Sephora μου, Sephora μου!

sephora1

 

Σεφορά μου, σεφορά μου! Σεφορά μου, σεφορά μου! Για πες το γρήγορα δυο τρεις φορές… είδες πως ακούγεται; Σαν να αναφωνείς συμφορά μου, συμφορά μου! Και σου ορκίζομαι εγώ κάθε φορά που βλέπω τις νέες συλλογές του αγαπημένου καταστήματος καλλυντικών συμφορά μου(!) φωνάζω γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα μπορέσω να αντισταθώ, θα τα θέλω όλα και  θα τινάξω για άλλη μια φορά στον αέρα τον προϋπολογισμό μου.

 

Μα, τι να κάνω αφού εκτός από τις περισσότερες διάσημες μάρκες ομορφιάς επιπλέον αυτά που βρίσκω εκεί δεν τα βρίσκω πουθενά αλλού και αν μπω μέσα στο κατάστημα ξεχνιέμαι και μπορεί να βγω μετά από κανένα τρίωρο…Για να μην μιλήσω για τις προσφορές που βρίσκω πολύ συχνά αλλά και για τις καλές τιμές των προιόντων.

 

Είναι πάντως σίγουρo ότι θα ακολουθήσουν αρκετά στα post για τις νέες Sephora αφίξεις, αλλά προς το παρόν σας δείχνω κάποια από τα προϊόντα  που πρόκειται να γίνουν τα αγαπημένα του χειμωνιάτικου νεσεσέρ μου:

 

Tα κραγιόν Make Up Forever σε απίθανες αποχρώσεις.

 

 

MUFE-lipstick

 

 

 

Η χαριτωμένη νέα σειρά μακιγιάζ και αξεσουάρ Tokidoki που με μεταφέρει νοητά στα πρώτα χρόνια της εφηβείας μου.

tokidoki1

 

tokidoki2

Το εκπληκτικό μεικ απ σε μορφή πούδρας Bare Minerals που μόλις το απλώνω η επιδερμίδα μου λάμπει και δείχνει αψεγάδιαστη.

 

bare-minerals

 

Η απίθανη σειρά μπάνιου Sephora Bain που φέτος έχει άρωμα πραλίνας (τρελαίνομαι…)

 

 

sephora-bain

 

 

Το έντονο μοβ βερνίκι νυχιών της OPI Diva Geneva, που το ζήταγα από πέρυσι και αισθάνομαι σαν να το έφεραν μόνο για μένα.

 

 

OPI-DivaGeneva

 

 

Για τις φίλες μου, που είναι όμορφες σαν νεράιδες τα Χριστούγεννα θα τους κάνω δώρο αυτή την ονειρική παλέτα της Too Faced  Enchanted Glamourland που περιέχει σκιές, λιπ γκλος, πούδρα και ρουζ.

too-faced

Το νέο Strivectin-SD Instant Retexturizing Scrub γιατί θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε αφού είμαι φανατική όλης της σειράς περιποίησης

 

 

 

strivectin-scrub

 

 

Την νέα σειρά  O2D, Biotic με προβιοτικά που προσομοιώνει τη σύσταση του γιαουρτιού και φροντίζει την επιδερμίδα με βιταμίνες, ασβέστιο και πρωτεΐνες.

 

 

O2Dbiotic

 

5 Σχόλια
  1. πήρα κάτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μανό τις προάλλες απο τα Sephora! ένα γκρι και ένα βαθύ μπορντό. Μου αρέσουν τόσο πολύ που μέρα παρά μέρα, βάφω τα νύχια μου!
    γενικά ότι έχω αγοράσει απο τα Sephora τα έχω ευχαριστηθεί πολύ!
    αλλά, beautyblog, πες μας και άλλα για ABu

  2. Μπαίνοντας στα sephora τα θέλω όλα παλιά και καινούργια προιόντα και τα νέα που μας στέλνεις είναι φανταστικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.