Max Factor Μακιγιάζ: Η σειρά Xperience

 

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά ένα από τα αγαπημένα μου μέικ απ είναι το Lasting Performance Νο 03 της Max Factor. Το φοράω αρκετά χρόνια και ενώ κατά καιρούς έχω δοκιμάσει και άλλα μέικ απ που με έχουν «καλύψει» αρκετά, σχεδόν πάντα επιστρέφω σε αυτό.

 

Τους τελευταίους μήνες πάντως του έχω κάνει απιστία διότι δοκίμασα το Xperience Weightless Foundation και πρέπει να πω ότι μου άρεσε πολύ γιατί ενώ καλύπτει όσο θέλω δεν το νιώθω βαρύ πάνω στην επιδερμίδα μου. Είναι αυτό που έχω αυτή τη στιγμή στο νεσεσέρ μου – και μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι μάλλον μου τελειώνει και πρέπει να αγοράσω…

 

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μου αρέσει όλη η σειρά Xperience που εκτός από το μεικ απ αποτελείται από το Gloss Balm ενώ πρόσφατα στην σειρά προστέθηκε και η μάσκαρα Χperience Volumising Mascara που έλαβα πριν λίγες μέρες και βέβαια την δοκίμασα αμέσως (τα δυο προϊόντα που δοκιμάζω αμέσως όταν τα βλέπω είναι τα κραγιόν και οι μάσκαρα).

 

Η μάσκαρα έχει ένα φοβερό βουρτσάκι (είμαι πολύ δύσκολη με τα βουρτσάκια αν είναι υπερβολικά παχιά μουτζουρώνομαι σχεδόν πάντα) που διαχώρισε την βλεφαρίδες μου, τις έβαψε πολύ καλά από την ρίζα μέχρι την άκρη και τους έδωσε μόνο με μια στρώση όγκο και μάκρος. Αυτό πάντως που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το ότι ενώ οι βλεφαρίδες μου έδειξαν τονισμένες δεν φαίνονταν «βαμμένες» αλλά φυσικές. Anyway, είναι μια μάσκαρα που την προτείνω ανεπιφύλακτα και εδώ που τα λέμε όλη η σειρά είναι πραγματικά ιδανική για ένα πολύ όμορφο αλλά φυσικό πρωινό μακιγιάζ χωρίς υπερβολές.

 

10 Σχόλια
  1. είναι πολύ ωραια τα προιόντα της max factor! αν και εχω πολυ καιρο να παρω κατι λογω οικονομικης στενοτητας το make up παλια το χρησιμοποιουσα.
    ειναι τελεια!!!

  2. Δηλαδή Τζούλια θα συνιστούσες το Make up για ένα εξαιρετικά λιπαρό δέρμα που ειδικά το καλοκαίρι δεν “κρατάει” τίποτα πάνω του?

  3. Ειδικά για το καλοκαίρι Στέλλα μου δεν θα συνιστούσα make up. Ακόμα και στα ξηρά δέρματα τα make up μπορεί να “πέσουν” βαριά. Καλύτερα μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με χρώμα για πολύ ελαφριά κάλυψη.

  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΚΕ UΡ ΤΗΣ Max Factor ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΑΚΕ UΡ.

  5. Είναι η αγαπημένη μου εταιρία καλλυντικών!

  6. Einai fovero to neo makeup ondos, mou ekane kai emena tin kaliteri endiposi an kai nomiza oti logo timis tha erixnan ligo tin poiotita. Eftihos de sinevei! Gia to mascara den ixera! Treho na to dokimaso! Thx!!!

  7. eimai sigouri oti o marketakis kanei ola na fainontai teleia..paizei rolo kai o mastoras.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.