MUFE: Μακιγιάζ, Rock me Baby!

Rock-For-Ever-Still-Life-pa

 

MUFE. Δηλαδή Make Up For Ever. Απλά επειδή το όνομα αυτής της απίθανης επαγγελματικής μάρκας μακιγιάζ που βρίσκω αποκλειστικά στα Sephora είναι αρκετά μεγάλο εγώ και η φίλη μου η Σελίνα μεταξύ μας και συνθηματικά την λέμε «μούφε» και καταλαβαινόμαστε αμέσως.

 

H διάσημη top make up artist της MUFE (η οποία στις 6 Δεκεμβρίου θα έρθει στην Ελλάδα και εγώ περιμένω πως και πώς να την γνωρίσω από κοντά…) Dany Sanz, εμπνέεται από το rock style, δημιουργεί το Rock For Ever Look και δηλώνει: «Το rock δεν είναι απλά ένα trend είναι φιλοσοφία ζωής. Από την μουσική έως την haute couture το rock κυριαρχεί εδώ και χρόνια και στις δισκοθήκες μας αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας. Μαύρο χρώμα, δέρμα, ασήμι και καρφιά είναι κάποιοι από τους rock κώδικες που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στην θηλυκότητα και το σκοτεινό μυστήριο».

 

Anyway, η χειμωνιάτικη κολεξιόν της Make Up For Ever είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει και επειδή είναι δύσκολο να την αποκτήσετε όλη, ρίξτε μια ματιά κατ αρχήν στα δυο απίθανα limited edition προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών:

The Rock For Ever 4 Eye Shadow palette, σκιές σε τέσσερις αποχρώσεις μπεζ, λευκό, μαύρο και ασημένιο

 

Kit-4-eye-shadow-palette

 

The Rock For Ever Aqua Eyes set, μολύβια ματιών σε πέντε αποχρώσεις χρυσό, σκούρο γκρι, μπρούτζινο, μαύρο και ασημί για έντονα rock&roll σέξι μάτια

 

Kit-Aqua-Eyes

 

H διάσημη make up artist Dany Sanz και η ομάδα της

 

Dany&Team

 

Η Dany Sanz κάνει rock-smoky μακιγιάζ

 

MakingOf_5506

 

Το Rock For Ever Look

 

ROCK-FOR-EVER-LOOK

 

 

Η Συλλογή Make Up For Εver

 

Rock-For-Ever-Still-Life-pa

 

Το απίθανο beauty case της σειράς

 

neseser

 

 

5 Σχόλια
  1. Πανέμορφη σειρά!
    Επιτέλους θα έρθει και η MUFE στην Ελλάδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.