Oι νικήτριες τoυ χθεσινού δώρου-έκπληξη!

 

Καλά με κάνατε χθες και γέλαγα όλη μέρα! Ειλικρινά σας ευχαριστώ! Τι εμπνεύσεις ήταν αυτές που είχατε; Τι απίθανα σχόλια και επιθυμίες; Μακάρι να μπορούσατε να κερδίσετε όλες και όλοι! Και τι δεν ζητήσατε από το «μαγικό» νεσεσέρ: Την τσάντα Sport Billy, το τζίνι με την μορφή του Keanu(!) , το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν, ράβδους χρυσού, άντρες και μονόπετρα, τον Σάκη και χρυσές πιστωτικές κάρτες, χρυσές λιρίτσες, τηλεμεταφορείς, μαγικό ραβδι….

 

Ταξίδια στο εξωτερικό, σοκολάτες, κοκαλάκι νυχτερίδας, Brad Pitt, Gerald Butler και Ιωσήφ Μαρινάκη(!!), τα θέματα σε διαγώνισμα, το χάπι της ευτυχίας, υπομονή σε χαπάκι(!), χρονομηχανή, μαγικές κρέμες, Πόρσε, ρομπότ ως make up artist, το beautyblog να σας λέει τα νέα από πρώτο χέρι, τον Πάνο Καλίτση να σας βάφει, ένα μοβ ρακούν, η λίστα είναι ατελείωτη και εγώ ακόμα γελάω με το σχόλιο της Κατερίνας που μου έδωσε συγχαρητήρια και για το γούστο μου στα καλλυντικά αλλά και στους άντρες (τι να πω Κατερίνα μου, Keanu είναι αυτός…) και από την άλλη, με άγγιξε πολύ το σχόλιο της kt, που θα διαβάσετε παρακάτω.

 

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι με πιάσατε εξ απροόπτου και δεν περίμενα τόσα σχόλια (εξάλλου δεν ξέρετε και τι θα κερδίσετε- είπαμε είναι surprise beauty δώρο) και έτσι, “I raise the stakes” όπως έκανε και ο αγαπημένος James προχθές στην ταινία “Casino Royal”, σ’ εκείνη την εκπληκτική παρτίδα πόκερ και αντί για 2 δίνω 7 δωράκια!

 

Η κλήρωση λοιπόν, ανέδειξε εσάς κυρίες μου ως τις τυχερές και ιδού τα σχόλια σας:

 

Αντζελίνα –(lagadinoua)

Αυτό που πραγματικά θα ήθελα, θα ήταν ένα πολύ μικρό εξωτερικά νεσεσέρ που όμως να χωρά τα πάντα…για κάθε πιθανή μου έμπνευση! Μέσα σίγουρα θα είχε φωτιζόμενο καθρεφτάκι (για να μην κάνω κάθε φορά τρελές γκριμάτσες για να βαφτώ στον καθρέφτη του αυτοκινήτου), ομπρέλα (για τα νάζια του καιρού), ΣΙΓΟΥΡΑ μίνι πρέσα για τα μαλλιά (κατσαρομάλλα εκ φύσεως), και φυσικά ένα ζευγάρι μπαλαρίνες (γιατί μια χαρά είναι τα τακούνια αλλά αν έχεις να κάνεις camel trophy για να πας από το μετρό στο γραφείο, δεν έχεις άλλη επιλογή!)… Για όλους τους παραπάνω λόγους, η τσάντα μου είναι πάντα τεράστια και κινδυνεύω να πάθω σκολίωση…

Kt (helen gr)

Εγώ θα ήθελα να έβγαιναν από μέσα θάρρος, ηρεμία, κουράγιο, αισιοδοξία, συγχώρεση, ευγνωμοσύνη κάθε φορά που θα άφηνα μια κακή ημέρα να με πάρει από κάτω…

Κατερίνα (kallipellas)

Tελειο το νεσεσερ,απιθανα χρωματα, ωραιο γουστο !!!!!!!!!και εννοείται οτι ήθελα να πετάγεται απο μεσα και ο keanu!!!!!!μου αρεσει πολυ!!!!! τελικα απο γουστο σκιζεις και σε καλλυντικά αλλά και σε άντρα χαχαχαχα!!!!!!

Vicky M (nomountainhigh)

Θα΄ θέλα έτοιμο καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό μόλις το σκεφτώ και ότι σκεφτώ! Και αν είναι από κάποιον κούκλο σεφ που έτυχε να κατοικεί στο νεσεσέρ μου ακόμα καλύτερα! (εντάξει ομολογώ, είναι μεσημέρι και πρέπει να φτιάξω φαγητό, αλλά οι επιθυμίες είναι επιθυμίες!)

Evdoxia Naxos

Tο νεσεσερ μου ειναι μεγαλο, χωραει βεβαια πουδρα, ρουζ, λιπ γκλος και απαραιτητα κονσιλερ αφου εχω να κοιμηθω όλη τη νυχτα τουλαχιστον δυο χρονια αλλα απαραιτητα, πανες 6 για την κορη μου, αμετρητα τσιμπιδακια της και βεβαια την παιδικη της κολονια, και πανες 5+ για το γιο μου και βεβαια φυλλικο οξυ και σιδηρο για να προσεχουμε και το επομενο που ερχεται σε τεσσερις μηνες, ετσι ειναι το νεσεσερ μιας μανουλας!

Despoina (despateraki)

Δύσκολη η ερώτησή σου και δεν ξέρω τι να απαντήσω.
Στον πραγματικό κόσμο θα ήθελα το νεσεσέρ μου να έχει όλα όσα χρειάζομαι για το μακιγιάζ αλλά σ΄ ένα φανταστικό κόσμο δε θα με χαλούσε να βρω μέσα ένα ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς!

Thodora (dora dk)

Θελω εσας σε μινιατουρα!!!κα8ε στιγμη που 8α το ανοιγω κ 8α σας βλεπω 8α σκεφτομαι ποση χαρα μου δινετε με τις προτασεις σας και τα καλλυντικα που προτιματε για την καλυτερη δυνατη επιλογη!!! ευχαριστωωωωωω

 

 

30 Σχόλια
  1. Xαχα!
    Είχαμε κέφια τελικά χθες…:-)
    Αλλά δε μάθαμε ποιό είναι το δωράκι τελικά…Να “ζηλέψουμε” και οι υπόλοιπες….;-)

  2. Ok λοιπόν…!!
    (Πολύ κεφάτη η beauty editor….χιχι!! Και ωραία ιδέα….!!!)

  3. ευχαριστω πολυ, παντα χαιρομαι οταν κερδιζω κατι και μου θυμιζει που και που οτι δεν ειμαι μονο μανουλα αλλα και γυναικα..

  4. @evdoxia: Πρώτα είμαστε γυναίκες και μετά μανούλες Ευδοξία μου. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό… είναι πολύ σημαντικό και για σένα και για τα κουκλάκια σου… χχχ

  5. ευχαριστω πολυ,ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Στις νικήτριές μου: Σας έχω στείλει mail όπου σας λέω τι πρέπει να κάνετε γιαν να παραλάβετε το δώρο σας!! Φιλάκιααα!!

  7. ΕΣΤΕΙΛΑ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟ ΕΙΔΕΣ????ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ……ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ?????ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

  8. καλησπερα!!!ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!μολις απαντησα και στο ε μαιλ!!!δε 8α ζητησω εγω να μα8ω το δωρο….ξέρω πως 8α ειναι σιγουρα κατι ξεχωριστο!!!!!;-)

  9. μπράβο κορίτσια!!! συγχαριτήρια!!!!!!
    μπράβο και σε σενα Τζούλια!!!! πάντα μας κάνεις ευτυχισμένες!!!!! 🙂

  10. Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Μπορεί να μην κέρδισα αλλα την καταχάρηκα την όλη διαδικασία. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!
    Το πόσο με άγγιξε το σχόλιο της Ευδοξίας δεν λέγεται…τον τελευταιο καιρό κάνω και γω μεγάλες προσπάθειες για να θυμάμαι ότι είμαι και γυναίκα εκτός από μάνα (και σύζυγος ξεχνάω ότι είμαι επίσης, που είναι εξίσου κακό..).
    Ωραίο το blog σας, αποκτήσατε αλλη μια fan!!!

  11. @ Kerasia: Καλως ήρθες στην παρέα μας Κερασια. Είπαμε, μπορεί στη ζωή μας να έχουμε πολλούς ρόλους (εργαζόμενες, σύζυγοι, μητέρες, ) αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τον εαυτό μας γιατί αν είμαστε εμείς χαρούμενες τότε κάνουμε χαρούμενους και όσους είναι γύρω μας! Φιλάκια, Τζούλια

  12. Σας ευχαριστώ και γω πάρα πολύ!Ανυπομονώ να δω τι δώρο είναι,αν και ξέρετε ότι νιώθω περισσότερη χαρά μόνο και μόνο ότι κέρδισα κάτι παρά αυτό καθ’αυτό το αντικείμενο.Η χαρά του παιδιού! Θα θέλα επίσης να σας πω ότι και γω που δεν είμαι ούτε μαμα ούτε σύζυγος παραμέλουσα τον εαυτό μου ως προς την περιποίηση για χάρη των σπουδών.Ώσπου κάποια στιγμή ένιωσα ότι χρειάζεται και αυτό.Και κάπως έτσι ανακάλυψα το beautyblog.gr!

  13. Για όλες σας: Ερώτηση: Ποιό βασικό προιόν δεν υπήρχε μέσα στο νεσεσέρ μου;

  14. Xμμ,σκέφτηκα τρία τα βάζω με σειρά σημαντικότητας 1)ενυδατική που πρέπει να απλώνεται πριν απο όλα, 2)πούδρα,αν και λένε ότι δεν χρειάζεται πάντα 3)μαντηλάκια ντεμακιγιάζ!

  15. Εγώ θα προσθέσω και κάτι ενυδατικό για τα χείλη (πχ liposan) στα προηγούμενα…

  16. @ kt: Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!! Το βρήκε η Κt!!! Αλλά δεν λέω κάτι άλλο για να μην χαλάσω την έκπληξη στα κορίτσια που κέρδισαν!!!

  17. Μπράβο στην kt!έχει δίκαιο.Στη λίστα του νεσεσέρ δεν αναφέρονται σκιές.Βέβαια,για να απαντήσω εγώ κοίταξα την φωτογραφία του άρθρου 😉
    Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ερώτηση,βάλετε σε πειρασμό το ερευνητικό μου δαιμόνιο!

  18. Καλημέρα,το δωράκι μου ήρθε πρωί πρωί και το’χω ήδη δοκιμάσει.Σας ευχαριστώ ξάνα.Είστε καλή στις εκπλήξεις!

  19. καλημερα!!!μου ηρθε κι εμενα το δωρακι!!!!ευχαριστω πολυ κ τα χρωματα ειναι αυτα που ποτιμω!!!!!(?????)μηπως ψαξατε κρυφα το νεσεσερ μου????;-)

  20. To πόσο μου άρεσε όλο αυτό το παιγνίδι με τα δωράκια δεν έχετε ιδέα! Στο μεταξύ δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω δώρα ούτε να ανεβάσω διαγωνισμό όπως κάνω άλλες φορές αλλά καθώς έγραφα το post για το νεσεσέρ μου και το τράβηξα και φωτογραφία για να σας το δείξω μου ήρθε ξαφνικά η ιδέα να δώσω και 2 δωράκια! Έτσι! Για τις φίλες μου!! Βέβαια τα σχόλιά σας τελικά ήταν τόσα πολλά και τόσο απίθανα που τα 2 δωράκια έγιναν 7 και εγώ έτρεχα την άλλη μέρα πρωί-πρωί να σας τα ταχυδρομήσω! Χαίρομαι που σας άρεσαν τόσο (katerina μου ελπίζω να το λάβεις σύντομα -ΕΛΤΑ είναι αυτά!)
    Πάντως σας το υπόσχομαι θα κάνουμε και άλλα τέτοια γιατί τελικά – όπως και στη ζωή – έτσι και στο beautyblog, τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα!!

    Φιλάκια αγαπημένες μου!!!

    Τζούλια

  21. μου ηρθαν σημερα ειναι τελειες και τα χρωματα μου,ειπαμε εχεις γουστο τελικα δεν το συζητω ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να ξαναειμαι τυχερη και στο διαγωνισμο με τα σετακια μου αρεσαν πολυ!!!!!!πολλα φιλια και παλι σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

  22. Σκιές τελικά το δωράκι…Ε?
    Τί καλά!!Και πέτυχες και τις προτιμήσεις όλων των κοριτσιών…
    Πολύ ωραίος αυτός ο διαγωνισμός με το δώρο-έκπληξη…Και πολύ γλυκιά εσύ που το σκέφτηκες και το υλοποίησες….:-)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.