Tous Baby: Χριστουγεννιάτικο Δωράκι για το μωράκι! (το δικό του άρωμα!)

BABY_TOUS_Packshotnew

 

O τίτλος μου άρεσε γιατί κάνει ομοιοκαταληξία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το δωράκι που θα σου προτείνω πρέπει να είναι μόνο για το δικό σου μωράκι. Μπορεί να είναι και για το ξαδερφάκι, και για το βαφτιστηράκι, και για το παιδάκι της κολλητής ή και για το ανηψάκι.

 

Το γεγονός παραμένει πάντως, ότι αν έχεις βαρεθεί κάθε χρόνο να τους πηγαίνεις χριστουγεννιάτικο δώρο τα γνωστά παιγνίδια και ρουχαλάκια και αν θέλεις κάτι λίγο πιο πρωτότυπο αλλά και σούπερ μοδάτο μην ψάξεις άλλο. Το παιδικό άρωμα Tous Baby νομίζω ότι θα σε βγάλει απολύτως ασπροπρόσωπη.

 

Μα έχω άδικο ότι είναι γλύκα; To σχήμα του είναι το γνωστό αρκουδάκι –trademark της Ισπανικής μάρκας ενώ το καπάκι του είναι ένα υφασμάτινο καπελάκι με καρδούλες και λουλουδάκια. Εγώ πάντως όταν μου το έφεραν για το γιο μου (θα την πω την αμαρτία μου) μου άρεσε τόσο πολύ που δεν τον ψεκάζω με αυτό για να μην μου τελειώσει και το έχω σαν μπιμπελό πάνω στην εταζέρα του. (Το ξέρω – ντροπή μου…)

 

Θα το βρεις στα Hondos Center και κοστίζει 41,75Ε

 

 

7 Σχόλια
  1. Πολύ ώραίο πραγματικά, αλλά εγώ δεν θα το πάρω για το ανιψάκι αλλά για το κοριτσάκι μου(εκτός αν τις επόμενες ημέρες έχει να μας προτείνεις κάτι και για τα κοριτσάκια μας…)

  2. Είναι από τις πιο ωραιές συσκευασίες που έχω δει!!! και εγώ για τον εαυτό μου θα την κρατούσα

  3. TOUS και TARΤINE ET CHOCOLAT…ό,τι καλύτερο για τα γιοκαρίνια μας, ένα ψιτ και μετά τα ρουυφάς στα φιλιά…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.