Bobbi Brown: Σου αρέσει το καφέ;

bobbi_basics

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον όσο αφορά το μακιγιάζ δύσκολο να μην σου αρέσουν οι καφέ αποχρώσεις αφού – κακά τα ψέματα – ταιριάζουν εξίσου σε απολύτως κάθε γυναίκα – ξανθιά, καστανή, σταράτη, μελαχρινή.

Επιπλέον οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν από νωρίς το πρωί για ένα όμορφο και απαλό μακιγιάζ έως και αργά το βράδυ στην έξοδο αρκεί να επιλέξεις ένα πιο σέξι σκούρο καφέ.

Μια πραγματικά φοβερή παλέτα με καφέ αποχρώσεις είναι η Bobbi Brown Basic Eye Palette – την οποία είχα στο νεσεσέρ μου από πέρυσι τον Μάιο και την χρησιμοποίησα τόσο πολύ που μου τελείωσε πριν περίπου δέκα μέρες.

Τις δυο μπεζ αποχρώσεις τις φόραγα το πρωί (με λίγη μάσκαρα, ρουζ και λιπ γκλος έκανα το τέλειο μακιγιάζ γραφείου). Και αν τύχαινε να έχω πρόσκληση για ποτό αμέσως μετά το γραφείο άπλωνα πάνω από τις μπεζ τις δυο πιο σκούρες καφέ- ανάλογα με το πόσο έντονο ήθελα να γίνει το αποτέλεσμα.

Κορίτσια πραγματικά με έσωσε αυτή η παλέτα και τώρα που σας γράφω είναι σχεδόν 11 το πρωί του Σαββάτου και με το που ολοκληρώσω, ντύνομαι και πάω να την αγοράσω. Πώς να σας το πω; Αυτή η παλέτα είναι κάτι σαν το σωσίβιο του μακιγιάζ μου. Με σώζει πάντα.

4 Σχόλια
  1. beautyblog έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την εταιρεία Bobbi Brown, αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα της προϊόν. Θα ήθελα να σε ρωτήσω που μπορώ να βρω τα καλλυντικά της εταιρείας αυτής μιας και στο Ηondo που πήγα νομίζω ότι δεν είχε προϊόντα της Βobbi brown. Ξέρεις αν έχει και κρέμες προσώπου, είναι ακριβή εταιρεία?

  2. Όχι Βίκυ, κανένα Sephora δεν έχει Bobbi Brown. Διάβασε αν θέλεις την απάντησή μου στο σχόλιο της Βίκυς Ναζ. για να μάθεις και εσύ ότι θέλεις για την Bobbi Brown

  3. Βίκυ είναι παραγματικά μια πολύ καλή μαρκα με υπέροχα προιόντα μακιγιάζ. Η μάρκα ξεκίνησε πριν περίπου 15 χρόνια στην αμερική από την διάσημη μακιγιέζ Bobbi Brown και σήμερα σκίζει!
    Στην Aθήνα την βρίσκεις στα Ηondos Center Γλυφάδας και Κηφισιάς στα Attica Πανεπιστημίου και Golden Hall και στο Aroma Ψυχικό. Στην Θεσσαλονίκη στα Hondos Απολλώνια Πολιτεία και Αριστοτέλους. Στην Πάτρα στο κατάστημα Βαρνακιώτης. Τώρα στη μάρκα θα βρεις και ενυδατικές κρέμες προσώπου, ματιών, serum, lip balm καθώς και όλα τα προιόντα ντεμακιγιάζ. Όσο αφορά στην ερώτησή σου αν είναι ακριβά θα σου απαντήσω ότι δεν τα λες φθηνά αλλά ούτε και πανάκριβα. Τα καλλυντικά ξεκινούν από 18Ε (τα μολύβια) έως 55Ε (το φον ντε τεν). Οι κρέμες από 30 έως 100Ε.
    Ελπίζω να σε βοήθησα!

    Φιλάκια
    η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.