To νεσεσέρ της beauty editor (ή η Οδύσσεια ενός νεσεσέρ)

 

Μην με παρεξηγήσετε. Το αγαπάω το νεσεσέρ μου. Είναι εξάλλου αυτό που με βοηθάει να δείχνω πιο όμορφη όταν ξυπνάω το πρωί. Όμως το αλλάζω συχνά. Και εννοώ, όχι μόνο το τσαντάκι αλλά και το περιεχόμενό του. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά αφού λόγω δουλειάς οφείλω να δοκιμάζω όσα περισσότερα προϊόντα μπορώ για να σας γράφω μετά τις επιδόσεις τους.  Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα καλλυντικά του τελευταίου διμήνου, αυτά που χρησιμοποιώ πιο συχνά και είναι για αυτή την περίοδο τα αγαπημένα μου:

Max Factor Xperience: Το make up μου. Απίθανα άνετο, και εύκολο, αμέσως φωτίζει το δέρμα μου

Lancome Renergie Yeux Multiple Lift: Και κονσήλερ και κρέμα ματιών και έτσι έχω μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια και δεν ξεχνάω και την απαραίτητη(!) κρέμα ματιών

Mac Powder Blush Bite of an Apple: To ρουζ μου, σε ζωηρή ροζ απόχρωση (αυτές που μου αρέσουν περισσότερο)

La Roche Posay Respectissime: Η μαύρη μου μάσκαρα που και μακραίνει τις βλεφαρίδες μου και δεν ερεθίζει τους φακούς επαφής μου.

Seventeen Lip Pencil No 04 Rose Petal: Όταν φοράω μολύβι χειλιών για το περίγραμμα το προτιμώ σε πολύ ανοιχτή ροζ-nude απόχρωση όπως αυτή.

Korres Εyeliner Pencil No 2 Brown: To καφέ μολύβι ματιών για κάθε μέρα γιατί τονίζει χωρίς υπερβολές τα μάτια μου.

Radiant Professional Softline waterproof pencil No 10 Green: Tο μολύβι για το ΣΒ σε σκούρα πράσινη απόχρωση όταν θέλω πιο έντονο μακιγιάζ ματιών

Κραγιόν: Στα κραγιόν είμαι πολύ δύσκολη γι αυτό θα σας πω ποια  έχω ανακαλύψει τώρα τελευταία που μου άρεσαν πολύ:

Estee Lauder Pure Color No 04 Bungalow Pink: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβαζα τόσο έντονο ροζ-φούξια χρώμα, αλλά απλώνεται τόσο καλά και είναι τόσο κρεμώδες και άνετο που το λάτρεψα και από ότι μου έχουν πει ταιριάζει στην επιδερμίδα μου (σταράτη είμαι)

Chanel Rouge Allure No 84 Flamboyante: Όταν το πρωτοείδα και το πρωτοάνοιξα σας ορκίζομαι πέταξα από τη χαρά μου διότι είναι στην αγαπημένη μου φραμπουάζ-κερασί απόχρωση! Απίθανο!

Rouge Dior No 028 Mazette: Εύκολο αλλά και αρκετά ζεστό χρώμα για κάθε στιγμή που θέλω να τονίσω τα χείλη μου από το πρωί έως το βράδυ.

Η αγαπημένη μου παλέτα που παίρνω παντού μαζί μου: Ποια άλλη; Clinique Strawberry Fudge Holiday Compact από την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη συλλογή. Δεν έχω προλάβει να την διαλύσω ακόμα από την πολλή χρήση όπως την προηγούμενη!!

 

Θέλετε να παίξουμε;

Ερώτηση: Εκτός από τα αγαπημένα σου καλλυντικά τι άλλο θα ήθελες να είχες πρόχειρο μέσα στο νεσεσέρ σου; (πχ. τον Keanu Reeves σε μινιατούρα) Λοιπόν, δυο από εσάς που θα απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση θα κερδίσετε  σούπερ beauty δώρο! Στείλτε την απάντησή σας με σχόλιο σε αυτό το post (μην ξεχάσετε- από το mail που χρησιμοποιείτε) από τώρα Πέμπτη 3-2 στις 10.30πμ και αύριο κιόλας Παρασκευή 4-2 στις 11.ο0πμ θα σας πω τις νικήτριες οι οποίες άμεσα θα λάβουν το δώρο τους! Άντε κορίτσια, περιμένω και έχω όρεξη για λίγο γέλιο!

Αχχχ… ο Keanu μου, στο νεσεσέρ μου…

 

576 Σχόλια
  1. όλο το περιεχόμενο της τσάντας μου σε σμύκρινση για να μην κουβαλάω ολόκληρη βαλίτσα κάθε φορά…

  2. Ανοιγω τσαντα, ψαχουλευω για το νεσσεσερ. Πανικοβαλομαι! δεν το “πιανω”! Συνεχιζω και τρυπωνω βαθυτερα. Ανοιγω φερμουαρ,τσιμπιεμαι!…και τι πιανω πρωτο…ενα τριανταφυλλο απο τον αντρα της ζωης μου και ενα σημειωμα καρφιτσωμενο πανω του να λεει, “ειδες? σ’εκανα να γελασεις!”

  3. εχω δοκιμασει τα καλλυντικα και δεν υπαρχουν ειναι οτι καλυτερο για μια γυναικα για να γινει ομορφη.

  4. Hhhmmm, 8a i8ela to neseser mou na einai san to tsantaki tou Sport Billy, wste na ta xwraei OLA mesa!!!! LOL

  5. Θα ήθελα κάθε φορά που άνοιγα το νεσεσέρ μου να έβγαινε μια λάμψη και να μου έφτιαχνε την διάθεση, να ένιωθα χαρούμενη και ευτυχισμένη, χωρίς στρες και άγχος.
    Υ.Σ.: Μακάρι να είμαι τυχερή και να κερδίσω τα καλλυντικά γιατί το νεσεσέρ μου χρειάζεται ανανέωση (βαριέμαι πολύ γρήγορα τα καλλυντικά)/ Όμως, ούσα ένα χρόνο άνεργη, έχω μειώσει στο ελάχιστο τις αγορές μου στα καλλυντικά και στα ρούχα.

  6. Θα ήθελα μια μαγική συσκευή που να πάγωνε το χρόνο…Ή το 24ωρο να γινόταν τουλάχιστον 36ωρο….Λίγο χρόνο παραπάνω ζητάω…!!!

  7. ma fisika lefta…polla lefta!!!gia na ananeoso ksana ta kallintika m otan xreiastei!!

  8. Χρυσόσκονη για να κάνω μαγικό και ονειρεμένο το μακιγιάζ μου!!!

  9. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΝΕΣΕΣΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ … ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ..ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ..

    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΗΤΕΡΑ …
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ..

  10. Εξαιρετικά όλα… εγώ προσωπικά θα ήθελα όποτε ανοίγω το νεσεσέρ να βρίσκω και μια δεσμίδα ευρώ (ε, δεν ζητάω συγκεκριμένο ποσό, μπορεί να είναι κάθε φορά διαφορετικό)… Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΩ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ KEANU REEVES ΣΕ ΚΑ8Ε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΙΧΤΑΑΑΑΑ

  12. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ….ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ…ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ???????????????

  13. ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ!…ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

  14. Θα ήθελα μέσα στο νεσεσέρ μου να έβρισκα μια ζέρμπερα που είναι το λουλούδι που μου φέρνει ο καλός μου, όταν θέλει να μου θυμίσει πόσο μ’ αγαπάει… Επίσης να μου άφηνε και την κάρτα του….

  15. Θα ήθελα όταν άνοιγα το τσαντάκι να είχε λίγη σοφία για να με βοηθούσε σε μια δύσκολη στιγμή.

  16. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ….ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!

  17. Ένα ολόγραμμα επαγγελματία μακιγιέζ που θα με μαλώνει όταν δεν κάνω κάτι σωστά! Και θα μου κάνει μια ”φλαπ” το χέρι και θα αφήνω κάτω το χρυσό κραγιόν που κάνει μόνο για απόκριες!

  18. εκτος απο τα παραπανω καλλυντικα θα ηθελα να ειχα κ’ ενα τζινι μεσα στο νεσσεσερ μου γιατι σε δυσκολες εποχες ζουμε κ΄οπως κ’ να το κανουμε λιγη μαγεια παντα χρειαζεται….

  19. Ένα σπρέι πιπεριού για να εξαπολύω επιθέσεις σε πανάθλιους άντρες που νομίζουν ότι είναι το δώρο του Θεού για όλες τις γυναίκες…και γιαυτό νομιμοποιούνται να φέρονται όπως θέλουν…

  20. Ένα χαμόγελο που θα με συντροφεύει πάντα…

  21. Το αυτοκίνητό μου… Πάω κέντρο και αντί να πρέπει να παρκάρω, το βάζω στο νεσεσέρ και το βγάζω για να φύγω όταν τελειώσει η δουλειά μου… 🙂

  22. mesa sto megalo neseser mou tha ithela na iparxoun mikrotera neseser! fisika tha itan ola gemata me kremes mano molibia mpizou …. ta panta ola (allaaaa taktopoihmena :P)

  23. το κινητό μου, την κρέμα χεριών μου και το ipod.

  24. Τον αοράτο μανδύα του Χάρι Πότερ!Χρειάζεται κάποιες φορές!!!

  25. μμμμ!!!!θα ήθελα να έχω το λυχνάρι του αλλαντιν!

  26. Μια φωτογραφία του αντρούλη μου, της κορούλας μου και του δεύτερου μωρού μας που το περιμένουμε σε λίγο καιρό…!!!

  27. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΩ..

  28. ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!

  29. Λοιπόν μέσα στο νεσεσέρ μου εκτός από τα απαραίτητα καλλυντικά θα ήθελα να έχω και μια φωτογραφική μηχανή να αποθανατίζω κάθε σπουδαία στιγμή της ζωής μου!!γιατί ορισμένες στιγμές χάνονται έτσι…και έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!!!

  30. MMM..NOMIZΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. Συγχαρητηρια για τον διαγωνισμο!!!!
    Θα ηθελα να υπαρχει ενας στυλιστας για να με ”ελεγχει” και να βγαινω σουπερ!!!!!!

  32. ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ… ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΘΩΣ ΒΑΦΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑΣ, ΜΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ…60s, 70s

  33. ενα μαγικο λυχναρι με αρκετες ευχες που θα πραγματοποιησει το τζινι!

  34. ενα καθρεφτακι μαζι με τα καλυντικα μου για να φρεσκαρομαι.!!!

  35. Ένα μαγικό ραβδάκι να διορθώνω τις αδικίες!!!!

  36. εκτος απο τα υπεροχα καλλυντικα που δινετε και που θα ηθελα να αποκτησω θα ειχα οπωσδηποτε και τις φωτογραφιες των 2 υπεροχων παιδιων μου!

  37. Θα ηθελα να υπαρχει στο νεσεσερ μου η τελειοτερη μασκαρα,
    αυτη που μπορει να κανει τις βλεφαριδες μου να δειχνουν
    μακρυτερες και πυκνοτερες.
    Υστερα απο απειρες δοκιμες διαφορετικων προιοντων ακομα δεν
    την εχω ανακαλυψει…
    Πεζη επιθυμια, το ξερω, αλλα ειναι δυσκολο ενα νεσεσερ να χωρεσει
    τον Ryan Gosling!!! (I loooooove Ryan!!!!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.