Δώρο: Κερδίστε 10 Μασάζ σώματος στο Le Hammam!

 

 

Έπειτα από έρευνα που έγινε, ποια νομίζετε ότι είναι η πιο συχνή απόφαση (new year’s resolution) που παίρνουν οι γυναίκες στην αρχή κάθε νέου χρόνου; Ναι, ναι, σωστά μαντέψατε: Να χάσουν λίγο βάρος, να ξεκινήσουν κάποια μορφή άσκησης και να φροντίζουν λίγο περισσότερο τον εαυτό τους.

 

Μπορείτε λοιπόν να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει η χρονιά σας από το να κανακέψετε τον εαυτό σας σε έναν ονειρεμένο χώρο που θα σας μεταφέρει νοητά σε ένα πολυτελές Μαροκινό χαρέμι; Και για του λόγου το αληθές κάντε κλικ στο www.lehammam.gr

 

Ε, λοιπόν 10 σούπερ τυχερές και τυχεροί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια μοναδική περιποίηση σώματος που προσφέρει το Le Hammam ( τηλ. 210 6233141-2 ) και περιλαμβάνει 15 λεπτά ατμόλουτρο – χαμάμ και 20 λεπτά peeling που γίνεται με δυναμικό μασάζ σε ζεστό πέτρινο κρεβάτι και το οποίο θα αφαιρέσει όλες τις τοξίνες από την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει ένα λαμπερό, βελούδινο δέρμα (μην ξεχνάτε πλησιάζει και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου….)

Για να κερδίσετε η διαδικασία είναι πλέον γνωστή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο από απόψε Δευτέρα 17 Ιανουαρίου έως την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. (Note: Στείλτε το σχόλιο από το mail που χρησιμοποιείτε για να έρθω άμεσα σε επαφή μαζί σας)

Αλλά, και όσες από εσάς μένετε εκτός Αθηνών μπορείτε επίσης να αφήσετε ένα σχόλιο γιατί σίγουρα – όλο και κάποια φίλη, ξαδέρφη, θεία θα έχετε στην Αθήνα και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να της κάνετε για να ξεκινήσει σούπερ η χρονιά της.

Good luck girls! (and boys)

835 Σχόλια
  1. oti prepei na xalarwseis…meta th douleia!!!psaxnw apegnwsmena mia tetoia apodrash!!!

  2. Τέλεια!!! Έχω επισκεφτει ξανά χαμάμ και η εμπειρία ήταν τέλεια….! Μακάρι να κερδίσω 🙂

  3. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση μετά από μια κουραστική εβδομάδα

  4. Thelw na zisw ayto to monadiko taksidi sthn xalarosi kai sthn apolaysh!!!!!

  5. TELEIA EYKAIRIA NA XALAROSEIS META APO OLO AYTO TO STRES POU PERNAME KATHE MERA!!!!

  6. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΖ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

  7. μια καλή εμπειρία για εμένα και την σύζυγο!!

  8. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την πολύ μίζερη προγματικότητα. Ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.