Δώρο: Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Burlesque!

 

Να, ένα ωραίο δώρο που αφορά εξίσου και τους άντρες αναγνώστες του beautyblog. Και για μην ακούσω παράπονα από εσάς που λέτε ότι όλα τα καλά συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα, διαβάστε παρακάτω:

 

Τρείς τυχεροί ή τυχερές από εσάς που μένετε στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σε avant premiere την αναμενόμενη ταινία Burlesque με πρωταγωνίστρια την Christina Aguilera. Και επειδή το να πας μόνη/ος  σινεμά δεν έχει ιδιαίτερο fun, οι προσκλήσεις είναι για δυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις και άλλο ένα άτομο μαζί σου. (Σκέφτεσαι καλύτερη έκπληξη από αυτή, για να κάνεις σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο;) Σημειώστε ότι το φιλμ βγαίνει κανονικά στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου και οι πρεμιέρες γίνονται στις 8 και τις 9 Φεβρουαρίου.

Για να κερδίσετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post από σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου. Στείλτε το σχόλιό σας από το mail που χρησιμοποιείτε για να έρθω άμεσα σε επαφή μαζί σας και να σας ενημερώσω πως θα παραλάβετε τις προσκλήσεις σας.

Πολύ σημαντικό: Στο σχόλιο που θα αφήσετε, μην ξεχάσετε να  αναφέρετε και την πόλη σας διότι θα  γίνουν 3 διαφορετικές κληρώσεις για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα!

Εννοείτε βέβαια, ότι το δώρο ισχύει και για όσους από εσάς δεν έχετε πρόβλημα να ταξιδέψετε λίγο πιο μακριά προκειμένου να απολαύσετε πρώτοι από όλους την ταινία.

Good Luck Girls and Boys!

425 Σχόλια
  1. περιμενουμε αυριο τα αποτελεσματααααααααααααααααααααα

  2. Christina Aguilera !! i like!! το θέλω!!!!:).. α! θεσσαλονίκη !!

  3. Πρέπει να είναι καταπληκτική ταινία!Έλπιζω να είμαι τυχερή να κερδίσω και να την δω στην Αθήνα.

  4. Pw pw otan eida gia poia tainia exete diagwnismo,trelathika.Makari na kerdisw.GOOD LUCK……..

  5. Εγώ θα τη δώ στη Θεσ/νίκη (αν κερδίσω τη προσκληση). 🙂

  6. Θέλω πολύ μια πρόσκληση! Ευχαριστώ! Αθήνα

  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΕΙΧΝΕΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ–ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ–

  8. Ενδιαφέρουσα η συνύπαρξη της Σερ με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Ελίτα από Αθήνα

  9. ελπίζω να είμαι και εγώ εκεί!
    αθήνα

  10. καταπληκτική ιδέα, πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η ΣΕΡ καιρό είχαμε να τη δούμε σε ταινία.

  11. H tainia htan ypopsifia gia xrises sfaires (best comedy/musical) ara sigoura tha aksizei!!! tha tin dw sigoura!! to soundtrack kikloforei sta diskopoleia!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.