Essie Βερνίκια: Sping 2011

 

Προχθές ήμουν στο αγαπημένο μου nail studio στο Μαρούσι (περισσότερα γι αυτό θα σας πω σε άλλο post) και η σούπερ nail artist Ανίλντα, που ήξερε ότι ήμουν  άρρωστη όλες αυτές τις μέρες με έπεισε να δοκιμάσω ένα πολύ λαμπερό κόκκινο βερνίκι της Essie το Νο 729 Limited Addiction που κατά τη γνώμη της θα μου έφτιαχνε το κέφι (και είχε δίκιο).

 

Λέω με έπεισε, διότι σπάνια φοράω τόσο έντονο κόκκινο χρώμα συνήθως προτιμώ τα πιο σκούρα. H Ανίλντα βέβαια, δεν βάφει απλώς νύχια αλλά δίνει και συμβουλές για τα χρώματα ανάλογα με την εποχή και την διάθεσή σου, και πάντα έχει δίκιο.

 

Αφού μιλήσαμε για πολλά και διάφορα η συζήτηση ήρθε αναπόφευκτα (τι πρωτότυπο!) στα βερνίκια νυχιών και στα χρώματα που θα επικρατήσουν την Άνοιξη. Και επειδή τα κορίτσια εκεί ξέρουν ότι εγώ, λόγω δουλειάς, λαμβάνω τα φρέσκα νέα λίγο πιο νωρίς, με έπεισαν να τους πω τι έχουμε να περιμένουμε από τις ανοιξιάτικε συλλογές της Essie. Εννοείτε ότι τους είπα, αλλά εκτός από τις φίλες μου στο nail –studio, θέλω να τα δείτε και εσείς για να πάρετε μια πρώτη γεύση από Άνοιξη.

 

Λοιπόν, η συλλογή έχει την νοσταλγική ονομασία «French Affair», και αν και εμένα μου θυμίζει την κλασσική ταινία «An Affair to Remember» με τον Cary Grand και την Deborah Kerr, η Essie Weingarten (ιδρύτρια και ψυχή της μάρκας) εμπνέεται  από τις παραλίες του St. Tropez και  τις ταινίες της Brigitte Bardot στα τέλη του ’50. «Φανταστείτε τον εαυτό σας να οδηγεί στην παραλιακή λεωφόρο ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, ο ήλιος να ζεσταίνει τους ώμους σας και ο αέρας να χαϊδεύει τα μαλλιά σας Κάθε γυναίκα κρύβει μια Brigitte Bardot μέσα της και αυτή η παλέτα την προκαλεί να βγει προς τα έξω!» λέει η ίδια η Essie.

 

Οι ρετρό παστέλ αποχρώσεις φέρνουν στο νου τη ζωή στην Κυανή Ακτή και αποτίνουν φόρο τιμής στη Γαλλική κομψότητα των 60’ς. Με χρώματα όπως το Sand Tropez και το Topless and Barefoot, η συλλογή περιέχει nude-pastel αποχρώσεις αλλά με μια περισσότερο opaque κάλυψη.

Την νέα Ανοιξιάτικη συλλογή French Affair θα την βρείτε από τις αρχές Φεβρουαρίου 2011, σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και studio νυχιών.

Και τώρα ρίξτε μια ματιά στις αποχρώσεις και στις υπέροχες περιγραφές τους και ταξιδέψτε…

 

FRENCH AFFAIR

Αναπολώντας τα σύννεφα πάνω από τη Ριβιέρα και την ανατολή, αυτή η θηλυκή ροζ απόχρωση σας προκαλεί σε μια σχέση ζωής.

 

NICE IS NICE

Φέρνοντας στο νου ένα ηλιοβασίλεμα στην παραλία, η λεβάντα αποτελεί το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι ονειροπολήσεις.

 

COAT AZURE

Τυλιχτείτε με αυτό το γαλήνιο μπλε και φανταστείτε τη διάσημη Μπλε Ακτή η οποία εκτείνεται από το Γαλλικό Νότο μέχρι την Ιταλία.

SAND TROPEZ

Αυτή η ουδέτερη απόχρωση αντικατοπτρίζει τις παραλίες στο St. Tropez. Πάντα έτοιμη για το επόμενο ραντεβού!

TOPLESS AND BAREFOOT

Αισθησιακή αλλά και με μια μικρή δόση συστολής αυτή η απόχρωση ρίχνει όλη την προσοχή στον αέρα. Με αυτό το διακριτικό και ποτέ επιτηδευμένο ροζ μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

KISSES AND BISES

Με αυτήν την απαλή και γκλάμουρ απόχρωση αισθάνεσαι ότι όλη η λάμψη των αστεριών στον ουρανό πάνω από την Κυανή Ακτή βρίσκεται στα χέρια σου!

 

Συμβουλές για τέλειο μανικιούρ από την Essie:

TIP 1: Απλώστε την απόχρωση Kisses and Bises πάνω από το αγαπημένο σας χρώμα για διαφορετικό αποτέλεσμα. Απλώστε μια στρώση κάτω από την ιριδίζουσα απόχρωση της επιλογής σας για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ή απλώστε την από πάνω για να δώσετε μια αίσθηση πάγου στο αγαπημένο σας χρώμα!

TIP 2: Η συλλογή French Affair δίνει μια νέα αίσθηση στο Γαλλικό Μανικιούρ. Χρησιμοποιείστε ως βάση ένα παιχνιδιάρικο ροζ opaque, απλώστε στην άκρη των νυχιών μια λευκή απόχρωση και έχετε αμέσως ένα μοντέρνο μανικιούρ!

9 Σχόλια
  1. Η Essie πάντα μας ξαφνιάζει με τα βερνίκια της!!!!τέλια χρώματα και ποιότητα!!!

  2. Teleia xrwmata kai fusika polu kali poiotita!!!!
    To sand tropez mou fainete polu super….

  3. ουαου!!!παντα αγαπαω τα βερνικια της essie.φοβερη ποιοτητα δεν υπαρχει οπως και να το κανουμε αυτη ειναι η αληθεια….φιλακια

  4. δουλευω τα essie ειναι βερνικια με φοβερα χρωματα.ποικιλια,ποιοτητα,διαρκεια.οτι θελει καθε πελατισα.

  5. Τα βερνίκια τις essie τα γνωρίζουμε όλες και με μία λέξη είναι ακαταμάχητα με φοβερή ποιότητα πάντα πρωτοπόρος στα χρώματα και εμείς είμαστε τυχερές που έχουμε εσένα και μας ενημερώνεις από νωρίς για τα χρώματα τις επόμενης σεζόν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.