Teddy Charles: O «μάγος» του όγκου των μαλλιών

teddy-small

 

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των περισσότερων γυναικών όσο αφορά τα μαλλιά τους είναι η έλλειψη όγκου. Μην νομίζετε όμως ότι αυτό ισχύει μόνο για εμάς τις «κοινές θνητές». Πολλά μοντέλα έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είτε γιατί η φύση δεν τις προίκισε με πλούσια χοντρή τρίχα είτε διότι έπειτα από όλες τις τεχνικές διεργασίες που αναγκάζονται να κάνουν για τα διάφορα ντεφιλέ μόδας και τις επαναλαμβανόμενες φωτογραφήσεις, τα μαλλιά τους ταλαιπωρούνται με αποτέλεσμα να λεπταίνουν και να χάνουν σιγά – σιγά τον όγκο τους.

 

Το ξέρατε όμως ότι υπάρχει ένας hair-stylist ο οποίος ειδικεύεται ακριβώς στο να επαναφέρει τον όγκο με διάφορα τρυκ και τεχνικές ακόμα και στα πιο λεπτά και άτονα μαλλιά;

Λοιπόν, ο Teddy Charles (που μεταξύ μας είναι και νόστιμος) λάτρευε την κομμωτική από τότε που ήταν έφηβος και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα νεώτερα ταλέντα του χώρου. Ξεκίνησε ως βοηθός πασίγνωστων hairstylist όπως οι Julien D’Ys και Orlando Pita, ενώ στην πορεία συνεργάστηκε με κορυφαίους φωτογράφους μόδας, όπως οι Mario Testino, Patrick Demarchelier. Έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του σε επιδείξεις σχεδιαστών μόδας, όπως οι Luca Luca, Marchesa, Gap και Badgley Mischka, ενώ οι συνεργασίες του με τους Calvin Κlein και Dior ανέδειξαν την ικανότητά του να μεταμορφώνει τα μοντέλα που αναλαμβάνει πριν βγουν στην πασαρέλα, προσδίδοντας στα μαλλιά τους κορυφαίο όγκο.

Σήμερα ζει και εργάζεται στο Παρίσι, εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία του για να εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν τον όγκο στα μαλλιά τους ενώ ο ίδιος λέει «Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην δείχνει πιο όμορφη όταν τα μαλλιά της έχουν όγκο και φυσική κίνηση!» και εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις συμβουλές του που μπορεί να σας βοηθήσουν αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και άτονα:

  1. Η καλύτερη συμβουλή για γερά, υγιή μαλλιά είναι η απλότητα! Μην επαναλαμβάνετε το λάθος των γυναικών που το παρακάνουν με το πιστολάκι, το σίδερο ισιώματος ή το ψαλίδι για μπούκλες… Να τα χρησιμοποιείτε μόνο όταν είναι απαραίτητο!
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παράλληλη προστασία των μαλλιών με τα σωστά προϊόντα.
  3. Διαλέξτε το στυλ των μαλλιών σας έτσι ώστε να σας ταιριάζει και να χρειάζεται μόνο μερικά λεπτά για να το πετύχετε!
  4. Το χρώμα είναι απόλυτα προσωπικό θέμα! Επιλέξτε αυτό που εκφράζει την προσωπικότητά σας για να το «φοράτε» με αυτοπεποίθηση και να σας βλέπουν έτσι και οι άλλοι!
  5. Σε ό, τι αφορά στο μήκος: Αν το πρόσωπό σας είναι μακρύ και με γωνίες μπορείτε να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας, πάντα χωρίς υπερβολές!
  6. Αν είναι στρογγυλό ή τετράγωνο, μερικές πιο μακριές τούφες μπροστά θα προσθέσουν στο πρόσωπο τις απαραίτητες γωνίες.
  7. Αν είναι οβάλ, αποφύγετε τα πολύ κοντά και προτιμήστε ένα μήκος που θα μακραίνει το πρόσωπο.

TEDDY2-small

2 Σχόλια
  1. Συμφωνώ στο εξής ότι κάνουμε στο στιλ μας είτε είναι μαλλιά, μακιγιάζ, ακόμα και ρούχα πρέπει να μπορούμε να το υποστηρίξουμε και να μην φαινόμαστε ξένοι με αυτό και βέβαια ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!!!!!!!

  2. Για περίπου 15 χρόνια έχω κοντά μαλιά και τα τελευταία 10 εα βάφω κόκκινα. Μου αρέσουν έτσι απλά – δεν κάνω παρά ελάχιστα πιστολάκι και βάζω αφρό στα βρεγμάνεα και ζελέ- λακ στα στεγνωμένα . Τέλεια καιο σε λίγο χρόνο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.