YSL: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Μακιγιάζ

YSL HOLLIDAY HARMONY

 

Αλαβάστρινο δέρμα, μάτια βαμμένα σε αποχρώσεις του απαλού σιελ και του σκούρου μοβ (πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι ένας ασυνήθιστος συνδυασμός) χείλη σε απαλό ροζ ή σε έντονο χρυσαφί για το βράδυ του ρεβεγιόν, νύχια σε εκλεπτυσμένες παστέλ αποχρώσεις, η μάσκαρα Volume Effet Faux Cils σε βελούδινη μοβ απόχρωση, (σς. για πολλά χρόνια, η πιο αγαπημένη μου μάσκαρα της αγοράς)

 

Και βέβαια η πανέμορφη εορταστική παλέτα Holiday Palette με το μονόγραμμα του οίκου. Αυτή είναι η πρόταση του οίκου YSL για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ. Και τώρα ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα και μην ξεχνάτε ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές διότι ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.

 

Holiday Palette πούδρα για λάμψη στο πρόσωπο 58,55€

 

YSL HOLLIDAY PALETTE

Τα Βερνίκια Νυχιών σε παστέλ αποχρώσεις  22,09€

YSL HOLLIDAY LAQUE

Η μάσκαρα Volume Effet Faux Cils σε μοβ απόχρωση  33,08€

YSL-MVEFC

Το Golden Gloss No 35  (28,62Ε)

YSL GOLDEN GLOSS N°35

H διπλή παλέτα σκιών Ombre Duo Lumiere  41,20€

YSL OMBRES DUOLUMIERES

11 Σχόλια
  1. To gloss δεν με ενθουσίασε αλλά με τα υπόποιπα είδικα μασκαρα, σκιές και κραγίον πραγματικά τρελάθηκα!!!!!!!!!!

  2. ΠΑΝΤΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

  3. Ο συνδιασμός σιέλ με μωβ είναι φανταστικός! Πολύ ωραία ιδέα για να φύγουμε από το κλασικό καφέ-χρυσό και τα γκρι-μαύρα smoky eyes που βλέπουμε σχεδόν σε όλες. Και με μωβ μάσκαρα ακόμα πιο ωραίο, ανατρεπτικό!!
    Βάλτε χρώματα στην ζωή σας, χρώμα στα μάτια , χρώμα στα χείλη, χρώμα στο χαμόγελο και την διάθεσή σας! θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο ωραία θα γίνει η μέρα σας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.