Tα (burlesque) αρώματα της Christina Aguilera αποκλειστικά στα Sephora

 

 

Η Britney Spears, o Justin Timberlake, η Christina Aguilera και ο Ryan Gosling ξεκίνησαν την καριέρα τους στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως παιδιά –θαύματα στην διάσημη αμερικανική παιδική σειρά “The Mickey Mouse Club” η οποία προβάλλεται ασταμάτητα από τα 50’s.

Μεγαλώνοντας, και αν και οι τέσσερις έκαναν εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα και ως ενήλικες, εν τούτοις πολλοί κριτικοί πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο ταλέντο, τουλάχιστον στο τραγούδι είναι η Christina Aguilera.

 

Φέτος η διάσημη τραγουδίστρια δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική αφού πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία Burlesque όπου υποδύεται την επαρχιώτισσα Ali η οποία γίνεται διάσημη τραγουδίστρια . H ταινία έχει ήδη προταθεί για 3 Χρυσές Σφαίρες και εγώ βέβαια αναμένω να απολαύσω την αγαπημένη Cher η οποία κρατάει ρόλο-κλειδί στο έργο.

Πρόσφατα η Christina παρουσίασε δυο αρώματα (και τις αντίστοιχες κρέμες σώματος) που φέρουν την υπογραφή της. Το προκλητικό, σέξι και παιγνιδιάρικο Signature με νότες από φρούτα, λουλούδια, κεχριμπάρι και βανίλια και το Royal Desire ένα πιο αισθησιακό ανατολίτικο χαρμάνι με νότες από φραγκοστάφυλο, τριαντάφυλλο και μόσχο.

 

Και τα δυο αρώματα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora όπου με την αγορά προϊόντων Christina Aguilera αξίας 30Ε , 600 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εισιτήρια για την avant premiere της ταινίας που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου. (Οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν μόλις από τα 15Ε για τις κρέμες σώματος και τα 19Ε για τα αρώματα των 15ml)

Σημειώστε τις πρεμιέρες:

Αθήνα:

Village Mall (αίθουσα 5) -223 άτομα à 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:00

Θεσσαλονίκη:

Village Cosmos (αίθουσα 3) -199 άτομα à 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:00

Πάτρα:

Ster cinemas (αίθουσα 2) -190 άτομα à 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:00

Για εσάς που ζείτε στην Ρόδο στην Καβάλα, στον Βόλο και τα, Ιωάννινα τα Sephora θα σας προσφέρουν με αγορές προϊόντων Christina Aguilera άνω των 30€, αναμνηστικά δώρα της ταινίας, όπως cd με το soundtrack και μπλουζάκια της ταινίας. Άντε κορίτσια τι περιμένετε; Και ένα νέο άρωμα είναι ότι πρέπει για να σας ανανεώσει μέσα στην καρδιά του χειμώνα και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πρώτες την ταινία.

Το Άρωμα Singature Τιμή 39,40 τα 50ml

To Άρωμα Royal Desire Τιμή 39,40 τα 50ml


 

4 Σχόλια
  1. Είχα δοκιμάσει το παλιά άρωμα της Aqiulera το xpose. είμαι σίγουρη ότι και αυτό θα είναι σουπερ!!!!!
    ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το αποκτίσω!!!

  2. Παρακολούθησα ένα δοκιμαντέρ με την πορεία της, από τότε που την πήγαινε η μαμά της στις οντισιόν και σε διαγωνισμούς, μα τί φανταστική φωνή είχε από τότε! Έπαθα πλάκα που την έβλεπα να τραγουδάει τόσο μικρή με τέτοια φωνή, εξαιρετική!

  3. τέλεια νέα!! ανυπομονούσα να δω τα αρώματα της στην Ελλάδα! Το By Night είναι τέλειο, αλλά δεν κυκλοφόρησε εδώ. Τα άλλα δυο πρέπει να είναι ωραία, θα πάω να δω πως μυρίζουν!! 😛

    Η ταινία BURLESQUE βγαίνει στις 10 Φεβρουαρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.