Mac, Χριστουγεννιάτικη Κολεξιόν Mακιγιάζ: Μια σκωτσέζικη ιστορία…

ATartanTale-Ambient-72

 

 

Μπορεί για φέτος τα Χριστούγεννα το limited edition μακιγιάζ της Μac να εμπνέεται από Σκωτία, αλλά που να διαβάσετε και τις δικές μου εμπειρίες από τις σκωτσέζικες πίπιζες.. Στα πέντε μου (δεν το θυμάμαι έχω δει φωτογραφίες) η μαμά μου μου, μου φόραγε φουστανάκι με σκωτσέζικο print. Στα δώδεκα με έστειλε σε παιδικό χορό με σκωτσέζικο φόρεμα (το θυμάμαι ακόμα και είχε και έναν τεράστιο φιόγκο, και ήμουν και η πιο ψηλή και δεν ήταν και το καλύτερο μου, σαν να ντρεπόμουν λίγο…).

 

 

 

ATartanTale-Beauty1-72

 

 

ATartanTale-Ambient2-72

 

 

 

ATartanTaleCh1-HOL10-Ambien

 

 

Στα 14 (σε χορό του σχολείου) με έστειλε με σκωτσέζικη φούστα μέχρι το γόνατο και δεν της έφτανε αυτό αλλά μου κότσαρε και την παραμάνα στο πλάι -όταν οι συμμαθήτριες μου φόραγαν μίνι τζιν φούστες (την μίσησα αλλά ήταν και το τελευταίο της…). Μου πήρε έξι χρόνια να ξεπεράσω το τραύμα αλλά στα είκοσι μου, σε ένα ταξίδι  στο Λονδίνο, αγόρασα μόνη μου το πρώτο μου σκωτσέζικο πουκάμισο (ήταν σε tartan αποχρώσεις κόκκινου και μαύρου με μαύρο βελούδινο γιακά και απλά το ερωτεύτηκα…)

 

Στα 22 μου, στο μεγάλο comeback του σκωτσέζικου print, η μίνι σκωτσέζικη φούστα μου ήταν για χρόνια το πιο αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μου. Από τότε και μέχρι σήμερα έχω λατρέψει πολλά στην Σκωτσέζικη κουλτούρα και ιστορία: Τους πύργους στα highlands με ομίχλη… Το Εδιμβούργο τον Ιούνιο…

 

Το 15χρονο Scotch Whisky όποτε μπορώ να το πιώ, (oh yea, baby…), τον all time classic Sean Connery αλλά και το hot new entry, Gerard Butler (call me Leonidas), την περίεργη προφορά τους (ye are, a lang way from home lassie…) που όταν δεν την καταλαβαίνεις τα παίρνουν κρανίο… το παραδοσιακό τους νοστιμότατο φαγητό haggis με πουρέ (αν νομίζεις ότι το ελληνικό αρνίσιο κοκορέτσι και κεφαλάκι είναι hard core, δοκίμασε να φας τα εντόσθια του δικού τους αρνιού τυλιγμένο στην κοιλίτσα με αίμα και τα ξαναλέμε…).

Λογικός λοιπόν ο ενθουσιασμός μου όταν είδα ότι η Mac φέτος τα Χριστούγεννα κάνει tribute στο σκωτσέζικο ταρτάν και όχι μόνο….

 

Τα προϊόντα είναι όπως πάντα μοναδικά και  οι limited edition συσκευασίες τέτοιες που θέλεις να τις κρατήσεις για πάντα. Αυτό πάντως που μου αρέσει περισσότερο σε αυτή τη συλλογή είναι η απίθανες παλέτες Lip, Eye, Face Kits που περιέχουν σκιές, γκλος, και ρουζ και σου επιτρέπουν να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ στη στιγμή (είναι γνωστή η αδυναμία μου στις multi-task παλέτες άλλωστε). Επιπλέον φέτος τα Χριστούγεννα η αγαπημένη μάρκα , πιστή στο φιλανθρωπικό της έργο δημιουργεί μια σειρά από προϊόντα φτιαγμένα από παιδιά, για παιδιά που υποφέρουν από HIV με ήρωα ένα πανέμορφο αρκουδάκι. Υπάρχει καμιά μας που δεν θα υποκύψει;

ΥΓ: Πολλές φίλες παραπονιούνται ότι αν και τα limited edition προϊόντα της Mac είναι ανεπανάληπτα εν τούτοις εξαντλούνται εν ριπής οφθαλμού. ΟΚ. Τρέξτε λοιπόν.

 

 

ATartanTale-Beauty3-72

ATartanTaleCh1-6Reelers&Roc

ATartanTaleCh1-HOL10-Ambien

ATartanTaleCh2-Ambient1-72

SwingingViolets_HOL10-Ambie

ATartanTale-SirTeddy-72

10 Σχόλια
  1. είναι όλες φανταστικές, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Μπράβο στη Mac!!!!!!!!!

  2. Λατρεύω τη σκοτσέζικη προφορά στους άνδρες! Όσο για τα MAC, αυτές οι παλέτες φαίνονται τέλειες!

  3. Απλά ό,τι καλύτερο σε μακιγιάζ και τα πινέλα…απαραίτητα!

  4. Φανταστική collection η σκωτσέζικη!! Οι συσκευασίες είναι τέλειες! Και μόνο για αυτές τις πολύχρωμες και ξεχωριστές συσκευασίες – που είναι για στόλισμα και όχι για το νεσεσέρ- σου έρχεται να τις πάρεις όλες!!

  5. Δεν έχω δεί πιό ωραία χρώμματα!!! Ειναι φανταστικά και σίγουρα θα αγοράσω κάποια απο τα προϊόντα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.