Estee Lauder: H νέα “μούσα” της μάρκας, Joan Smalls

JOAN

 

Με σαρκώδη χείλη, σοκολατένιο δέρμα και κορμί που κόβει την ανάσα η μόλις 21χρονη Πορτορικανή Joan Smalls είναι η νέα πρέσβειρα της μάρκας Estee Lauder. Kαι εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι τέλειο το γεγονός ότι οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών έχουν πλέον απομακρυνθεί από το πρότυπο του αψεγάδιαστου δίμετρου ξανθού super model και προτιμούν πλέον γυναίκες διαφορετικών εθνοτήτων και ξεχωριστής ομορφιάς.

joan1

 

Αν και χωρίς αμφιβολία καλλονή – η Joan σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αντιπροέδρου και καλλιτεχνικής διευθύντριας της μάρκας Aerin Lauder, είναι κάτι παραπάνω από αυτό «έχει έντονη προσωπικότητα, είναι χαρούμενη, γλυκομίλητη και εκλεπτυσμένη και γι αυτό την επιλέξαμε να εκπροσωπήσει την μάρκα μας.

 

Όταν την γνωρίσεις, δεν σε πιάνει δέος με την ομορφιά της, αντίθετα σε γοητεύει η ζεστασιά της». Η ίδια η Joan αποκαλύπτει ότι όταν έμαθε το νέο της πρόσληψής της, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή πάνω στο κρεβάτι της από την χαρά της.

 

Το πιο δύσκολο ήταν να το κρατήσω για κάποιο διάστημα μυστικό ακόμα και από τους γονείς μου» είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της. Παρακάτω η ανακοίνωση όπως εμφανίστηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο πλέον έγκυρο αμερικανικό γυναικείο περιοδικό Women’s Wear Daily. Διαβάστε τη, έχει πολύ ενδιαφέρον.

WWD-Friday_Joan-Smalls

 

 

1 Comment

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.