Mac: Νέες Συλλογές Μακιγιάζ

Peacocky-Beauty-72

 

Ελάτε τώρα… μη μου πείτε ότι δεν έχετε περιέργεια να ρίξετε μια ματιά στις σούπερ φρέσκιες συλλογές μακιγιάζ της Mac για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο!  Εντάξει το ξέρω ότι ούτε Πρωτοχρονιά δεν έχουμε κάνει ακόμα και εγώ σας μεταφέρω στα μέσα Ιανουαρίου αλλά  δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί  έχω το υλικό στα χέρια μου και πρέπει οπωσδήποτε να το μοιραστώ εδώ στο beautyblog  μαζί σας για να είσαστε οι πρώτες που θα το δείτε.

 

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Τρεις συλλογές χρωμάτων και μια μοναδική μάσκαρα για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων μας ετοιμάζει η αγαπημένη μάρκα. Η σειρά  Champale (παράφραση του Champagne), γιορτάζει τον ερχομό του νέου χρόνου σε αποχρώσεις του χρυσού, του μπεζ και της ώχρας με απόλυτα σοφιστικέ διάθεση.

 

Η σειρά Stylishly Yours αποτελείται από μια μοναδική έκρηξη χρωμάτων – κόκκινα, μοβ, πορτοκαλί και απευθύνεται στις πιο τολμηρές, σε αυτές που θέλουν να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα της προσοχής- με almost φλούο χείλη και κόκκινα ή πορτοκαλί βλέφαρα (θα το τολμήσετε;)  Η σειρά Peacocky, δίνει έμφαση στα έντονα βαμμένα μάτια σε αποχρώσεις του μοβ, του μπλε και πράσινου και εμένα προσωπικά μου θύμισε Avatar (δείτε το και μου λέτε…) Τέλος η άφιξη που περίμενα εδώ και πολύ καιρό, η False Lashes Mascara που θέλω σαν τρελή να δοκιμάσω, επιτέλους έρχεται σε πανέμορφη συσκευασία και υπόσχεται τεράστιες σαν ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

Εντάξει, εντάξει σταματώ εδώ τη φλυαρία και σας αφήνω να απολαύσετε…

CHAMPALE

 

face

 

 


collection

STYLISHLY YOURS


stylishly

2

 

 

krayion2

4

krayion3

PEACOCKY


Peacocky-Beauty-72


Peacocky-Lineup-72

 

 

FALSE LASH MASCARA

FalseLashes

FalseLashes-Mascara-F#F7308


14 Σχόλια
  1. Τί ωραία χρώματα…!!Είμαι περίεργη και για τη μάσκαρα όμως…..

  2. Υπέροχα χρώματα!!!! Και εγώ για την μάσκαρα είμαι περίεργη! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την δοκιμάσω όταν έρθει!!!

  3. EINAI PRAGMATIKA POLI ORAIA TA NEA XROMATA!!!THA ITHELA NA TA DOKIMASO…

  4. Δεν έχω καλύτερες σκιές, απλά τισ φοράς και μέχρι το βράδυ είναι εκεί….

  5. teleia teleia teleia ola !! ta agaphmena mou MAC pou pragmatika XENITEUOMAI GIA NA TA AGORASO ,sthn polh pou meno monima then uparxoun MAC , GIATI OMOS den xero !! .. AYTO EINAI KAPSOURA & THA HTHELA filh JOULIA ENA DORAKI GIATI YPARXEI LOGOS !!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.