Lancome Renergie Yeux Multiple Lift: Για τα μάτια σου (και τα δικά μου)

 

Συνήθως βαριέμαι να φοράω κρέμα ματιών (ορίστε το είπα!) πράγμα που είναι μέγα λάθος. Αρκεί να σας πω ότι έρευνα που έγινε από εταιρεία καλλυντικών απέδειξε ότι αυτό που προδίδει την ηλικία ενός ανθρώπου δεν είναι οι ρυτίδες του, αλλά η εικόνα των ματιών του. Έχω λοιπόν υποσχεθεί πολλές φορές στον εαυτό μου από τότε πού έκλεισα τα 30 ότι θα απλώνω ευλαβικά την κρέμα των ματιών μου πρωί και βράδυ και ενώ έχω ξεκινήσει πολλές φορές να το κάνω, πάντα για κάποιο λόγο το κόβω στη μέση (κάτι σαν το γυμναστήριό μου ένα πράγμα).

 

Από την άλλη πλευρά τώρα, μετά από μια κουραστική μέρα ή ένα βράδυ που συμπεριλαμβάνει ξενύχτι (είτε γιατί ο μικρός μου κύριος Ρωμανός βήχει ακατάπαυστα – είτε γιατί κατάφερα να βγω και να διασκεδάσω) και οι μαύροι κύκλοι κάνουν πάρτι κάτω από τα μάτια μου – σίγουρα δεν βαριέμαι να απλώσω το κονσήλερ μου- το μόνο προϊόν που μπορεί να με σώσει από μάτια-ρακούν (αν και κανονικά εκεί είναι που θα βοηθήσει απόλυτα μια καλή κρέμα για τα μάτια). Γι’ αυτό μου αρέσουν πολύ κάποια προϊόντα που συνδυάζουν κρέμα ματιών με κάλυψη κονσήλερ όπως το Olay Touch of Concealer και η Garnier Nutritionist Caffeine Roll-On, για τα οποία σας έχω μιλήσει σε προηγούμενα post.

 

Και τώρα εξομολογούμαι: Την περασμένη εβδομάδα δοκίμασα την νέα κρέμα ματιών της Lancome RenergieYeux Multiple Lift και αν και τώρα δεν βάλω την ιεροτελεστία περιποίησης ματιών στο καθημερινό μου πρόγραμμα – τότε δεν σώζομαι με τίποτα. Και το λέω αυτό γιατί η Renergie που χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια από τις καλύτερες ενυδατικές και αντιγηραντικές μάρκες της αγοράς συνδυάζει με αυτό το νέο προϊόν και αντιγηραντική δράση και κάλυψη.

 

Εκτός λοιπόν από την κρέμα ματιών η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα κρεμώδες και καλυπτικό κονσήλερ και τώρα δεν έχω πια καμία, μα καμία δικαιολογία. Οι δυο αυτές φόρμουλες (της βαθιάς περιποίησης-αντιγήρανσης και της κάλυψης) λειτουργούν συμπληρωματικά και πραγματικά ενώνουν τις δυνάμεις τους για ορατά πιο νεανικό βλέμμα. Εγώ το είδα αμέσως στον καθρέφτη μου, μόλις άπλωσα την κρέμα και από πάνω το κονσήλερ, τα μάτια μου έδειξαν πιο φωτεινά και αναζωογονημένα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και πριν το αγοράσετε ζητήστε να το δοκιμάσετε για να το διαπιστώσετε και μόνες σας.

 

Κοστίζει 70,00€, αλλά αν το αγοράσετε με την έκπτωση του -25% που συχνά πλέον κάνουν τα καταστήματα καλλυντικών η τιμή μειώνεται στα 52,50Ε . Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής γίνεται από το σημείο πώλησης. Kαι βέβαια θα κάνετε υπομονή μέχρι τον Μάρτιο που θα την βρείτε στα σημεία πώλησης.

 

Και τελειώνω, λέγοντας ότι αν αξίζει να επενδύσουμε κάπου, ας το κάνουμε για τα μάτια μας – τον καθρέπτη της ψυχής μας.

 

 

2 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.