γλύκα αυτό το all Californian λουκ της Jennifer με τα ξανθά just-came-back-from-the- beach μαλλιά, το άψογο χωρίς υπερβολές μαυρισμένο δέρμα και το βαμμένο- άβαφο πρόσωπο (πάντα λαμπερό, πάντα με lip gloss).

Αλλά πραγματικά η μεταμόρφωσή της για πρόσφατο εξώφυλλο του Αμερικανικού Harper’s Bazaar, είναι χωρίς αμφιβολία «όλα τα λεφτά».Μια Jennifer αγνώριστη, μια μοναδική φωτογράφηση και ένα εκπληκτικό μακιγιάζ που μιμείται τέλεια την  Barbra Streisand στην διάσημη ταινία του 1968, Funny Girl.

 

Βέβαια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φωτογράφηση δείχνει κατά κάποιον τρόπο και το πώς θα κινηθούν οι beauty-addicts ανά τον κόσμο τον φετινό χειμώνα. Η λέξη κλειδί λοιπόν κυρίες μου είναι  cat eyes και eyeliner. Ξέρω ότι ειδικά το eyeliner είναι από τα δυσκολότερα προϊόντα μακιγιάζ, θέλει σταθερό χέρι και πάνω απ όλα νεανικό μάτι. Οι άνω των 45 ίσως να μην το προτιμήσουν. Αν όμως απλωθεί σωστά και με τις παραπάνω προδιαγραφές το eyeliner μπορεί να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής για ένα σέξι χειμωνιάτικο (και κατά προτίμηση βραδινό) μακιγιάζ.

Ακολουθούν 2-3 tips που ελπίζω να βοηθήσουν

1. Με ένα μυτερό πινελάκι, απλώστε καφέ σκιά από την γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκαλο των φρυδιών και έπειτα δουλέψτε μπρος-πίσω το πινέλο με την σκιά στο καπάκι για περισσότερο χρώμα και ένταση. Τραβήξτε την σκιά προς τα έξω περνώντας την εξωτερική γωνία του ματιού και δημιουργήστε μια ίσια γραμμή που να τελειώνει εκεί που βρίσκεται η τελευταία τρίχα από το φρύδι σας

2. Απλώστε την ίδια σκιά αλλά πιο απαλά, σύριζα στις κάτω βλεφαρίδες και προς τα πάνω μέχρι να ενωθεί με την πάνω γραμμή και να δημιουργηθεί ένα τριγωνικό σχήμα. Με ένα καθαρό πινέλο καθαρίστε τις γωνίες από τα υπολείμματα της σκιάς γιατί θέλετε το εφέ να είναι γατίσιο και όχι smoky

3. Τώρα στο δύσκολο. Τραβήξτε μια παχιά γραμμή από eyeliner σύριζα και κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων. Τραβήξτε απαλά και προς τα έξω την γραμμή με προσοχή για να είναι ολόισια. Δοκιμάστε το Lancome Artliner.

lancome-artliner

4. Αν τα καταφέρετε το τέλειο είναι να τελειώσετε με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν δεν μπορείτε απλώστε πολλαπλές δόσεις μιας μαύρης μάσκαρα.

H original φωτογραφία της Barbra Streisand από την ταινία Funny Girl.

streisandoriginal-aniston

6 Σχόλια
  1. Η φωτογραφία είναι τέλεια, ώρα ήταν να δούμε την Άνιστον με διαφορετικό λουκ, όσο για το μακιγιαζ πολυ τολμηρό για μένα.

  2. εγω αν και 52 χρονων φοραω χωρις ενοχες eye liner συνδυαζοντας το με το υπολοιπο μακιγιαζ. Το eye liner της SHISEIDO ειναι ολα τα λεφτα και κραταει , δεν μουτζουρωνει ,ειναι τελειο. Βεβαια πρεπει να εχεις τελειο και σταθερο χερι για να μην κανεις λαθη.

  3. Και πολύ καλά κάνεις Αντιγόνη! Χαίρομαι πολύ να διαβάζω σχόλια σαν το δικό σου!

  4. Μ’ αρέσει πολύ η Aniston, ότι και να κάνει, το υποστηρίζει τέλεια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.